פורסם 2007 בינואר 1618 שנים no fucking way!(הייתי בטוח שאיזה טמבל פתח את הדיון למטרת ספאם אבל זה אמיתי!)its about fucking time!עכשיו שילכו גם פרץ והטמבל הנוסף
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים NO FUCKING SHIT :alcoholic: :DJsmile: :alcoholic: :coolman: PARTY בשלב זה כחייל אני חייב לומר יחי מדינת ישראל אחרי 100 טעויות יש משהו נכון אחד אני מרים כוסית למען האירוע
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים LOL... זה הדבר הראשון שאמרתי לעצמי כשקראתי את הכותרת no fucking way! ;D באמת הגיע הזמן... עכשו רק צריך לזרוק לכלא את כל הממשלה ואת הערבים (לפחות אלה שבכנסת), ויאללה בחירות (דא ליברמן ) עכשו גם בYNET... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3353265,00.html
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אנשים אם היו עושים את אותם הבדיקות כמו שעושים היום אחרי מלחמה ולכל הרמטכלים שהיו בעבר !!! אז דן היה יוצא הטוב ביותר מכולם !!.... זאת הרגשה שלי !! ואני בטוח שכל זה קרה רק ביגלל התקשורת שלא הפסיקה להפעיל לחץ !...
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אנשים אם היו עושים את אותם הבדיקות כמו שעושים היום אחרי מלחמה ולכל הרמטכלים שהיו בעבר !!! אז דן היה יוצא הטוב ביותר מכולם !!.... זאת הרגשה שלי !! ואני בטוח שכל זה קרה רק ביגלל התקשורת שלא הפסיקה להפעיל לחץ !... בן כמה אתה? חייב לדעתלפני צבא = אין לך מושגבצבא = ג'ובניק שמשרת במרכזאחרי צבא = היה ג'ובניק שישב במרכזאני ישבתי בצפון בזמן המלחמה האחרונהדיברתי עם ראשי אוגדות (מהסיבות הלא נכונות אבל בכל זאת) דיברתי עם מילואימניקים על ימין ועל שמאל, לוחמים של אלכסנדרוני ועוד...אני יודע עד כמה המלחמה האחרונה הייתה דפוקה, ומי אשם מהצד של הצבא? חלוץ, למה? כי הוא הרמטכ"ל לעזזל^^איפה אתה היית במלחמה האחרונה?מחזק את הדברים שלי
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים ^^איפה אתה היית במלחמה האחרונה?מימד Xשרדרררררר! האם תפסת את הצבים????בכל מקרה, לפחות לו היה האומץ לעשות את הדבר הנכון במקום להמשיך לכסות ולרפד את התחת שלו (אהמ אהמ אולמרט)
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים למען האמת ! אני ישבתי בג'נין וסיכנתי מספיק את החיים שלי למעשה הצוות שלי היו בין הראשונים במלחמה אבל עדיין יש לי תחושת בטן כזו !....כיום אני לוחם משוחרר ואני עדיין חושב שחלק גדול ממה שקורה פה זה ביגלל שהיום כולם פתוחים לביקורות ! ולמידע ... ופעם זה פשוט לא היה ככה ...
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר אולמרט ופרץ באמת כבר עוברים כל גבול.אולמרט ממש אבל ממש עולה לי על העצבים. כל הזמן מגלים עוד ועוד פרשות שחיתות שלו והוא ממשיך כאילו לא קרה כלום.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים I say מזל טוב.רק חבל שהוא עשה את זה באיחור של חצי שנה.אבל איך אומרים [בעיקר פיקה] - עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.אז מי אמר שלא קורים ניסים?יאללה הבא בתור - אולמרט!-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אגב, לכבוד הרמטכ"ל החדש פרץ גם יתחלף (יפרוש באיזה תירוץ לטובת תיק אחר) ואולמרט ימשיך להתנהג כאילו שהכל סבבה.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים באמת לקפלינסקי יש מצב ואם כן אז הוא יהיה הראשון מבית גולני .... שהאמת זה ממש חידוש ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.