פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אז, ככה - אני מקבל מחשב חדש - מפרט מימין - ורציתי להחליף את הסט הבסיסי של מיקרוסופט האלחוטי שיש לימעוניין בסט אלחוטי - ורק של מותג משמע מיקרוסופט/לוג'יטקאפשרי גם לא אלחוטי אם ממש טוב, פשוט די התרגלתי לאלחוטי וזה נחמדמשחק במחשב וגם עובד איתו - תמונות וידאו סרטים אינטרנט אופיס וכו'לכן ה- G7 נראה לי לא מתאים עם משחקי הבטריות - פעם בשלושה ארבעה חודשים זה בסדר - לא פעמיים ביוםחשוב עכבר לייזר - המשטח שאני עובד איתו קצת משקף וזה מפריע לאופטינראה לי גם בזבוז לקחת סט מקלדת+עכבר ועוד עכבר ולזרוק את העכבר שעם הסטבמקרה כזה אשאר עם הסט שלי ואקנה עכבר בנפרדראיתי באתר של לוג'יטק את ה MX3200 אבל בארץ אני רואה רק את ה 3000 והמקלדת שלו מכוערת פחדבאתר של מיקרוסופט יש את הסט של ה- 8000 שנראה לי מאוד , אבל גם אותו אני לא מוצאמצטער על הסיפור ומחכה לתשובה
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אם כבר עדיך G5.... בקשר למקלדת, יש אותה ששמעתי שהיא בסדר, אבל חכה לדעת מבינים ממני:http://zap.co.il/model.asp?model_id=472171
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מקלדת מעולה, אבל לא מתאימה לכל אחד (MNE4000). לוקח קצת זמן להתרגל, אבל אחרי שמתרגלים, לדעתי, היא הרבה יותר נוחה ממקלדות רגילות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.