פורסם 2007 בינואר 1618 שנים תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windowsהמחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'העכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלהובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונןיש דרך להציל את החומר מהמחשביש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזהזקוק לעזרה נואשות ...
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים תנסה לעלות מ CD התקנה של XP ולעשות REPAIR למערכת הפעלה רק תבחר את המחיצה הנכונה (של הSYSTEM) בדרך כלל לא עובד שווה ניסיון בכול אופן החומר הדיסק השני אמור להיות תקין לחלוטין בהצלחה ניסית לגגגגגגל RECOVER BOOT SECTOR ???? לא בעיית חומרה
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים נסה את:Get Data Backאם תחפש בפורום של שיחזור כונן אחרי פירמוט תמצא עוד כמה תוכנות, רובן עובדות באופן די דומה ויכולות לבצע גם את מה שאתה צריך.יכול להיות שתוכל להציל את הדיסק בלי פורמט.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים יכול להיות שמדובר במקרה על מחשב של IBM?כי אם כן יש לזה פתרונות משל עצמו..
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים free software, but good:http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm free, but still good:http://www.snapfiles.com/get/restoration.htmlyou need to boot from another harddrive though.and restoring data will take you forever.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר קודם כל תודה רבה לכל התגובות אמממ...ניסתי windows recovery לא עובד הוא מבקש סיסמת אדמין מה שאין למחשב בכלל בלי סיסמה אני לא יכול לגשת ניסתי אנטר (יענו אין סיסמה) ניסתי Admin וכל מיני אבל בלי הצלחה המחשב הוא של חברת MESH הוא מגיע מהחברה עם 3 מחיצות מחיצה של בוט סקטור או רקברי לא יודע מה זה היה בדיוק ועוד 2 ארדיסיקים פיזית הוא מזהה כל אחד בתור 80 ג'יג'ה אם עולים מהווינדוס הוא היה מזהה 4 כוננים שאל שניהם אין גישה אם הייתה לי גישה הייתי מחבר למחשב אחר או עם erd הייתי מוציא את החומר ומפרמט ניסתי את Get data back ועוד תוכנות צד שלישי בלי הצלחה יש דרך להגיע לחומר בלי לפרמט? ועוד שאלה קטנה מה זה ארדיסק דינאמי ?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אפשר אבל זה דורש הרבה זמן קצת ידע וניסיון אף פעם לא מזיק אולי עדיף לך לקחת למעבדה אל תשכח להסביר טוב טוב מה קרה ומה אתה רוצה שיעשו ו.... שלא יעשו שום דבר אחר אם לא מצליחים (אחי לא הלך ... אז פרמטנו לך על חשבון הבית) אני הייתי מנסה לעלות מMINIPE ולבדוק את Data Recovery * O&O Unerase 2.0 * R-Studio 2.0 * Easy Recovery Pro 6.03 * CIA UnErase 1.1 * Active@ Undelete 5.0.015 * GetDataBack-FAT 2.31 * GetDataBack-NTFS 2.31 * RecoverMyFiles 2.93 * Handy Recovery 1.0 * Winternals FileRestore * RecoverItAllPro 3.2.3264 * FileRecovery 3.0 * Restoration 2.5.14 * EnCase 4.20 Forensics * WinHex 12.0 SR-14 Forensic Edition או מ Hard Drive Tools * Partition Magic 8 * Treesize Pro * DiskData * DiskTective * DirectorySnoopFAT32 * DirectorySnoopNTFS * Drive Investigator * Fix MBR * WD Diagnostic * DriveLook 1.0 * SectorSpyXP * DiskScann * PartitionInfo * PartitonEdit * HD Tune * HardDriveSpeed * PE Mount * RAID Recontructor 2.31 * DiskExplorer-FAT 2.31 * DiskExplorer-NTFS 2.31 * GetDataBack-FAT 2.31 * GetDataBack-NTFS 2.31 לא יזיק גם אם תדע מי היצרן של הדיסק שלח הודעה אם צריך
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר וואלה חבר'ה כולכם תותחים תודה רבה על התגובות איך שאתם שמים לב יש לי עכשיומצב רוח חחחחהמחשב היה של אחת מהעורכות דין במשרד ומה הייתי בלחץ הצלחתי לסדר את זה מ-Computer Mangementהפכתי את הדיסק לדינאמי וואלה איכשהו חזר החומר על הכונן הראשי וכבר לא עניין אותי מה יש בשאר הארדיסקים (היה שם גיבוי)העיקר שהצלחתי להכין לה גיבוי מחדש תודה רבה פורום מס' 1 !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.