עבור לתוכן

המלצה לסרט: ילדים של מחר\Children Of Men.

Featured Replies

פורסם

סרט ממש ממש טוב...

בקצרה:

הסרט מתרחש בשנת 2027 כאשר מחלה מסתורים גורמת להפסקת ילודה של בני אדם.

לא הספר את ההמשך כדי לא להרוס.

פורסם

קוראים לך נצאר!

פורסם

סרט הזוי ביותר, למה הורגים שם את כולם :(

פורסם
  • מחבר
קוראים לך נצאר!

מה זה קשור? ולא קוראים לי נצאר אלה נזר... אני לא נולדתי בארץ.

פורסם

אחד הסרטים המשעממים ביותר שראיתי, עלילה עם פוטנציאל ממש טוב שלא ממומש בשיט.

פורסם

מה זה קשור? ולא קוראים לי נצאר אלה נזר... אני לא נולדתי בארץ.

זה היה בצחוק :xyxthumbs:

אכן.

מעניין איך ייצא "המעיין", גם הוא סרט בעל פוטנציאל.

ולא לשכוח את "300". (spartansssssssssssssssssss..............)

פורסם

:yelclap: אכן כן

פורסם

מצטרף להמלצה, אחד הסרטים הכי טובים שראיתי השנה (אם כי אי אפשר לומר שראיתי הרבה לצערי).

הרעיון נשמע ממש נדוש אבל הבמאי (שאחראי בין השאר לסרט הארי פוטר הטוב היחיד ול"ואת אמא שלך גם") מצליח להשרות אווירה שממש סוחפת, הרבה בזכות צילומים ממש מרהיבים (כמו סצינת הקרב העירוני בסוף שצולמה ללא חיתוכים אבל לא רק) אבל גם מעבר לזה.

דווקא לא הייתי אומר שפוטנציאל שלא מומש, אולי בגלל שבאתי בלי הרבה ציפיות לסרט.

פורסם

סרט משעמם, החלק השני היה קצת מעניין...

מזכיר לי את הסרט הטיפשי Idiocracy :(

פורסם

דווקא לפי דעתי סרט שעשוי ממש טוב. ההפתעה בהתחלה (כשהם נוסעים באוטו.. ומשם ההדרדרות) ממש לא ציפיתי לזה.

הסרט מצליח יפה מאוד להשרות אווירה כאוטית של "סוף עולם" (הזקן החביב, הכלואים, הנסיעה באוטובוס והחטיפה).

הקטע בסוף עם קרבות הרחוב הועבר בצורה מאוד יפה. משהו שהייתי אולי משנה זה את השחקנית בהריון ואת השחקן הראשי.

פורסם

סרט מפגר....

ולה הישראלים תמיד מעוותים את השמות של הסרטים איזה מתרגמים מפגרים יושבים שם!!

TERMINAOT ושליחות קטלנית.... זה כל כך מתקשר...

והשם של הסרט הזה.... OMG

פורסם

סרט משעמם, החלק השני היה קצת מעניין...

מזכיר לי את הסרט הטיפשי Idiocracy :(

אכן שניהם בינוניים ביותר. אבל לפחות ילדים של מחר הוא "watchable"...

פורסם

סרט ממש דפוק עם המון סימני שאלה ודברים תמוהים מאוד בנוגע להתנהגות ולמהלכים של חלק מהדמויות... גם לא מעט שחקנים מעצבנים

סך הכל היו כמה סצנות יפות כמו הקרבות אבל ציפתי להרבה יותר ...נו טוב כבר אמרו שציפיות זה רק לכריות

***ספוילר***

למה כשעשו עלהם עמבוש ביער הנהג לא לא עקף את הרכב מהצד ? ולמה לא ירו עלהם אחר כך בחזרה ? הרי היה לו נשק והוא בחר מישומה לירות דווקא על שתי השוטרים

מה הקטע של הארגון המחתרתי הזה ?!?! אם היו מרשים לכל הפליטים להכנס למדינה כל הכלכלה היתה נופלת ! מה שמצדיק את פעולות הממשלה

פורסם

כמעריץ של סרטים עם עלילה דיסטופית, נהניתי מאוד מ-Children of Men.

הרקע העלילתי שיצר התסריטאי יחד עם התפאורה המדהימה של הבמאי המוכשר הפכו את הסרט לחוויה אמיתית.

גם העלילה לדעתי מצויינת.

וכמה תשובות לEvilSting.

*הנהג של הרכב לא עקף את הרכב הבוער מכיוון שהוא זה שתיכנן את האמבוש, כדי שיחסלו את ג'וליאן והוא יהפוך למנהיג הארגון. זו גם הסיבה שהוא לא ירה עליהם.

*הכאוס שנוצר בעולם גרם לכך שבריטניה היא המדינה "המסודרת" היחידה שנותרה בעולם לאחר שכל שאר במדינות פשוט קרסו ושוררת בהן אנרכיה ולכן כל הפליטים מנסים לשם. המחתרת, כארגון הומאני לא חושבת קודם כל על הכלכלה (כאילו משהו נשאר ממנה) אלא על שיוויוניות בין כל בני האדם ללא קשר ללאומם ולכן לוחמת למען זכויות הפליטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים