עבור לתוכן

V7700 @ 2Volts , בעיה מוזרה ,56K warning

Featured Replies

פורסם

הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא יודע אם הם קשורים או לא)

- גופי הקרור על הזכרונות הודבקו בעזרת הקוקטיל שנמכר אצל הדובים ( ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE )... מה שחשוב הוא שאחד הגופים זז במקצת במהלך החזקתו תחת מלחציים (בגלל גורמים חיצוניים שלא אפרטם כעת...) וזאת שמתי לב לאחר כמה דקות.. מה שהתברר שחלק מזערי מהחומר נגע ברגלי אחד מבלוקי הזכרון.. מיד ניקתי את האזור ולבסוף הוא נראה יחסית נקי... למראית עין לפחות (נעשה שימוש באלכוהול וצמר גפן...)... עכשיו הטיעון אשר יכול לעלות הוא - "נשאר שם קצת מן החומר ונוצר איזשהו VOLTAGE MOD"(?!?) אני יודע נשמע מופרח לגמרי אבל לכן אני כאן מעלה השערות ורוצה לקבל תשובות... (חשוב לציין שהחלק אשר נחשף למשחה הוא קטן מאוד ונוקה לאחר מכן)

13.jpg5.jpg

*הצד השמאלי של הציפ השמאלי הוא זה שנחשף למשחה...

-המחשב עליו הורץ הכרטיס הוא מחשב שמריץ Ti4600 ככרטיס מסך , הכרטיס (V7700) הוכנס בלי להוריד מההגדרות את הגדרות הכרטיס הישן(Ti4600)... (זאת אפשרות עוד יותר מגוכחת אבל אני מביא את כל הפרטים שעשויים להיות חשודים)..

מחכה לעצות , ממש נואש ולא יודע איך לפתור הבעיה...

1.jpg

4.jpg

6.jpg

-מצטער על איכות התמונות לא מצאתי מצלמה איכותית יותר

-סליחה על איזשהם טעיות כתיב , זה לא הצד החזק שלי :\....

פורסם

אפשרות של הדבק הכי הגיונית, אפילו מאוד הגיונית.

אבל אני לא ממש רואה פתרון כי עכשיו אי אפשר להוריד את הסינקים בלי לתלוש את הזכרונות.

זו הסיבה שאני משתמש ב Arctic alumina adhesive שהוא קרמי (למרות השם) והוא אינו מוליך.

פורסם

58 מעלות זה שערורייתי , השאלה היא כמה היה קודם.

לגבי עניין הדבק ,אם זה באמת כמו שאמרת אז אני לא מאמין שזה הבעיה.

רק תבדוק בביוס שהוא לא מזוהה כ AGP*2 ולא *4

פורסם

מבחינת הטמפרטורה זה לא נורא פשוט אין שיפור כלשהו, האם הדבקת את הקריסטל אורב ?

פורסם
  • מחבר

רק תבדוק בביוס שהוא לא מזוהה כ AGP*2 ולא *4

O_o לא הבנתי

פורסם
  • מחבר

לא , חברתי אוןתו בעזרת ברגים

פורסם

לא , חברתי אוןתו בעזרת ברגים

ושמת חומר טרמי ? ::)

פורסם
  • מחבר

ברור...

פורסם
  • קודם כל שלח את המארז שלך לגלריית המודינג :)
  • ודבר שני נסה באמת להסיר את הדרייברים בצורה מלאה ומסודרת ולהתקין הכל מחדש, כמו כן נראה כי יש לך בעייה מסוימת בהדבקת ההיטסינקים על הזכרונות שלך אבל אני לא בטוח שניתן לעשות הרבה עכשיו...

פורסם
  • מחבר

• קודם כל שלח את המארז שלך לגלריית המודינג :)

בעעעע , בטעות הפרסמתי את התמונה כאן (שמות זהים של קבצים)... הממ... אם זה כבר פה אז אני לא אוריד אותה... בקשר לגלריה :

1) אני צריך לסיים כמה דברים קטנים מבחינת לדים ושיפורים אחרונים.

2)למצוא מצלמה איכותית כי אני לא אעלה תמונות שגורמות עוגמת נפש למאמץ שהושקע במארז... אז התעזר בסבלנות :E

פורסם

אתה יודע שניתן לעדכן פרויקט כל הזמן וזה אפילו יכול להיות חידוש מעניין... ;)

פורסם
  • מחבר

טוב, נשאר עניין המצלמה... משהו מאזור דרום ת"א ?! :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים