פורסם 2007 בינואר 1618 שנים תשמעו קטערכשתי את עכבר logitech MX-518 אני לא גיימר רכשתי אותו בגלל ריבוי הכפתורים על מנת שאוכל להשתמש בהם באפליקציות שונותכוונתי את הכפתורים בצדדים לבצע copy + paset . גיליתי כי זה עובד בכל היישומים מלבד יישומי OFFICEשלחתי את הבעיה לתמיכה של LOGITECH ולהפתעתי הם ענו לי כי העבר מיועד למשחקים ולכן לא אמור לתמוך בשון יישום אחר ???!!!איזה מן תשובה מפגרת זו האם יש לעוד משהוא את הבעיה הזו בעכבר הזה ??
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים דוגרי תשובה מפגרת. תנסה ככה, אני לא בטוח לגבי ה518 כי לי יש 500, אבל בדריברים אם יש לך אפשרות של "keystroke" לכפתור, תבחר את זה ותעשה שזה יהיה CTRL+V\C
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים משום מה לא. OFFICE 2007+MX500, עובד באופן מושלם, העתקה בתוך אופיס, מחוץ, ובין פיירפיוקס לאופיס, כולם עבדו בסדר...
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אני לא זוכר אם יש את זה בדרייברים המקוריים (אני משתמש בדרייבר המקורי עם תוספת שימושית) אבל אני חושב שיש אפשרות לבחור בכפתורים שיתאימו כל פעם לאפליקציה אחרת.אצלי למשל הכפתורים משמשים אותי בכל הדברים כפי שהגדרתי אותם, אבל באופיס זה אחרת כי זה בא עם "ערכת כפתורים" במיוחד לאופיס...סה"כ תבדוק בדרייבר שאתה משנה את השימוש של כל כפתור במיוחד לאופיס ("ערכת אופיס")
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר אין לי אופציה מיוחדת ל - OFFICEאיפה זה אצלך אני משתמש ב - set point v3.1.116
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אני משתמש בתוספת שנמצאת באתר הבא:http://www.mstarmetro.net/~rlowens/uberOptions/אין לי מושג איך זה "במקורי"
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מחבר OK התקנתי את התוספת ואז באמת יש את האופציה לשנות את הכפתורים עבור כל תוכנה וזה פתר את הבעיהתודה רבה שימו לב לתרד הזה כל מי שמעוניין לקנות את העכבר . אני מכניס מילים על מנת שזה יעלה בחיפוש : MX518 MX - 518 OFFICE אופיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.