עבור לתוכן

מארז מקצועי למחשב - תקציב עד 700 שקל

Featured Replies

פורסם

המארז של אנרמקס באמת מצוין, הרשת הענקית שלו בצד מצוינת(!) לקירור, אבל לא הכי טובה לשקט + היא תכניס הרבה אבק כך שתצטרך לנקות את המארז כל שבוע בערך.

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגזמת עם האבק.. כל חודש מאקסימום.. ולהעביר ניגוב על הרשת לעיתים קרובות זה כן אבל לא את כל המארז

פורסם

אני מניח שזה לא הפיתרון הכי טוב לאבק,אבל לא היתי הופך את זה לשיקול מרכזי בקניית מארז

פורסם
  • מחבר

המארז הכי איכותי שראיתי עד עכשיו הוא ה- ANTEC P180B

אבל הוא לא מתאים ל- GTX8800 (למרות שאפשר עם קצת שינויים אבל אני מעדיף שלא...)

מישהו מכיר מארז מקביל של ANTEC באיכות של ה- P180B שמתאים ל- GTX8800 ?

תודה,

תמיר

פורסם

אנטק 900 איכותי מאוד וגם שקט,אבל אני לא חושב שהוא מתאים לכ.מסך הזה.

האורורה החדש (אם אתה יכול לחרוג) יהיה מעולה ויכיל בלי בעיה את הכ.מסך הזה.

המארז שדניס הציע גם כן איכותי אני רק לא יודע אם הכ.מסך נכנס בו

פורסם

אני אישית לא סובל רשת. גם מגנט לאבק, וגם המארז קולני הרבה יותר..

יש לי את האורורה החדש (570) והוא בא עם רשת ועם חלון, אתה יכול להחליט מה לשים בדופן. אני שמתי את החלון כמובן.

ובאופן כללי, המארז הזה שקט מאוד (אמנם לא חרישי לגמרי, אבל שקט מ-א-ו-ד. מה ששומעים אצלי במארז זה את קירור הסטוק של המעבד ושל כרטיס המסך כשהוא מתאמץ, אבל המאווררים של המארז עצמו לא נשמעים בכלל ממרחק של מטר ומעלה), יפהפה, מרווח ובאיכות בנייה יוצאת מן הכלל.

המסילות ומפרצי הכוננים איכותיים מאוד, ופשוט תענוג להתקין בו דברים. אין שום פינות חדות, העיצוב הוא tool - less ונעים לעין.

תוסיף לזה את תאורות ה LED של 3 המאווררים, העיצוב היפהפה של המארז (שלי בשחור, פשוט מהמם) וקיבלת את כל מה שאתה רוצה :xyxthumbs:

המארז גם מאוורר בצורה מעולה ואני מרגיש את זרימת האוויר כשאני שם יד בתוך המארז.

פורסם

אני אישית לא סובל רשת. גם מגנט לאבק, וגם המארז קולני הרבה יותר..

יש לי את האורורה החדש (570) והוא בא עם רשת ועם חלון, אתה יכול להחליט מה לשים בדופן. אני שמתי את החלון כמובן.

ובאופן כללי, המארז הזה שקט מאוד (אמנם לא חרישי לגמרי, אבל שקט מ-א-ו-ד. מה ששומעים אצלי במארז זה את קירור הסטוק של המעבד ושל כרטיס המסך כשהוא מתאמץ, אבל המאווררים של המארז עצמו לא נשמעים בכלל ממרחק של מטר ומעלה), יפהפה, מרווח ובאיכות בנייה יוצאת מן הכלל.

המסילות ומפרצי הכוננים איכותיים מאוד, ופשוט תענוג להתקין בו דברים. אין שום פינות חדות, העיצוב הוא tool - less ונעים לעין.

תוסיף לזה את תאורות ה LED של 3 המאווררים, העיצוב היפהפה של המארז (שלי בשחור, פשוט מהמם) וקיבלת את כל מה שאתה רוצה :xyxthumbs:

המארז גם מאוורר בצורה מעולה ואני מרגיש את זרימת האוויר כשאני שם יד בתוך המארז.

הכל טוב ונחמד, אבל הוא מתקרב ל1000 שקל יותר משהוא מתקרב ל700 שקל שפותח הטרד הקציב

פורסם

הוא אכן מתומחר באזור ה-850 ש"ח ממה שראיתי.

לדעתי האורורה הישן יכול להיות פיתרון מעולה ואפילו מציע חלון בצד כמו שפותח הדיון ביקש

פורסם

בדיוק, אין הרבה הבדל מהאורורה הישן. החדש הוא אותו מארז, רק ארוך יותר ב 10% ועם עיצוב קדמי טיפה שונה, זה הכל.

פורסם

האורורה החדש הוא באמת ממש ממש יקר! וגם הישן קצת יותר יקר משוא צריך להיות אם תשאלו אותי...

אין לך כנראה כלכך הרבה אופציות ידידי...

פורסם

ה - GTX ייכנס בקלות באנרמקס וב - 900, הם ממש גדולים.

אם יש בעיית תקציב קח את האנמרמקס ואם אפשר להוסיף האנטק 900 יהיה יותר טוב.

פורסם

דניס,ה-CS 718 ד"א בא עם פנאל מאלומיניום 2mm וכל הגוף עשוי מ-SECC

פורסם

נכון, תמיד הדבר הזה מבלבל אותי.

פורסם

מה עם הגיגהבייט פוסידון? הוא מגיע גם עם רשת וגם עם חלון, אתה בוחר מה להרכיב על המארז.

GTX נכנס בו?

פורסם

אין מצב שבעולם ש-GTX נכנס בו והוא רחוק מהרמה ומהאיכות של המארזים שהוצגו פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים