עבור לתוכן

לא מבין איך דיסקים קשיחים שונים עולים אותו דבר

Featured Replies

פורסם

האפשרות הראשונה היא להסביר ולעזור לקהילה, האפשרות השניה היא לשתוק.

אתה בחרת באפשרות המתנשא.

אני בחרתי באפשרות לא להרחיב את דברי מחשש להוצאת דיבה, אבל בוא נגיד שאני לא הייתי קונה אצלהם
פורסם
  • מחבר

^

אם יש היתה לך בעיה עם איבורי אני ואחרים נרצה לשמוע עליה, וזה אחד מהיתרונות בפורום ! אם גרמו לך עוול ת-ס-פ-ר לנו שנדע.

בהתחלה התכוונתי לקנות את ה HD הנ"ל מ KSP, אחרי כך באיבורי בגלל המחיר שם. ועכשיו אני אחכה לתגובה שלך למה לא לקנות שם.

תודה מראש.

פורסם

אני קניתי שם אותו דיסק לפני יותר מחודשים ןברוך השם אין בעיות.נכון שלא הייתי קונה שם את כל המחשב אבל דיסק קשיח אין שום בעיה לקנות שם לדעתי.קספ כלל לא טובים יותר מהם.

פורסם
  • מחבר

נכון שלא הייתי קונה שם את כל המחשב

למה ?

פורסם

אני לא בטוח שחוקי הפורום מרשים השתלחות בחנויות.נדמה לי שהם השתנו קצת לאחרונה אך אני לא רוצה סתם לקשקש.מבחינתי הם לא מספיק אמינים.אבל דיסק קשיח זהו דבר שלא מתקלקל מהר ויש לו 3 שנים אחריות.אז אין בעיה בכלל.לחבר שלי החליפו דיסק באיבורי (במסגרת האחריות) כשהו כלל לא היה תקול.אח"כ הסתבר לו שהבעיה הייתה כלל בזיכרונות.כך שאתה יכול להירגע.

פורסם

חח הרד דיסקים וספקי כוח גנריים הם הדבר הכי נפוץ שמתקלקל

פורסם

(מי דיבר על גנרי וספקים?)זה WD חברה שמספיק זמן בשוק בטח יותר מבוגרת ממך.זהו דיסק אמין שיש להרבה אנשים (גם פה בפורום).

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את ה 250GB מאיבורי ב 369 שקל.

פורסם

רק אל תבכה לנו עוד חודש שהוא לא עובד

פורסם
  • מחבר

^

אח שלו, הגזמת.

זה דיסק קשיח של WD סגור הרמטי בתוך שקית שהגיע מהמפעל.

פורסם

לא אכפת לי אי ך זה מגיע, אני רק יודע על אייבורי כמה דברים אז על תבכה לנו עוד חודש שהHD שלך לא עובד פתאום

פורסם

אם אתה יודע תשתף אותנו ולא אל תבלבל במוח.קניתי שם את אותו דיסק לפני שלושה חודשים.וכפי שאתה רואה אינני בוכה.

פורסם

בכזה מחיר אין מצב 250 גיגה נמכרים מעל ה440 שקל משהו דפוק בעסק הזה

פורסם

ממש לא בKSP הוא עולה 390

פורסם
  • מחבר

^

כל עוד שאתה לא קונה בבאג או חנות אחרת שקורעת אותך במחיר, אתה תשלם פחות מ 400 שקל.

אין לי מושג על מה BEN903 מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים