עבור לתוכן

עיקר השימוש הוא סרטים, המלצה תואמת בחסם ה-1500 שקלים.

Featured Replies

פורסם

שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.)

לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר.

אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים.

הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''.

נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי :P)

אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...).

אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור).

אייל.

פורסם

ב 1500 הכי קרוב (1600 ש"ח) שיתן לך באמת 16.7 מיליון צבעים או 8bit זה הסוני X95FS/FB שמצוייד (לפחות בחלק מהמקרים) בפאנל מסוג P-MVA.

בגלל חוסר הידיעה הכללי מי מחזיק את המסך עם פאנל TN או MVA ונכונות הנתונים בשילוב עם חוסר ביקורת מאתרים נורמליים הייתי

מציע בינתיים להיתרחק.

עדיף שתעלה את התקציב לסביבות ה 2100 ש"ח ותלך על VP930 או תוסיף למסך 20" רחב כמו ה-Dell 2007WFP או Philips 200W6CS.

אישית אני ממליץ להיתרחק ממסכי 19" רחבים מכיוון שהם פשוט קטנים, שטח התצוגה שלהם קטן משל 19" רגיל והרזולוציה

שלהם לא מזהירה במיוחד, אני ממליץ מינימום 20" רחב עם רזולוציה של 1680X1050 או 19" רגיל.

הדל חסר כרגע בארץ אך אני מאמין שניתן להשיג את הפיליפס והוא אמור להגיע עם פאנל מסוג IPS שייתן ביצועים זהים לפאנל

המהולל של הדל(שגם הוא מיוצר ע"י פילפס).

כל שאר המסכים כגון ה LG19/204WT או הסאמסונג 940BW ואחרים הינם מסכים בעלי פאנל TN שיתן לך זויות תצוגה צרות מאוד וכמובן

רק 262 אלף צבעים עם אינטפולציה ל 16.2 מיליון. האחידות שלהם גם לא תהיה בשמיים ובכלליות, אלא אם ראית מסך כזה אצל חבר

והוא ממש נראה לך או שאתה כרגע עם LCD (וכמו שאמרת אתה לא עם LCD) עדיף לך לחסוך למסך LCD ברמה יותר גבוהה שלא תתאכזב

בהשוואה ל CRT שלך (אם הוא עוד בין החיים :)).

פורסם

לא צריך להיתרחק מהסוני רק לברר בחנות ליפני שקונים שהיבואן הוא לייף מחשבים בלבד שמביא את הדגם עים הקונטרסט 1:1500 ו 16.7 מליון צבעים.

המחיר זול כי סוני מפסקים ליצר מסכים דקים לחלוטין ולכן הם בחיסול:

http://www.engadget.com/2006/10/09/sony-to-cease-hawking-monitors

אולם האחריות היא ל 3שנים וסוני מגבים אותה.

מדובר במסך מדהים במחיר שלא יחזור.

דן

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שלמרות ה-170\170 וה-1:1500 יתכן והסוני יגיע כTN,חוץ מזה מדובר במסך בפורמט השכיח ואני חוזר כי עיקר ייעודו עתיד להיות סרטים(שלא לדבר על העובדה שפיקסל שרוף לא יקבל טיפול,כי סוני קיבלה אחד.....)

הדל נראה מסך מעולה למרות שנטען כי גם הפאנל שלו לא ודאי,כמו כן לא ברור האם ה-16MS מתייחס לB2B או G2G...

בפיליפס נתקלתי והוא לא "משמים" במיוחד, יש לו איזה ציפוי AG מטופש כזה שפשוט מחרב את הפלט.

באופן כללי אני מסתייג מהאמרה שלך לפיה 19'' איננו בעל שטח תצוגה מספק, 20'' (רחב!) אינו גדול בהרבה(המחיר כן..) והרזולוצייה שלו כבר גבוהה מדי למחשב כמו שלי(איכשהו עוד 1280X1024 מתאפשר, אבל ויסטא בדרך והשדרוג לא יכלול כ"מ חדש).

בינינו ה-19'' הרחבים הם ה-17'' של פעם,לכן אני חושב שכדאי להשאר בממלכה הזאת.

בכל אופן, ב-KSP למשל יש איזה מסך של CHI-MEI, זול באופן מחשיד כמעט עם נתונים סבירים (למעט העובדה שהוא TN כמובן) - אופםצייה סבירה?

לא רחוק הם גם מציעים 20'' לא רחב, אך עם אותה רזולוציית רוחב ושטח דומה לרוחב - מצד שני, אתה מאבד את כל העיקרון של מסך רחב..("מינוס הקווים השחורים האלה")

בעייה. :-\.

פורסם

1. שיטת מדידת זמן התגובה של הדל הינה שחור-לבן-שחור ולא אפור-אפור.

2. אני לא מצאתי בשום מקום נתון שרשום של 200W6CS יש ציפוי בעייתי, יכול להיות שראית דגם אחר. החיסרון של פילפס הוא בארגונומיקה.

3. ניתן לומר ש 19" הוא ה 17" החדש אבל פשוט מדובר במסך קטן, עדיף 19" רגיל עם רזולוציה של 1280X1204.

4. בקשר ל CMV אתה מוזמן לראות הודעות פה בפורום חלק מרוצים וחלק טוענים לכל מיני פאקים ובעיות במסכים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים