עבור לתוכן

אוברקלוק גרוע ל 3200 venice

Featured Replies

פורסם

^^^

דווקה אצלי על 250 כפול 4 היה יותר יציב מאשר 250 כפול 3

• תגובות 45
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה עושה סתם סלט. מבחינת ביצועים - אין הבדל גדול. נו אז מה? מישהו אמר שיש?

העניין הוא היציבות - HT פועל מיטבית כשהוא נעול למהירות 1000mhz. לזה הוא מיועד. יותר מזה או פחות מזה והדבר עלול לגרום לבעיות יציבות.

הלוח שיש לאנדריי ממש לא מוזר.

צריך לשאוף להשתמש במכפלה שתביא אותך הכי קרוב ל1000.

פורסם

כמה תיקונים, מכפלת הHT יכולה ואף נקראת לרוב מכפלת HTT מכיוון שהיא מכפילה בעצם את תדר הHTT(השם של התדר המקביל מבית AMD לFSB של אינטל) ככה שRTR צדק וזה נקרא מכפלת HTT יותר מאשר מכפלת HT, אבל אפשר לקרוא לזה גם מכפלת HT, שני הביטויים נכונים.

מבחינת המכפלה עצמה, מכיוון שאין הבדל(ואם כן אז הוא זניח ביותר) מנסים את כל האופציות, מהניסיון הקצר שלי מכפלת HTT על 3X מניבה את הביצועים הטובים ביותר, גם יותר מ2 ומ1.. 4 גם עובד נחמד אבל פחות טוב מ3.

למה שהלוח יגביל עם 3 ולא עם 4 ?

במקור לוח 939 חייב לעמוד ב5X200, כלומר HTT (תברר איך זה כתוב בביוס ;)) של 1000MHZ .

לכן שלא 4X250 ובטח לא 3X250 אמורים להוות בעיה .

אז למה 3 ?

כי :

אין פגיעה בביצועים .

מבטיח לנו שזה לא מה שמגביל ומאפשר לנו להעלות במיקרה הצורך .

*אני מחפש את ההשוואה שדיברתי עליה..

מקווה לימצוא.

רק שתדע שישנם לוחות מבוססים NF3 שעובדים אך ורק על 250X4 במקסימום שזה 800מגהרץ כפי שאתה יודע.. אם אני לא טועה אז גם לוחות הNF4 4X עובדים על 800.. תבדוק לפני שאתה אומר :)

בכל מקרה, לפותח התארד, נסה להעלות את המתח ל1.55 ולהתעסק עם התיזמונים של הזיכרונות, מצד שני, אל תשכח שגם הלוח שלך לא נחשב לאוברקלוקר כלכך טוב ולפעמים הוא נחשב אפילו רע(אני בעצמי ניסיתי A8N-E Deluxe שבא מאותה משפחה וקיבלתי תוצאות מאוד גרועות(בקושי עבר את ה225 HTT...

פורסם

HTT זאת טעות. והנה התשובה:

There has been marketing confusion between the use of HT referring to HyperTransport and the use of HT to refer to Intel's Hyper-Threading feature of some Pentium 4 based microprocessors. Hyper-Threading is known as Hyper-Threading Technology (HTT) or HT-Technology. Because of this potential for confusion, the HyperTransport Consortium always uses the written out form: "HyperTransport".

מוויקיפדיה.

מהאוברקלוק האחרון שלי, אני ראיתי שהלוח אינו יציב בכלל עם מכפלה 3 בגלל שהיא נמוכה מדי(חוץ מכאשר הגעתי לבאס 300+). כמו שאתה רואה אני לא היחיד. כל לוח מתנהג אחרת, וברגע שאתה חורג מה1000 מגה הרץ לכאן או לכאן אין הבטחות.

פורסם

ברור שכל לוח מתנהג אחרת, ודרך אגב בקשר לHTT, אני יכול להשבע שבCPUZ לפני כמה גירסאות וגם בביוס של הגיגהבייט K8NS הHT כתוב כHTT ולא כHT.

פורסם

אני נטקעתי שעשיתי OC ואחרי שוהרדתי את המכפלה ל3X אז הצלחתי להתקדם יפה

פורסם

ברור שכל לוח מתנהג אחרת, ודרך אגב בקשר לHTT, אני יכול להשבע שבCPUZ לפני כמה גירסאות וגם בביוס של הגיגהבייט K8NS הHT כתוב כHTT ולא כHT.

זאת טעות נפוצה. מבחינה רשמית (ומשפטית) אני מניח שזה לא נכון כי HTT זה Hyper Threading Technology.

NeNi - באיזה באס נעצרת? ואף אחד לא טען שלא צריך לנסות את כל המכפלות

פורסם

תעלה מתח ל-CHIP זה ייצב לך את ה-OC.

אני עשיתי על שלי דוקטורט,והגעתי למסקנה ויציבות כאשר:

1.מכפלת HT=4

2.יחס זכרונות על 1:1.66

3.באס=250

4.מתח CPU=1.52

5.מתח HT-LINK=הוספה של 0.1V

אני יכול להיות גם על 2.6GHZ אבל לא באימוץ המחשב,כלומר WIN עולה,אני גולש אבל לא עובר את כל הבדיקות.

פורסם

כמו שכבר נאמר, זה לא ייתן לו כלום, כל מחשב מתנהג שונה לגמרי ממשנהו ולכן הנתונים שלך אינם מועילים.

פורסם

תעלה מתח ל-CHIP זה ייצב לך את ה-OC.

אני עשיתי על שלי דוקטורט,והגעתי למסקנה ויציבות כאשר:

1.מכפלת HT=4

2.יחס זכרונות על 1:1.66

3.באס=250

4.מתח CPU=1.52

5.מתח HT-LINK=הוספה של 0.1V

אני יכול להיות גם על 2.6GHZ אבל לא באימוץ המחשב,כלומר WIN עולה,אני גולש אבל לא עובר את כל הבדיקות.

אני בידיוק כמוך רק על 248 ובלי הוספת מתח ללוח אם.

פורסם
  • מחבר

טוב סליחה ח'ברה שלא נכנסתי לפה כבר כמה ימים..פשוט חשבתי שהדיון הזה ישקע אז התייאשתי :screwy:

בכל מקרה - ניסיתי בזמנו לשחק עם HT ולהוריד אותה ל 3 וגם ל 2 וזה לא עזר.

תאמינו לי שנראה לי שכבר שיחקתי עם הכל........ העלאתי את המתח HT ב 0.1 , העלאתי את המתח של המעבד וכו' וכו' - אבל שום דבר לא עוזר.

אני משוכנע שאני יכול להגיע ל OC סביר יותר כמו ש shirNoshe אמר - רק שהוא לא יהיה יציב ב PRIME \ SUPERPI , וזה לא מה שאני רוצה.

תודה לכולם בכל מקרה...למרות שזה קצת גלש למשמעות של HT\HTT :lol:

פורסם

שים את הזכרונות ב2T בתזמונים של 3-4-4-8 ומחלק עצבני כלשהו (יותר נמוך מ2\1, תלך על משהו ממש נמוך) תוך כדי קביעת מתח של 2.8 לזכרונות, מתח 1.5 למעבד ותדר HT של X3.

אני מאמין שתוכל להגיע ככה למהירות מעבד של לפחות 2500.

פורסם
  • מחבר

תודה עשיתי מה שאמרת בדיוק - שמתי את הזיכרון על 120 שזה המינ' של הלוח שלי (כלומר 240 Mhz)

והעלתי את המתחים והכל

וכבר ב 2400Mhz נכשל לי SuperPI . אין לי בעייה להמשיך ולהעלות עוד אבל אני רוצה שיהיה לי OC יציב... :\

פורסם

אתה יודע מאיזה שבוע המעבד שלך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים