פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים טוב, אז ככהשיעמם לי, אז הסתכלתי קצת בביוס, וראיתי שמשום מה הזכרונות שלי על CAS 2.5, וזה היה בצבע לבן, ז"א לא ניתן לשינוי.כמו כן, ראיתי שיש אפשרות שנקראת SDRAM FREAQUNCY(סליחה על שגיאות כתיב :smoke:), והיא כרגע על AUTO.יש לי שם 266MHZ ו333MHZ, האם יהיה שיפור עם המעבד הנוכחי(מפרט בצד) ו333MHZ?מפרט בצד.תודה.
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים יהיה שיפור של בין 2 אחוז ל 5 אחוז ,זהו .בכל זאת אני כן ממליץ שתעלה את הזכרונות ל333 ולו רק בגלל הסיבה שהם יכולים לעבוד ככה.
פורסם 2002 בדצמבר 1822 שנים מחבר עריכה:אז ככה, הסתכלתי בביוס, עשיתי CTRL+F1 ונוספו לי אפשרויות חדשות. לא רציתי להרוס כלום, אז רשמתי והנה הן, אשמח לקבל פירוט על כל אחת:FAST COMMAND: normal(default)\fast\ultra-למה לשנות?CONFIGURE SDRAM BY SPD: enable(default)\disable-ברגע שאני עושה לזה ביטול, אני יכול לשנות CASל2זה היה בלי האופציות החדשות, אלו החדשותPrecharge to active CMD: 3T(default)\2Tactive CMD to precharge:7T(default)\6TActive to CMD: 3T(default)\2Twrite recovery(55b0):3T(default)\2TDram access recovery(66b6):3T(default)\2Tעד כאן חשבתי שאני פשוט צריך לשים את הכל על הכי נמוך, אבל אודה על פירוט לכל פקודה ומה היא עושה.עוד:Burst refresh:Disabled(default)\Enable-מה זה עושה?Dram drive strength:Auto(default)\manualעם המנואל אני יכול לשנות את האופציות הבאותReg(FO): 00(default)\01\02\03(Rx6C 7:6) 01(Default)\00\10\11(Rx6C 5:4):00(default)\01\10\11אני מניח שהשניים האחרונים זה הרטיו, מה לשים בהם? ומה זה הראשון?הקיצר, אני צריך שתגידו לי מה לשנות בכל דבר ומה הוא עושה.תודה רבה
פורסם 2002 בדצמבר 1822 שנים ניסית לקרוא את הספר שבא עם הלוח ? אין שם הסבר מספק ? הצגת כאן פרמטרים רבים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.