עבור לתוכן

חברה אני על סף שבירה ...

Featured Replies

פורסם

תקשיב קילר ,

בהנחה שכל הנושא אמיתי..ולא מדובר בהסתלבטות , למרות שגיאות הכתיב וכל הדברים התמוהים..

אני מציע לך לעשות כמה דברים :

קודם כל , אם אתה מחפש עבודה ורוצה לעבוד בכל דבר כדי לשלם את החובות שלך ? אז תגש ללשכת העבודה

לפקידות שם תמיד יש עבודות , בחפירות ארכיאולוגיות בלהרים דברים ,באריזת פירות , ניקוי משרדים.

לא משנה מה כרגע - העיקר שתהיה לך כרגע הכנסה - ותשלם את החוב כדי שהוא לא יצבור קנסות.

אפילו אם תעבוד במקום עבודה חרא - ואחרי כמה ימים מתפטר - אז לפחות ישלמו עליך ביטוח לאומי , על אותו חודש.

כל חודש שאתה לא עובד = 140 שקל חוב לביטוח לאומי , ותוסיף לזה גם כרטיס מושלם או תשלום לקופת חולים , והוצאות של פלאפון

ועמלות בבנק ולא יודע מה..ככה שכדאי לך להתחיל להתעורר.

בקשר לביטוח לאומי , לך לשם ותבקש פגישה - תדבר איתם ותסביר את המצב שאתה לא עובד ואין לך איך לשלם ,

יש טופס כזה שנקרא הפחתת קנסות , תמלא אותו.

והכי חשוב !! שאתה בביטוח לאומי קח טפסים של הבטחת הכנסה.

אם אתה לא עובד מגיע לך לקבל הבטחת הכנסה , אתה יודע מה זה בכלל ??

כמו שיש פקידות בלשכת עבודה שנותנות עבודות - אז יש גם פקידות של הבטחת הכנסה - שזו קצבה של 2500 שקל בחודש למובטל שלא מוצא עבודה.

זה אומר שפעם בשבוע אתה תצטרך ללכת ללשכת עבודה - אם יש להם עבודה לא משנה במה - אתה חייב ללכת - ולנסות להתקבל ולעבוד ,

אם אין להם עבודה - או מפטרים אותך - או לא מקבלים אותך אתה חוזר לפקידה , ומראה לה שלא קיבלו אותך והיא חותמת לך עד לשבוע הבא.

בקיצור פעם בשבוע אתה שם , וצריך לחתום לך או לתת לך עבודה - במידה ואין עבודה אתה תקבל 2500 שקל לחודש , במקום לצבור חובות.

בקשר לצבא , אין לך מה להתחרט..ובטח שלא לחזור שוב לצבא.

הצבא טוב רק למי שהולך להיות תוכניתן בממר"ם , או רופא או מישהו שירכוש מקצוע וניסיון דרך הצבא.

אם אתה בן 20 , אז לא הפסדת שום דבר - יש לך עוד שנה שלמה עד גיל 21 - הגיל שבו היית אמור להשתחרר

שנה שאתה יכול לעשות בה - 30- 40 אלף שקל לפחות , כדי לחסוך כסף ללימודים ולמצוא עבודה יותר ריווחית.

ואפילו עדיין תוכל לעקוף משוחררי צבא , שיתחילו ללמוד רק בגיל 22-33.

בקשר לכח אדם ,

הם כולים גנבים , וחיים על חשבון העובדים - אבל אתה צריך אותם כי הם יכולים למצוא עבודה בקלות.

יש חוק שאומר שאחרי שאתה עובד 3 חודשים במקום עבודה - אתה נהיה עובד חברה ולא כח אדם ,

ככה שבהתחלה תקבל שכר מינימום - ואם תהיה טוב תוכל להתקדם.

אני מציע לך לחפש עבודות לבד , ללכת לשאול במקומות , לשלוח אימלים לחברות שאתה חושב שמתאימות לך ,

וגם לחפש בחברות השמה - יש דבר כזה שנקרא חברות השמה - הם כח רק מפנים אותך לעבודות - והם מקבלים כסף מהחברה שהתקבלת אליה

באופן חד פעמי , ואתה לא נחשב עובד כח אדם ולא כלום.

תכתוב קורות חיים כמו שצריך , יש אתרים שמסבירים איך עושים את זה ,

ותפיץ אותם באינטרנט ותראה איך מציפים אותך בטלפונים.

ואל תתדגיש את הנושא הצבאי בכלל - לרוב המעסיקים זה לא אכפת - בייחוד שהם הולכים להעסיק אותך בעבודה פיזית זמנית - ולא לוקחים אותך

בתור עורך דין או הסמננכ"ל של החברה שלהם.

תכתוב קורות חיים , ותפיץ אותך דרך האתר www.runner.co.il וזה יגיע למאות כח אדם , שיתחילו להפציץ אותך בטלפונים.

בהצלחה ! :xyxthumbs:

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרשה לי לתקן אותך - גם כ"א לא מוצא לך עבודה "בקלות". הייתי רכזת כ"א כעבודה הראשונה שלי אחרי השחרור ואתה יודע מה? הם היו נותנים לי קלסר של קורות חיים של אנשי הייטק שבתחום 10-20 שנה, ואומרים לי להציע להם עבודה בתמיכה טכנית בטלפון לאינטרנט זהב או משהו בשכר התחלתי של 20 שקלים (זה היה לפני שנתיים וחצי) ועוד התחייבות לשנה עם קנס של 1000 שקל למפרים אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים