עבור לתוכן

נשבר לי מאוורר! מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם... קודם כל יש לי שאלה... בערך כל חודשיים אני צריך לפתוח את המחשב מחדש כדי לנקות את האבק בפנים... האם זה נורמלי? כי במחשב הישן שלי שהוא משהו לפני 5 שנים קקנוי אני פעם אחת אפילו לא ניקיתי אותו...

אני מנקה את המחשב ה"חדש" (קניתי לפני איזה שנה וחצי...) אני מנקה אותו כי הוא מפעיל את עצמו מחדש במשחקים או לפעמים סתם ככה. ואחרי שאני מנקה אותו הוא פועל סבבה.

עכשיו זה קרה לי שוב לפני איזה 3-4 שבועות וכשפתחתי גיליתי שאחד המאווררים שיש לי במחשב שבור

זאת אומרת יש את החלקיםק של המאוורר שמביאים את הרוח בערך 8 או 6 חלקים כאלה שזזים ועושים את הרוח... אז אחד מהם נשבר.. זה של המאוורר שמולבש על המארז בצד.

מה אני צריך לעשות? תודה!

פורסם

עם המאוורר השבור אין הרבה מה לעשות, קונים חדש. (המאוורר השבור גם לרוב עושה ויברציות מעצבנות ולפעמים מזיקות בכל המארז)

כדי למנוע הצטברות אבק כל כך מהר ניתן לשים מסננים לפני המאווררים שמכניסים אוויר למארז.

פורסם

ומהיכן ניתן להשיג את המסננים האלה?

פורסם

אפשר להכין בקלות מגרביונים. יש גם מדריך באתר להכין אותם עם מגבוני סנו - אבל אני חושב שגרביונים מאפשרים זרימת אוויר טובה בהרבה.

לגבי המאוורר - אכן תחליף אותו פשוט. בשביל כמה עשרות שקלים לא שווה להסתבך, ולא צריך להלחץ.

פורסם

אתה יכול לתת לינק למדריך?

פורסם

http://hwzone.co.il/guides/fanfilter/

וגרביונים באמת יעשו עבודה הרבה יותר יעילה, ולא יחסמו את רוב האוויר.

אז אם יש לך אפשרות מגרביונים, תעשה מגרביונים.

פורסם

סבבה ננסה את המדריך..........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים