עבור לתוכן

עוד בנושא איוורור של AMD

Featured Replies

פורסם

היי,

המאווררים של המחשב עושים לי חור בראש.

עצרתי את המאוורר של המעבד והרעש פחת בצורה משמעותית.

האם אני יכול להחליף את המאוורר של מעבד ה-AMD במאוורר יותר שקט? יש לכם המלצות?

דרך אגב, מי אחראי למאוורר הרועש הזה - AMD, או החברה שממנה קניתי את המחשב (זאת אומרת, האם המעבד בא במקור עם מאוורר?)

שוב תודה רבה,

שלומי

פורסם

אני לא בטוח בקשר לHSF שיש לך, אני כמעט בטוח שיש לך את המקורי של AMD, ועד כמה שאני יודע אי אפשר להחליף את המאוורר שלו. אני ממליץ לך לקנות HS עצבני כמו Thermalright SLK-600 שעליו תוכל לדים מאוורר ג'נרי חלש. זה ייפתור את הרעד, ולא תהייה סקנה להשרפות של המעבד. כידוע המעבדים של AMD מתחממים מאוד..

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח בקשר לHSF שיש לך, אני כמעט בטוח שיש לך את המקורי של AMD, ועד כמה שאני יודע אי אפשר להחליף את המאוורר שלו. אני ממליץ לך לקנות HS עצבני כמו Thermalright SLK-600 שעליו תוכל לדים מאוורר ג'נרי חלש. זה ייפתור את הרעד, ולא תהייה סקנה להשרפות של המעבד. כידוע המעבדים של AMD מתחממים מאוד..

מה זה HSF?

מה זאת אומרת לקנות HS?

אני לא חושב שהבעיה היא הרעד, זה פשוט רעש חזק של איוורור אישששששששששששששששששששששששששששש, אם אתה מבין למה אני מתכוון 8).

פורסם

neit neit neit!

אם קונים סינק של TR ומתכוונים לשים עליו מאורר חלש הSLK למינהם לא מתאימים.

הAX מוציאים ביצועים טובים יותר תחת מאוררים חלשים מאשר הSLK, מכיוון שהSLK עשויים מנחושת הם לא מםזרים את החום שמצטבר עליהם בלי מאורר חזק (שם הם שולטים בגדול).

כך שאם HS ומאורר חלש אז רק AX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים