עבור לתוכן

היכן יש בית קברות לספקים ? (או האם יש משהו טוב מבין הזולים)

Featured Replies

פורסם

שלום

היום מת לי ספק CODGEN זול ופשוט באחד המחשבים שלי לאחר שעבד כמו שצריך שנה שלמה.

זו כבר פעם רביעית שמת לי ספק בשנים האחרונות וזה כבר מתחיל להביא קריזה.

אני לא מעוניין בשום ספק שעולה 400 500 ש"ח מהחברות המובילות - זה הרבה מעבר לתקציבי וגם שמעתי על כאלה שגם מתו פתאום אז אין מה להשקיע הרבה כסך גם ככה. ואני לא מחפש שום וואטים גבוהים וביצועים טובים בשביל 1000 מאווררים ו400 כוננים כי הוא פעל על מחשב סופר בינוני עם הספק הנ"ל של 300 וואט במשך שנה.

מחיפוש בפורום ראיתי את השם HEC.

עיקר הצרכים שלי הם שהוא לא ימות פתאום - זה הכל :)

שאלותי הן:

1)מה אתם ממליצים למחשב הבינוני הזה (חברה דגם מחיר משוער והיכן אפשר לקנות במרכז) ?

2)מה אתם אומרים על הHEC ושוב מה מחירו בארץ והיכן אפשר לקנות במרכז (אפשר גם בפרטי אם אתם לא רוצים "לפרסם חנות")?

התקציב שוב הוא מאוד נמוך מהכי זול שקיים עד 150 אולי 200 אם אני יתפרע..

פורסם

שמעתי ביקורות טובות על HEC ועל TSUNAMI... לי אישית יש TSUNAMI 350W כבר כמה חודשים ואני מרוצה ממנו... המחיר שלו הוא רק כמה עשרות שקלים יותר מספק 300W ג'נרי.

פורסם

נראה לי באמת שה HEC 300W יתאים לך, הוא עולה בערך 180-190 ש"ח,

ואפשר להשיג אותו בחלק נכבד מהחנויות אשר נמצאות בהשוואת המחירים.

פורסם
  • מחבר

ראיתי HEC שבאמת עלה 190 ש"ח עם כל הAPPROVAL אבל היה גם דגם בלי כל הAPPROVALS ב 130 ש"ח - כדאי ? יש לכם דגם מדויק של הHEC המומלץ?

עוד שאלה לידע כללי - מה ההבדל בין כל הספקים שבהם מצויין "לפנטיום 4" לבין הרגילים ?(אם בכלל יש , כי אני באמת בספק).

פורסם

זה מעין תו תקן כזה עד כמה שהבנתי...

פורסם

עוד שאלה לידע כללי - מה ההבדל בין כל הספקים שבהם מצויין "לפנטיום 4" לבין הרגילים ?(אם בכלל יש , כי אני באמת בספק).

דווקא יש... לספקים האלה יש חיבור נוסף ללוח האם, פרט לחיבור הגדול הרגיל.

פורסם
  • מחבר

דווקא זה מעניין אותי , מה זה בדיוק החיבור הזה ? (אשמח לקבל לינק עם מידע)

ואם אקנה פנטיום 4 לא אוכל לחברו לספק שיש לי היום במחשבי? (זה ספק שלא היה מוזכר בו שום P4 ואין לו שום חובורים נוספים)

(ד"א - אשמח עדיין לקבל תשובות בהקשר לשאלתי המקורית :) ).

פורסם

לחבר שלי יש ספק בשם Tech-No והוא פועל אצלו כבר יותר מ- 4 חודשים מצויין...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה נוב,

אבל גם הספק CODEGEN הזול זעולה 90 ש"ח עבד אצלי שנה שלמה ואפילו יותר משנה במחשב אחר (טפו טפו טפו)

אז רציתי לדעת אם יש בשוק משהו שידוע כי הוא יותר אמין אך לא משהו יקר, אני רואה בחנויות הרבה דברים אך לא יודע מה נחשב כבפק אמין מבין הדגמים והחברות..

פורסם

ראיתי HEC שבאמת עלה 190 ש"ח עם כל הAPPROVAL אבל היה גם דגם בלי כל הAPPROVALS ב 130 ש"ח - כדאי ? יש לכם דגם מדויק של הHEC המומלץ?

הספק הבאמת טוב שלהם הוא ה-300ART, שמין הסתם זה הוא העולה 190 שקל אבל אולי סוף סוך יקנה לך שקט אמיתי מהחלפות !!!

פורסם
  • מחבר

תודה KOM.

פורסם

בשביל מה אני פה ? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים