פורסם 2007 בינואר 1418 שנים לעינין יש חלקים של מחשבים בבית כמו כולם אז מה שהיה תיקן זה מעבד:p2 233 לוח:משהוא עם ציפס של אינטל(ניראה לי שככה כותבים את זה) זיכרון:MB224 כ.מסך gf 2 64mb+t.v ד.קשיחים:10GB+20GB כונן:LG 52X מארז:גנרי גדול ומכוער אז הפרויקט לקחת ממיר כמו של YES ולהכניס את המחשב בפנים עכשיו שאלה זה יכנס?? המחשב ישמש את אחותי כיחובר לטלביזיה המחשב בעיכר לסרטים\סדרות ומוזיקה אין תקציב לכלום!! קצת תמונות: הקורבן אני יתחיל לעבוד עוד כמה ימים
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחכה לעידכונים (תקן שגיאות כתיב בדרך) ואמור להיות לך לוח אם קטן (יש לך?) ואיך אתה מתכוון להכניס את הכרטיסים? יהיהי מקום?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר מחר אני ימדוד עם לא יכנס נישג ממיר יותר גדול או הכי גרוע אני יגדיל את המארז
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים המחשב בחיים לא יכנס בפנים.... אם כבר להכניס את הממיר למחשב מעתיקן חתימות ! וWTF מה אתה שואל אותנו אם המחשב יכנס? אתה לא רואה שזה קטן מידיי?!
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים טוב סליחה שככתי שאתם כאלה לנעול!!!תן הגדרה של "כאלה"אם אתה מתכוון רעים אז מה אתה מצפה שנגיד לך?טוב! אתה יכול להכניס את המחשב לתוך הממיר!!!!! זה יעבוד על בטוח וגם אם אתה רוצה אפשר להכניס BMW M3 SERIES לתוך האסלה.... פשוט צריך לדעת איך....תבין שהאנשים פה נתנו לך את התשובה הכי עניינית שהייתה להם ושיכולת לקבל... תתמודד עם זה....כן חפרתי
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים טוב, אני רואה שהדיון הזה לא מתקדם לכוון נורמאלי.פותח הדיון - תעשה מדידות תחליט עם עצמך עם אתה מתחיל עם הפרוייקט או לא, אם אתה לא בטוח וצריך יעוץ זה בפורום מודינג.כשתרצה להמשיך את הפרוייקט תפנה אלי בפרטי אני יפתח את הדיון שוב.תודה ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.