פורסם 2007 בינואר 1418 שנים שלום אנשים יש לי SOKET 775משום מה יש לי בעיה ואני לי מצליח להרכיב את ה AC7 FREEZER PROרציתי לדעת האם יש מאורר באותו מחיר (140 שקל)שיוכל לתת לי את אותו שקט וביצועים של הפרייזראשמח לקבל תשובה בהקדםבתודה אמיר...
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים שלום אנשים יש לי SOKET 775משום מה יש לי בעיה ואני לי מצליח להרכיב את ה AC7 FREEZER PROרציתי לדעת האם יש מאורר באותו מחיר (140 שקל)שיוכל לתת לי את אותו שקט וביצועים של הפרייזראשמח לקבל תשובה בהקדםבתודה אמיר...אולי יוכלו לעזור לך להרכיב אותו פה?תנסה לקרוא ביקורות ואיך הם הרכיבו אותו...אתה עובד לפי הספר?באילו בעיות אתה נתקל?אגב, בתו המחיר הזה אף קירור לא משתווה לפריזר.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר האמת שכבר החזרתי אותו חזרה למקום שקניתי ממנו כי הוא בו משהו מוזר ישבתי עליו ימים ולא הצלחתי להרכיב אותו כאילו הוא היה קטן בכמה מילמטרים ולא ישב על כול החורים אין שום המלצה למאורר שיוכל לתת לי שקט (בהשוואה לקירור עכשיו שיש לי של אינטל) וגם יוריד לי כמה מעלות כרגע אני במנוחה על 55 מעלות אני עובד עם פרסקוט במאמץ מגיע ל 70 (מחשב נקי ומשחה חדשה)
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים טמפ' גבוהות במיוחד.אין על הפריזר בטווח מחירו. והוא באמת פשוט להרכבה(צריך קצת לשחק איתו אולי, אבל בסוף הוא נכנס).הטמפ' שלך לא טובות בלשון המעטה. אפילו שזה פרסקוט.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר אני יודע שהן לא טובותאני מחפש משהו בטווח המחירים של 140 150 ש"ח שיעשה עבודה טובה ושקטה יש משהו כזה?חוץ מהAC7?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים יש, ה - SCYTHE KATANA CU.לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SCKTN1000&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=683
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אם אתה שואל אותי לך תיקח בחזרה את הפריזר...נכון, בהתחלה גם אני שמתי לב שהוא כאילו גדול מדיי, אבל אחרי כמה "משחקים" עם הפינים שלו בסוף הוא נכנס...בעקרון 3 נכנסים בלי בעיה, הרביעי קצת בעייתי, צריך לשחק איתו וזה יסתדר...
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר איך ה KATANA?? הוא שקט?? לעומת המאורר המקורי של אינטל?ואיך הגודל שלו הוא יותר גדול מה AC7???
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים לפי ביקורת שקראתי ה - KATANA CU שקט ומקרר בדיוק כמו הפריזר, היתרון שלו הוא שניתן לחליף לו מאוורר אם רוצים להשקיט אותו עוד יותר או להשיג ביצועים עוד יותר גבוהים.נדמה לי שהוא מעט גדול יותר מהפריזר.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים לינק?הנה השוואה ששניהם מופיעים שם (בטבלה העליונה) - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=2180&articID=519
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים איזה בנצ'מרק לא ברור. מחמת הספק אני אגיד שאני מקבל את הקירור הזה כתחליף אפשרי, אבל לאור מיעוט המידע באופן יחסי על הקירור הזה(והעובדה שאנחנו נשענים על בנצ'מרק אחד), אני עדיין הייתי מעדיף את הפריזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.