עבור לתוכן

voip analog adapter

Featured Replies

פורסם

שלום עליכם

האם אתם מכירים אולי מדריך אשר מסביר איך לבנות מתאם לטלפון אנלוגי (rj11) לrg45

כך שהאנלוגי יוכל לשמש כ ip phone

כמו המוצר הזה לדוגמא http://www.nextag.com/Linksys-SPA2002-VoiP-2-508835981/prices-html

האם לדעתכם ניתן בכלל לבנות משהו כזה ?

פורסם

הכל אפשר לבנות... אבל זה פחות טריוויאלי ממה שאתה חושב... קו טלפון זה משהו שעובד עם מתחים גבוהים (50 וולט DC ועד 200 וולט AC)

פורסם
  • מחבר

זה הולך להתחבר ל LAN לרשת הביתית שלי

פורסם

לעשות משהו שיתחבר לכרטיס קול זה לא קל... לעשות משהו שיתחבר ישירות לLAN שלך זה כבר חתיכת פרויקט.

המודולים האלה בד"כ מכילים איזה מעבד שמריץ לינוקס עם קליינט של SIP, זה פרויקט לא נעים.

זה גם משהו שדי מחייב הרבה הלחמות ועריכה של מעגל מודפס כי הרכיבים הרלוונטיים לא מגיעים באריזות נחמדות עם מעט רגליים גדולות.

אם אתה מאוד רוצה וזה מעניין אותך אני יכול לכוון אותך הלאה בכל מני כיוונים אבל קח בחשבון שאתה חייב להבין לא מעט באלקטרוניקה ובתוכנה בשביל זה.

פורסם

כל כך קשה לקנות גיזמו? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל לקנות משהו בשביל לערוך איתו ניסויים זה דיי מבעס

כל מתאם כזה עולה בסביבות ה 500 שקל טלפון IP הכי זול שמצאתי באינטרנט עולה בסביבות ה 50$

את גיזמו אני לא מכיר , איך הוא מתחבר ?

noamkot אני אשמח אם תוכל לכוון אותי למידע בנושא

פורסם

הרוב המכריע של המודולים האלה משתמשים באיזה מעבד מבוסס Arm או MIPS מתוצרת חברות כמו broadcom שבאתר שלה אתה יכול למצוא איזור שמתייחס ספיציפית לפתרונות VOIP שלהם ואליו הם מחברים צ'יפ שמדמה קו טלפון, כאשר אולי הנפוץ ביותר הוא Silicon Labs SI3210.

אף מילה על התוכנה.

אם אתה תלך לבנות דבר כזה לבד, לצערי זה יעלה לך יותר מ50 דולר...

פורסם

בדרך כלל לקנות משהו בשביל לערוך איתו ניסויים זה דיי מבעס

כל מתאם כזה עולה בסביבות ה 500 שקל טלפון IP הכי זול שמצאתי באינטרנט עולה בסביבות ה 50$

את גיזמו אני לא מכיר , איך הוא מתחבר ?

noamkot אני אשמח אם תוכל לכוון אותי למידע בנושא

גיזמו זה השם של המכשיר

אני לא גר בארץ אז אני לא יודע כמה הוא עולה שם אבל פה הוא עולה 50$

אל תשכח שאתה צריך גם לקנות קו ולא נראה לי שיש כזה בארץ טלפון דרך הקו של האינטרנט...פה לכולם כמעט יש את זה אתה שומע את ההודעות שלך דרך המחשב ורואה את כל הנתונים של השיחות והכל זה ממש נוח.

שוב, לא נראה לי שיש ספק בארץ שעושה את זה אז כדאי לך לברר קודם לפני שאתה קונה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים