פורסם 2007 בינואר 1418 שנים שלום עליכםהאם אתם מכירים אולי מדריך אשר מסביר איך לבנות מתאם לטלפון אנלוגי (rj11) לrg45כך שהאנלוגי יוכל לשמש כ ip phoneכמו המוצר הזה לדוגמא http://www.nextag.com/Linksys-SPA2002-VoiP-2-508835981/prices-htmlהאם לדעתכם ניתן בכלל לבנות משהו כזה ?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים הכל אפשר לבנות... אבל זה פחות טריוויאלי ממה שאתה חושב... קו טלפון זה משהו שעובד עם מתחים גבוהים (50 וולט DC ועד 200 וולט AC)
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים לעשות משהו שיתחבר לכרטיס קול זה לא קל... לעשות משהו שיתחבר ישירות לLAN שלך זה כבר חתיכת פרויקט.המודולים האלה בד"כ מכילים איזה מעבד שמריץ לינוקס עם קליינט של SIP, זה פרויקט לא נעים.זה גם משהו שדי מחייב הרבה הלחמות ועריכה של מעגל מודפס כי הרכיבים הרלוונטיים לא מגיעים באריזות נחמדות עם מעט רגליים גדולות.אם אתה מאוד רוצה וזה מעניין אותך אני יכול לכוון אותך הלאה בכל מני כיוונים אבל קח בחשבון שאתה חייב להבין לא מעט באלקטרוניקה ובתוכנה בשביל זה.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר בדרך כלל לקנות משהו בשביל לערוך איתו ניסויים זה דיי מבעס כל מתאם כזה עולה בסביבות ה 500 שקל טלפון IP הכי זול שמצאתי באינטרנט עולה בסביבות ה 50$ את גיזמו אני לא מכיר , איך הוא מתחבר ? noamkot אני אשמח אם תוכל לכוון אותי למידע בנושא
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים הרוב המכריע של המודולים האלה משתמשים באיזה מעבד מבוסס Arm או MIPS מתוצרת חברות כמו broadcom שבאתר שלה אתה יכול למצוא איזור שמתייחס ספיציפית לפתרונות VOIP שלהם ואליו הם מחברים צ'יפ שמדמה קו טלפון, כאשר אולי הנפוץ ביותר הוא Silicon Labs SI3210.אף מילה על התוכנה.אם אתה תלך לבנות דבר כזה לבד, לצערי זה יעלה לך יותר מ50 דולר...
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים בדרך כלל לקנות משהו בשביל לערוך איתו ניסויים זה דיי מבעס כל מתאם כזה עולה בסביבות ה 500 שקל טלפון IP הכי זול שמצאתי באינטרנט עולה בסביבות ה 50$ את גיזמו אני לא מכיר , איך הוא מתחבר ? noamkot אני אשמח אם תוכל לכוון אותי למידע בנושא גיזמו זה השם של המכשיראני לא גר בארץ אז אני לא יודע כמה הוא עולה שם אבל פה הוא עולה 50$אל תשכח שאתה צריך גם לקנות קו ולא נראה לי שיש כזה בארץ טלפון דרך הקו של האינטרנט...פה לכולם כמעט יש את זה אתה שומע את ההודעות שלך דרך המחשב ורואה את כל הנתונים של השיחות והכל זה ממש נוח.שוב, לא נראה לי שיש ספק בארץ שעושה את זה אז כדאי לך לברר קודם לפני שאתה קונה את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.