פורסם 2007 בינואר 1418 שנים 1. לי אין, יש את הטויוטה המשפחתית2. וולסווגן בורה3. same4. לא5. לא6. בתהליכים.7. help?8. תאוריה שנייה (ראשונה חמש טעויות FTW >_<)
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים 1 - איזה אוטו יש לכם? גולף VR6, הרכב הקודם BMW E30.. קלאסיקה... 2 - על איזה אוטו למדתם לינהוג? גולף דור 4, SDI לצערי. 3 - על איזה רכבים נהגתם ? יותר מידי. 4 - נהגתם ליפני שהתחלתם לילמוד נהיגה ? מן הסתם.. 5 - נהגתם ליפני שהיה לכם רישיון ? אני? מה פתאום 6 - איזה טסט עברתם ? רכב:ראשון \אופנוע 500 סמ"ק שני (כלב בן כלב.. אני עוד יראה לו מזה בטחון מופרז..) 7 - וגם תציעו שאלות חח (תחביבים מוטריים אחרים? מוטוקרוס? קארטינג?\ הרכב הכי חזק שנהגתם בו?) 8 - איזה תאוריה עברתם ? ראשונה.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים אויש נו באמת מה אתה ג'קו ? אף אחד לא באמת רוצה לינסוע באיזה פיאט אונו שנת 1981 טוב נו, ברור שהייתי רוצה רכב נורמלי, וגם אני אעדיף את הפורד פוקוס על פני הדיהטסו סיריון.אבל כל עוד זה רכב טוב ונוח, ממש לא איכפת לי איזה.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים עברתי תאוריה ראשונה טסט ראשוןיש לי רנו קליאו 2002למדתי על איביזה ... אוטו חמוד..נהגתי על די הרבה מכוניות.. אין לי כוח לפרט..וזהו..אושר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.