פורסם 2007 בינואר 1418 שנים תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש והווינדווס אמור לפעול הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמא .אני צריך ללחוץ על אישור ואז זה נכנס.אני יודע שזה קורא להרבה אנשים .{ הסיסמא שלי זה כלום ובכל זאת הוא שואל} .משהו יודע איך אני מבטל את זה??{כשהתקנתי את הווינדווס לא הגדרתי סיסמא}
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר וואלה אתה ענק זה הצליח.רק תוכל להגיד לי איך מגיעים לזה ישירות?.בלי לרשום בהפעלה את זה control userpasswords2 .כי סתם מסקרן אותי.תודה מראש
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר מה הקשר חיפוש?.אין לך תשובה אל תענהאני שואל את dududs הוא ענה לעניין ועזר לימי שלא יודע שלא יענה .ולא סתם תשובה בלי טעם כמו "חיפוש" אני לא מחייב אף אחד לענות.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אז זהו, שאני כן יודע - וגם אתה היית יודע אם היית טורח לעשות חיפוש.אבל כנראה שזה קשה לך מידי.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר וואלה צודק גם לשאול איך מבטלים את הסיסמא לא היתי צריך לשאול הייתי מחפש היתי מוצא אחרי שנה אבל מוצא.בקיצור לדעתך לא לשאול כלום פשוט לשבור את הראש לבד .וחוץ מזה חיפשתי מה אתה חושב? לא מצאתי אז תודה.מעניין על מה הוצאת 2800 תגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.