עבור לתוכן

שירות לחברי האתר - הזמנות קבוצתיות מחו"ל

Featured Replies

פורסם

אוקי, אני אקדים ואומר כי הנושא אושר דרך מנהלי האתר.

קצת רקע. למי שלא מכיר אותי אני חבר בקהילה כ5 שנים (עוד 4 יום 5)

בעיה אחת שאני נתקל בה עם רוב חברי הקהילה היא שהקהילה רוצה דברים שאינם קימים בארץ ויבוא שלהם הוא לא דבר פשוט או זול....

ולכן עבדתי קצת על הבעיה הזאת... והרי הפתרון...

אני מדגיש שאין שום כוונה מסחרית ביוזמה הזו, אינני קשור לשום חנות או שום גורם עסקי אחר

לפני זמן קצר הכרתי אדם שכרגע הפך ליבואן (שינוי סטטוס מהצד של המדינה כלפי אדם המיבא כמות של ציוד שלא למטרות עצמיות פחות או יותר)

אחרי דיבור בכל מני נושאים עלה נושא המוצרים בארץ והאדם הציע לי פיתרון

הוא מוכן להזמין כל דבר שאני רוצה מהיצרן עצמו (לא חנות, מכאן שחוסכים במחיר) של המוצר כל עוד מדובר במס' פרטים (10+ זה כמות נמוכה אבל נסבלת בקניה מיצרנים)

ולכן אני פונה לחברי הקהילה להשתתף ביוזמה הזו שאני מנסה להפעיל כשרות לקהילה

תעלו פריטים שאתם רוצים להזמין לארץ, ברגע שיהיו כ10+ אנשים המוכנים להזמין פריט כלשהו מחו"ל אני אעביר את המידע לחבר שלי (היבואן) שיברר דרך היצרן את המחירים ואז יחזיר לנו תשובה בנושא. ברגע שיהיה אימות של מס' אנשים שרוצים להזמין מוצר הנושא יתחיל לזוז בדרכים יותר ישירות ולא דרך הפורום.

אני מדגיש שוב, זהו שרות לקהילה ולא ניסיון מסחרי כלשהו. מי שמכיר אותי (ויש פה מספיק כאלה) יכול לאמת את העובדה כי אני אדם פרטי שחבר בקהילה זמן רב ובעל מוסר עבודה גבוהה, אינני מתכנן להפיק שום רווח מלבד הבאת המוצרים הללו לישראל מכיוון שהם אינם נמצאים פה או שהם יקרים במידה רבה מדי בארץ

האדם מסר כי מוכן להביא כל מוצר בין אם מדובר בלוחות אם, מעבדים, זכרונות, קירור, מודינג וכו'...

אך אני מציע להתחיל במוצרים "קטנים" ופחות מורכבים מלוחות אם וכרטיסי מסך (אם כי זה אפשרי במידה ויהיו מספיק אנשים)

לדעתי אפשר להתחיל במוצרי קירור (דוגמא: Thermalright HR-03 , Thermalright HR-05, חישני טמפ', פילטרים למאווררים, מאווררי YATE LOON ועוד)

במידה והינך מעוניין להציע מוצר או להביע דעה אנא פרסם תגובה הולמת לפוסט הזה (אבקש להימנע מספאם מיותר)

PNY GeForce 8800GTX - DRz

Arctic Silver ACN-240ML - mppaz

YATE LOON 120mm pic - iakovl*2

120mm Black Fan Filter pic - iakovl*2 , WhatUp*2

Thermalright HR-03 pic- iakovl

Thermalright HR-05-sli pic- iakovl

פורסם

PNY GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 PCI Express X16 Video Card

אפשר גם של XFX, Evga ועוד.

הכרטיס הזה עולה 550 דולר בTigerDirect, Newegg ועוד.

אצל היצרן זה בטח יעלה בסביבות ה500, ככה שאם 10 אנשים רוצים, כול אחד יכול לקבל את הכרטיס בפחות מ2500 שקל.

פורסם

יוזמה ברוכה בהחלט :xyxthumbs:

כדאי באמת להתחיל בקטן ולראות איך זה מסתדר... HS זה רעיון מצויין אבל גם DDR2 מתחום ה-HIGH END עולים 1/2 בחו"ל

פורסם
  • מחבר

אני חוזר ואומר

כל דבר ניתן להזמנה כל עוד לא מדובר בפריט בודד אלא במס' פריטים (הכמות המדויקת נתונה לפרשנות היצרן)

ההזמנות מבוצעות מהיצרן עצמו ובכמות כך שישנה ירידה במחיר שמתקזזת עם היבוא עצמו וגורמת לפער גדול מול המחירים בארץ.

פורסם

2x1gb pc 6400 800 mhz

כל זיכרון בנפח ובמהירות למטרות אוברקלוק

אפשר להסכים על דגם אחד ולהזמין כמות ממנו

פורסם
  • מחבר

אודה מאוד אם תוכל לתת דגם

פורסם

Arctic Clean 60\240 ml

אני יודע שזה לא הכי נחוץ אבל זה מוצר נחמד מאוד שלא ניתן להשיגו בארץ (חוץ מחנות אחת אבל שם המחיר ליחידה הקטנה שווה ערך למחיר של יחידה גדולה בארה"ב)

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835100011

פורסם

אחלה של יוזמה.. זה יכול ליהיות רעיון מצויין.. ובאמת יכול ליהיות שזה שווה והמוצרים יהיו הרבה יותר זולים כאן מאשר באיזה חנות בארץ ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים