פורסם 2007 בינואר 1418 שנים במקום לכתוב goog אני הגדרתי שאם אני כותב g או ע זה יפתח לי את גוגל אוטומטית. עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם למה ע, אז שימו לב ש-g זה ע, ולא תמיד יש לי כוח להחליף שפות .
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אין, do-me-el ילד פלא (: אגב, ואם לא רואים אז: http://www.mivzakon.co.il/News_Articles/10_01_2007/health.jpg
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אני פשוט לוחץ G ואז CRTL+ENTER אם אני לא יוצא מהבית אז אין לי כח לשים את העדשות ובסוף אני הולך עם משקפים כמו מפגר [זה קורה גם להפך שאני שם אותם בבוקר ואין לי כח להוריד אז אני נשאר איתם עד 12 בלילה ויוצאות לי העניים בסוף![ד"א היום בתאות שמתי עדשה בעין אחת ואז בתאות שמתי גם את העדשה השניה באותה עין ] - אין לי כוח למחוק משחקים שאני לא משחק בהם במחשב. כמה זה נכון! יש לי עדין משחקים שלא שיחקתי בהם איזה שנה ואני גם לא ישחק[ריימין 1+2 לדג'] עוד משהו אין לי כח להחזיר את הצלחת מהחדש למטבח...אז אני שם אתזה אצל אחותי והיא לוקחת בסוף[ ]
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים עשיתי לעצמי קיצור כמעט לכל אתר שאני נכנס אליוgg או עע לגוגלhw לזוןhm להוטמיילgs לגיימספוטbb לבילבורדwk לוויקיפדיה וכו' וכו'...ד"א - אוונט זה פשוט הדפדפן לעצלנים.אפשר להגדיר פה תנועות עכבר לפעולות, אני כבר לא צריך להזיז את העכבר עד למעלה כדי להחליף טאב למשל... אני פשוט לוחץ על כפתור הימני בעכבר, ומזיז אותו למעלה ושמאלה או ימינה, אפשר לעשות פעולות כאלה כמעט להכל, סגירת חלון, עמוד קודם, עמוד בית, וכו'...
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים להתעצל לתקן שגיאות כתיבלהתעצל לברר איך מגדירים קיצור לסגור טאב ולסגור אותו בדרך הרגילה\לאתרים ואז להיכנס דרך הbookmarks וכ'ו
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים לפעמים אין לי כוח לקחת קיסם לאוזניים אז אני דוחף את המשקפיים לאוזן :silly: ]עצלן ראשי די להיתעצל מי שמיתעצל המממ... לא יודע מה איתו
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים לפעמים שאני מתקלח אחרי איזה יציאה שאני עייף טילים אין לי כוח לסבן את כל הגוף אז אני בונה על השמפו מהראש
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים עשיתי לעצמי קיצור כמעט לכל אתר שאני נכנס אליו gg או עע לגוגל hw לזון hm להוטמייל gs לגיימספוט bb לבילבורד wk לוויקיפדיה וכו' וכו'... ד"א - אוונט זה פשוט הדפדפן לעצלנים. אפשר להגדיר פה תנועות עכבר לפעולות, אני כבר לא צריך להזיז את העכבר עד למעלה כדי להחליף טאב למשל... אני פשוט לוחץ על כפתור הימני בעכבר, ומזיז אותו למעלה ושמאלה או ימינה, אפשר לעשות פעולות כאלה כמעט להכל, סגירת חלון, עמוד קודם, עמוד בית, וכו'... את כל זה אפשר לעשות בFF ולא יותר קל לשים בוקמארקס במקום כל הקיצורים האלה?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים להוריד את הסימון בפרופיל מה-"Return to topics after posting by default."רק בשביל לחסוך עוד קליק ועוד כמה שניות יקרות כדי לחזור לפורום מהנושא
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים את כל זה אפשר לעשות בFF ולא יותר קל לשים בוקמארקס במקום כל הקיצורים האלה? כל אחד ורמת העצלנות שלו... האא ונזכרתי בעוד משהו... כשאני קורא מסמך ארוך, אין לי כח לגלגל את הגלגלת כל פעם למטה, אז אני נותן קליק על הגלגלת ומנסה לעשות שהמסמך ירד למטה לבד במהירות המתאימה לקצב הקריאה שלי, אבל זה אף פעם לא עובד, או שזה מהיר מדי, או שזה איטי מדי :-\.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים להתקשר לאחותך בשביל שתבוא רגע לחדר שלך למרות שהחדרים שלכם צמודים אחד לשני...חבל על הצעקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.