פורסם 2007 בינואר 1318 שנים עצלמות זה שאני משתמש בתוכנת זיהוי קול בוויסטא כדי ללחוץ על משהו כי אין לי כוח לקום מהמיטה לשולחן מחשב ,אני מעדיף MOUSE GRID 3 4 1 CLICK זה עצלנות חחחח ;D
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים IG , למה מגוחך ?זה לצאת מהפוך , לזחול עד לשולחן של המחשב ...השתגעת ?אני גם צריך איזה משהו שיסובב לי את ההגה באוטו ...ומכונת גילוח אוטומטית .כשאני חושב על זה ...צריך להתחתן עם איזו זקנה מפוצצת בכסף , ולגרום לה לקרקר סביבי .
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים זו עצלנות זו? עצלנות זה לגלות שבתנאי מסויים, פונקציה בתוכנית שלך נכנסת ללולאה אינסופית, לנסות במשך יומיים לגלות למה ואז, במקום להמשיך עד לפתרון הבעיה, לכתוב קוד באותה פונקציה שיזהה אם זו הפעם השניה ברציפות שהפונקציה נקראת ואם כן, יוצא ממנה בכוח. מכוער פחד, אבל עובד ;D.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אם היה לי בולבול, הייתי משתינה מהחלון רק כדי לא לצעוד לשירותים. נו וכדי להרטיב את הכביסה של השכנים הדפוקים שלא נותנים לי לישון.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים ^^^^^תקחי משפך ותחברי אליו קשית או משהו דומה והנה לך בולבול מלאכותי כדי להשתין מהחלון
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים לפעמים כשאני רוצה לשלוח למישהו הודעה ואין לי כוח להגיע למקלדת אני מסמן+מעתיק+מדביק מילים וממש מרכיב משפטים שלמים עם העכבר בלבד.. גם אני עושה את זה המון חשבתי שרק אני מסוגל להגיע לרמות כאלה... אם היה לי בולבול, הייתי משתינה מהחלון רק כדי לא לצעוד לשירותים. נו וכדי להרטיב את הכביסה של השכנים הדפוקים שלא נותנים לי לישון. תמשיכי לפנטז נשמאמי. אבל אף אחת לא יכולה לעלות בסולם האבולוציה ככה סתם.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים לעלות? אתה בטוח? כרומוזום Y הוא בעצם שבר של כרומוזום X שנוצר כנראה בשלב של הדגים באבולוציה. כל היצורים לפני הדגים היו חסרי מין או דו מיניים אבל כיום יש דגים חסרי מין ודגים בעלי מין. מה שאומר... שזכרים הם מוטציות
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים בצבא פגשתי הרבה אנשים שהעדיפו להשתין בתוך בקבוקים או מהחלון, כדי לא ללכת 10 מטר לשירותים.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים לעלות? אתה בטוח? כרומוזום Y הוא בעצם שבר של כרומוזום X שנוצר כנראה בשלב של הדגים באבולוציה. כל היצורים לפני הדגים היו חסרי מין או דו מיניים אבל כיום יש דגים חסרי מין ודגים בעלי מין. מה שאומר... שזכרים הם מוטציות נו, ומוטאציות הן הדרך של האבולוציה להתקדם .
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים בצבא פגשתי הרבה אנשים שהעדיפו להשתין בתוך בקבוקים או מהחלון, כדי לא ללכת 10 מטר לשירותים.לצאת מהאוהל בשיא הקור והגשם רק בשביל להשתין?בשביל מה?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים לגלוש רק בYNET כי אין לי כח להקליד דומיין אחר או לבחור מהמועדפיםלשמוע אותו שיר בווינאמפ שוב ושוב כי אין לי כח לחפש משהו אחרלהתקין ווינדוס מחדש כי אין לי כח להלחם בספייווארים (אני מתקין ווינדוס מחדש כל שבועיים שלוש)
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים נו, ומוטאציות הן הדרך של האבולוציה להתקדם . להתקדם לאן? אם לא נשים, אתם לא הייתם מסוגלים להתרבות ונכחדים כי הייתם טובעים בכביסה מלוכלכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.