עבור לתוכן

שיא העצלנות

Featured Replies

פורסם

אני הייתי רציני לגמרה בקשר לכך שאין לי כוח לנגב לפעמיים,אתם לא מבינים הארון שלי נמצא ממש במקום גבוהה ואין לי כוח לקום ואם זה חירבון קטן לא מנגב עד שאני עובר מקלחת בערב.

לא נראה לי כזה נורא כ''כ,מקס' שואלים למה מסריח כלכך אז אני מאשים מישהו כבר

• תגובות 226
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^

איכס ימסריח :errrr:

חחח... איזה אח עצלן! :lol:

אבל נראה שהוא נהנה מהחיים!!!

LOL כן... הוא חי כמו סולטן עכשיו בבית שלו

פורסם

חחח...

אני הייתי רציני לגמרה בקשר לכך שאין לי כוח לנגב לפעמיים,אתם לא מבינים הארון שלי נמצא ממש במקום גבוהה ואין לי כוח לקום ואם זה חירבון קטן לא מנגב עד שאני עובר מקלחת בערב.

לא נראה לי כזה נורא כ''כ,מקס' שואלים למה מסריח כלכך אז אני מאשים מישהו כבר

מה??? :screwy:

זה לא הרשה מגעילה שכל צעד אתה מרגיש את החרה נמרך לך בין הישבנים?

וזה לא מתייבש או מלכלך כמו לא יודע מה את התחתונים???

בן אדם, זה השיא!!! :puke:

פורסם

איכססס למי לא היה פליטה של שילשול שהוא חיכה לאוטובוס או בדרך הביתה מהבית ספר זה אחד הדברים הכואבים ולא נעימים שאפשר לחוות

מי שחוות את זה ומצליח להגיע אומר תודה לאללללללללל ומפוץץ את האסלה ברימוני אחורים חומצתים

פעם או פעמים זה יצא לי קצת וזה ממש ממש לא נעים ללכת עם זה ובמימיוחד שאתה עדין בבית ספר או משהו כזה :'(

יש מורה עצלנית בבית ספר שאף פעם לא ראיתי אותה עומדת היא לא תעמוד והיא תשחרר אותנו ביגלל זה

מחצית שלמה היה רק 3 שיעורים מתוך 2 בשבוע

פורסם

די כבר

האשכול הזה הפך מאחד המצחיקים לאחד המגעילים

פורסם

אם היה לי בולבול, הייתי משתינה מהחלון רק כדי לא לצעוד לשירותים. נו וכדי להרטיב את הכביסה של השכנים הדפוקים שלא נותנים לי לישון.

זה מה שאני עושה, וכשאני ממש אקטיבי, פשוט היפראקטיבי - אני משתין בכיור, שכן הוא יותר קרוב מן האסלה![br]פורסם בתאריך: 18.01.2007 בשעה 22:42:42

פעם ראיתי סרט ופתאום קפצה עלי דו?דא להשתין, וממש לא רציתי לפספס קטעים, וגם כי לא היה לי כח לקום, לקחתי קרטון ריק של פריגת תפוחים, השתנתי בפנים, סגרתי וזרקתי לפח...

למחרת אני חוזר מהבצפר, נכנס לחדר, אמא שלי is going through the garbage can... אני חושב לעצמי "טוב....... :-\ " פתאום היא מוציאה את הפריגת, מנענעת אותו, קולטת שיש שם נוזלים, שואלת "למה זרקת את הקרטון? יש עוד מיץ!" לא עניתי לה...

היא הלכה למטבח, לקחה כוס, מזגה לעצמה "מיץ תפוחים" ושתתה... את התגובה שלה את יכולים כבר לתאר... :bash:

נשבע שזה סיפור אמיתי!!! :D עד היום היא לפעמים עוקצת אותי בגלל זה xD

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: די כבר! כואבת לי הבטן!!!

מה היא אמרה, אתה חייב לספר על ה"ביקורת" שלה על טעם השתן ועל ההתנהגות שלך!

וספר עוד כמה דברים כאלה... (אם זה אמיתי, אז זה כבר בגנים שלך וחייבים להיות עוד מלא סיפורים בסגנון )

וד"א, בן כמה אתה?

פורסם

זה מה שאני עושה, וכשאני ממש אקטיבי, פשוט היפראקטיבי - אני משתין בכיור, שכן הוא יותר קרוב מן האסלה![br]פורסם בתאריך: 18.01.2007 בשעה 22:42:42

פעם ראיתי סרט ופתאום קפצה עלי דו?דא להשתין, וממש לא רציתי לפספס קטעים, וגם כי לא היה לי כח לקום, לקחתי קרטון ריק של פריגת תפוחים, השתנתי בפנים, סגרתי וזרקתי לפח...

למחרת אני חוזר מהבצפר, נכנס לחדר, אמא שלי is going through the garbage can... אני חושב לעצמי "טוב....... :-\ " פתאום היא מוציאה את הפריגת, מנענעת אותו, קולטת שיש שם נוזלים, שואלת "למה זרקת את הקרטון? יש עוד מיץ!" לא עניתי לה...

היא הלכה למטבח, לקחה כוס, מזגה לעצמה "מיץ תפוחים" ושתתה... את התגובה שלה את יכולים כבר לתאר... :bash:

אחי אתה לא נורמלי

זה הסיפור הכי חזק שקראתי עד עכשיו

פורסם

פאק אתה רציני?!?!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אחי אתה לא נורמלי

זה הסיפור הכי חזק שקראתי עד עכשיו

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

:-\ :P בטח אתה אוכל כל מיני תוספות

פורסם

שיא העצלנות: לא לסדר את החדר 7 שנים(!!!), משנת 2000, היו לי שם חלקי מחשב ממש מחסן. כשסידרתי אותו מצאתי כאלה strata אכיאולוגיות, מהתקופה שלמדתי לבגרות, דרך ההתכתבות עם הצבא, תקופת העבודה עד הלימודים, הלימודים, חלקי מחשב נמצאו בכ"א מהשכבות הארכיאולוגיות, אפילו קונדום משומש, תמונות עם שתי חברות לשעבר - פשוט מדהים מה שאפשר למצא: כוסות עם קולה בעובי ס"מ שהתקרשה על כוסות. שטרות של שקלים חדשים מהסדרה הישנה. רצפה לא הייתה בחדר. היו מקומות עם קולוניות של זנבזיפים, שתי מיכלי פליט. פשוט מדהים.

פורסם

ז*ן בעין עשית את זה... שיט בן אדם אתה באמת לא שפוי!!! :o

פורסם

^

גדול, אנשים פה כנראה מאוד נקיים אז אל תשימו לב לאנשים כמוני

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: די כבר! כואבת לי הבטן!!!

מה היא אמרה, אתה חייב לספר על ה"ביקורת" שלה על טעם השתן ועל ההתנהגות שלך!

וספר עוד כמה דברים כאלה... (אם זה אמיתי, אז זה כבר בגנים שלך וחייבים להיות עוד מלא סיפורים בסגנון )

וד"א, בן כמה אתה?

* היא לא ממש אמרה משהו, היא ירקה את זה על השולחן [תחשוב, השתן נראה כמו מיץ תפוחים לרב... ואתה מצפה לשתות משהו מתוק! :kopfpatsch: ] והתחילה לצעוק משהו, לא ממש הקשבתי לה זה פשוט היה קטע עצבני! התאפקתי, באמת שהתאפקתי כדי לא לצחוק!

* ואללה לא שזה היה בכוונה, אבל ככה יצא... ;D

* ובפברואר אני כבר בן 17... המקרה קרה לפני כמה שנים, אני חושב לפני כ-3 שנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים