עבור לתוכן

התייעצות| קירור למעבד וקירור לגשר הצפוני

Featured Replies

פורסם

האמת היא שאני צריך את העזרה שלכם עד מחר בצהריים כי חבר שלי נוסע לראשל"צ לקנות מחשב מהחנות SKYPC, אז אני תופס איתו טרמפ וקונה גם קירורים.

בקשר לקירור למעבד- חשבתי על הטוניק טאוור\ביג טייפון, אגב, יש שם פריזר 7 גם, למרות שאין באתר.

בקשר לקירור צ'יפסט- יש שם רק אקסטרים ספיריט הגירסא הראשונה באתר שלהם, נראה מה כבר יהיה להם מחר בחנות, בקטע הזה אני צריך בעיקר חוות דעת, איך האקסטרים ספיריט?

מיותר לציין שאת הקירור למעבד אני צריך לבחור מSKYPC, כך גם את הקירור לNB, אבל שם כבר אין יותר מידי אופציות.

פורסם

הThermaltake extreme spirit לא הכי יעיל ודי חופר מבחינת רעש.....(עדיף להישאר עם הקירור הרגיל ולהוסיף עליו מאוורר קטן)..

פורסם
  • מחבר

הThermaltake extreme spirit לא הכי יעיל ודי חופר מבחינת רעש.....(עדיף להישאר עם הקירור הרגיל ולהוסיף עליו מאוורר קטן)..

ואיך האקסטרים ספיריט 2?

או הזלמן מניפה הכחול שיש בנועה?

הספיריט 2 עושה 19DB, לא משו מורגש.

ועוד שאלה על הדרך, הטוניק שקט?

פורסם

הספירט החדש הוא קירור אחר לגמרי מהראשון ועולה עליו מכל הבחינות....

והזלמנים למיניהם מצוינים..

והטוניק שקט יחסית....(הBT יותר)..

פורסם
  • מחבר

הספירט החדש הוא קירור אחר לגמרי מהראשון ועולה עליו מכל הבחינות....

והזלמנים למיניהם מצוינים..

והטוניק שקט יחסית....(הBT יותר)..

קראתי קצת על הספיריט השני, וכנראה שאני אקנה אותו, אין אותו בSKYPC אבל ניתן לעשות הזמנה מיוחדת, נראה אולי נזמין מנועה, זול אצלם, אבל בפעם אחרת.

אז כרגע ירדתי מהעניין של הקירור NB, בוא נעזוב אותו כרגע.

הטוניק, האם שווה לקנות את הBT בשביל השיפור של השקט, או שהיעילות של הטוניק לא שווה כדי לרדת ממנה בעבור שקט.

ביחס לBT הטוניק לא ממש שקט, אבל איך הוא בכללי? יותר שקט מהסטוק של אינטל? משמעותית?

פורסם

הטוניק שקט..במיוחד אם אתה משווה אותו לקירור סטוק...

פשוט הBT יותר שקט ממנו..(זה לא כזה מפריע)..

ומבחינת מחיר ויעילות עדיף הטוניק..

פורסם
  • מחבר

הטוניק שקט..במיוחד אם אתה משווה אותו לקירור סטוק...

פשוט הBT יותר שקט ממנו..(זה לא כזה מפריע)..

ומבחינת מחיר ויעילות עדיף הטוניק..

טוב כנראה אני נוסע יותר מאוחר,

יש לי הגדרות מוכנות ומדריך שלם ללוח שלי לOC, האם כדאי לי לנסות קודם עם הקירור סטוק ורק אז אם זה הולך לקנות את הטוניק? או שנקנה את הטוניק ואז נתחיל בעבודה?

נראה לי קצת מוזר לקנות את הקירור היקר הזה, בלי לדעת לכמה המערכת שלי מסוגלת...

אני יכול לומר שפעם אחרונה שנעצרתי, זה היה ב-356FSB אבל זה בגלל שפחדתי להעלות מתחים יותר מידי, ושגם שכחתי לבטל את כל האופציות של אינטל נגד OC...

אז לקנות טוניק ולהמשיך את הOC? או לנסות להמשיך בלי הקירור?

עוד שאלה קטנה וסליחה שאני מציק,

עד כמה V אני יכול למשוך את הזכרונות שלי? הם יתפקדו ב-2.10V? מתי כבר יש סכנה שהם יישרפו?

פורסם

הלוח שלך מסוגל ליותר מבאס של 350+- ככה שיש טעם לקנות...

מיותר לעשות OC עם קירור סטוק..

והזיכרונות שלך יסחבו גם 2.1 השאלה אם זה יתרום למשהו..

פורסם
  • מחבר

הלוח שלך מסוגל ליותר מבאס של 350+- ככה שיש טעם לקנות...

מיותר לעשות OC עם קירור סטוק..

והזיכרונות שלך יסחבו גם 2.1 השאלה אם זה יתרום למשהו..

דרך הOC האוטומטי הצלחתי להגיע איתם למהירות של 400 מגה הרץ(!@!!), DDR800, השאלה אם בOC האוטומטי הוא גם מעלה מתחים לבד? כי אם כן אז כנראה שמתח זה מה שאני צריך לזכרונות,

מה שבטוח שאני צריך לשים מתח של NB על 1.75 ועכשיו הוא בסטוק על 46 מעלות, נראה לי הרבה, ככה שהTT אקסטרים ספיריט 2 דיי חיוני למצב שלי, ובלעדיו אני לא אגיע רחוק.

פורסם

הOC האוטומטי מעלה במתחים אבל ממש בקצת..

ככה שמומלץ לך להתחיל להגדיר ידני..

פורסם
  • מחבר

הOC האוטומטי מעלה במתחים אבל ממש בקצת..

ככה שמומלץ לך להתחיל להגדיר ידני..

בביוס החדש שיש לי גם ככה אין יותר אוטומטי, ככה שזה לא אקטואלי כרגע...

מן הסתם אני אגדיר הכל ידנית...

האם בשביל להגיע לOC יציב דרושים הרבה ניסיונות? כי פעם אחרונה הצלחתי להגיע עד 356FSB, וגם זה לא היה מי יודע מה יציב, אבל עשה BOOT...

חשבתי כרגע על הפריזר 7, הוא לא מצריך פירוק של הלוח אם, הוא לא ענקי, הוא לא כבד, והוא מגיע עם מישחת MX1 מרוחה עליו, והכי חשוב, הוא זול!

איך הוא בתור אופציה חלופית לטוניק? הוא מציג ביצועים טובים ביחס לקירור הסטוק? איך הוא מבחינת רעש?

אני מצטער שאני מציק לכם, אני פשוט לא רוצה לצאת מבואס מהקנייה, אחרי הכל 250 שקל לא בא ברגל.

תודה מראש,

פורסם

גם BT VX בעל הרכבה פשוטה במיוחד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גם BT VX בעל הרכבה פשוטה במיוחד :xyxthumbs:

וגם הוא יכול לבוא בחשבון לדעתי, כמה הוא עולה?

פורסם
  • מחבר

הייתי היום בSKYPC.

ככל הנראה אני קונה את הBT VX- המליצו לי עליו הרבה שם, וגם אחד העובדים התקין אותו במחשב שלו וציין אותו לשבח.

והם יכולים להזמין לי את הTT אקסטרים ספיריט 2, שאותו אני כנראה אקנה, הוא דורש פירוק הלוח אם? כי אם כן, אני אוותר ואקנה מאוורר קטן שיונח על הHS.

עריכה:

יש בחנות גם את הפריזר אבל הוא פחות מומלץ לטענתם, עולה שם כולה 118 שקל! מחיר שחיתות, חשבתי עליו דווקא...

איך הוא לעומת BT VX והאם שווה להוסיף ל-260 שקל בשביל הVX? עוד 150 שקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים