עבור לתוכן

בעיה עם 1950PRO חדש, צריך עזרה...

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב לכולם

אתמול קיבלתי מחשב חדש:

E6300

AB9

1 GIG 667

1950PRO 256 של ספיר

עכשיו התקנתי XP PRO SP2 ואת הדריוורים שבאו עם הכרטיס

בהתחלה ניסיתי להתקין את ה7.1 אבל זה עשה לי בעיות (הוא רשם לי שבגלל שאין לי, נראה לי, NETFRAME 2 הוא לא יכול להתקין את ה MEDIA CENTER) ונאלצתי לסגור את ההתקנה. כשהסתכלתי בכונן C ראיתי שעדיין נשארו קבצים שהותקנו. אח"כ ניסיתי להתקין את הדריוורים מהדיסק שקיבלתי וזה התקין לי

עכשיו נתקלתי בכמה בעיות מאז שהתקנתי ועד עכשיו:

-פעם אחת כשהפעלתי את הCONTROL CENTER הוא ניתן לי הודעת אזהרה ששניתי את המהירויות שעון של הכרטיס למרות שלא נגעתי בהם (וגם אין לי כוונה...), ישר החזרתי להגדרות המקוריות ושמרתי. בפעם הבאה שהפעלתי נראה היה שהכל בסדר.

-בדמו של FLIGHT SIMULATOR X הופיע פעם אחת במקום הצל של המטוס צבא ירוק ובדמו של MEDIEVAL2 מופיעים כמו חיילים בשחור ללא שום סיבה נראית לעין...

יש לציין שלא הפעלתי עדיין שום תוכנת באנצ'מארק אז אני לא יודע מה תיפקודו של הכרטיס

כמו כן בנתיים המחשב לא מחובר לאינטרנט ולא מותקן בו אנטיוירוס

יש לי DX9.03C

יש לכם רעיון למה קורה פה ומה אפשר לעשות בעניין?

תודה מראש...

פורסם

אתה צריך כניראה להתקין את הדריוור המעודכן ביותר מהאתר שלATI ולא מהדיסק שהוא כניראה ישן מאוד

הבעיה שנתקלתה בה כשניסתה להתקין את הדריוור החדש היא חוסר בתוכנה קטנה שנקראת NetFrameWorks (אם אני זוכר נכון) היא תוספת כמה מגות בודדות וניתנת להורדה בחינם, התוכנה נדרשת על מנת להציג את הממשק הגרפי של הדריוור אך ניתן גם להוריד דריוור בסיסי יותר לא ממשק זה אשר אינו צורך את התוכנה הזו

פורסם

אחי!!

תוריד רק את ה DISPLAY DRIVER בלי ה CONTROL CENTER ובמקום תוריד ATI TRAY TOOLS או שתחכה ל דריבר של NGO שלא דורש FRAMEWORK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים