פורסם 2007 בינואר 1318 שנים בטעות נשרט לי המסך אבל סך הכל נראה שרק הזכוכית קיבלה איזו צלקת קטנה אך הפיסקלים מאחורה עדיין עובדים יש דרך לסדר את זה במעבדה מסוימת ככה שרק מחליפים תזוככית החיצונית או שהמסך אבוד?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אין דרך לסדר, מומלץ שתברר שזה באמת שריטה ולא ליכלוך עקשן, כמו כן לא מדובר בזכוכית אלא בסוג של פלסטיק.יכול להיות שיהיו מוכנים להחליף את המסך אם תטען שהוא הגיע שרוט.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר המסך אצלי כבר שנה וחודשיים ככה שזה לא עומד על הפרק המסך הוא 730B , ואני מרוצה ממנו עד הגג יש המלצה על יורש בישבילו ?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים זה כל כך מציק שאתה חייב להחליף את המסך?אתה יכול ללכת על 731BF חדש או לעלות ל 19" תלוי כמובן בקציב.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר למען האמת זה לא כזה נורא במיוחד לאור העבודה שזה לא שרף תפיקסלים אז זה עוד נסבל אבל באמת נראה לי שאני אתחיל לחסוך ל731BF ויוריש את המסך הזה לאחי
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אותו דבר קרה גם לי, תלמד לחיות עם זה. המסך הגיע פיקס הביתה, אחרי שבועיים ניקיתי את החדר ופגעתי בו מאז הוא שרוט למטה, לא נורא, למדתי להסתדר עם זה. עריכה- אל תסתכל במפרט בצד יש לי LG 1970HR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.