עבור לתוכן

קנית כ.מסך חדש כמה שאלות ואתם מוזמנים להוסיף הערות

Featured Replies

פורסם

טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card.

עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו.

1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO.

2)כמה NS הכרטיס הזה?

3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי?

4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר.

וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).

פורסם

הכרטיס מסך הזה הוא טוב מאוד יחסית ומעלה כל משחק היום...

הוא יחזיק לך לאיזה שנה שנתיים... לא יותר

החברה שקנית היא לא נחשבת לטובה...

ואם אתה רוצה לקנות של חברה טובה ואמינה תיקנה של LEADTEK הכרטיסים שלהם אחלה

ויש להם קרור מצויין לכרטיס והוא הכי טוב מהסדרה של TI 4200 ל- OC בגלל הקרור שלו...

אבל הקטע הוא שאתה צריך להוסיף 100 שקלים

ואם אתה לא יכול להרשות לעצמך להוציא את ה- 100 שקלים האלה אני במקומך לא הייתי קונה את הכרטיס של החברה הזאת..

פורסם

TripleX היא אמנם לא אחת החברות המובילות (MSI, Gainward, LeadTek וכד') אך היא לא רעה - הכרטיסים שלה באים עם PCB כסוף וזה נראה מגניב ;D

כמה ns הזכרון? עד כמה שידוע לי, כל כרטיסי Geforce 4 Ti4200 (למעט הגרועים שבגרועים) משתמשים בזכרון בעל זמן גישה של 3.6ns.

פורסם

כדאי לך לשקול לקנות רדאון 9500 שעולה אותו דבר ותומך ב DX9

פורסם

אבל עם 64MB ... ::)

פורסם

אז כמה דברים :

נגרסא שעולה 990 ומשהו היא ללא VIVO , בשביל עוד 70 שקל ~ תוכל לקבל גם VIVO עם הכרטיס.

למרות שעדיף לך להוסיף 200 שקל ולקחת GF4 TI4400 של לידטק או לחכות ל-R9500 PRO

פורסם
  • מחבר

טוב אז הצלחתי להוציא עוד מאה שקל מאבא שלי והזמנתי את הלידטק והם אמרו שהם כבר שלחו אותו ואני יקבל אותו עוד כמה ימים ;D

thank ya

פורסם

TripleX היא אמנם לא אחת החברות המובילות (MSI, Gainward, LeadTek וכד') אך היא לא רעה - הכרטיסים שלה באים עם PCB כסוף וזה נראה מגניב ;D

כמה ns הזכרון? עד כמה שידוע לי, כל כרטיסי Geforce 4 Ti4200 (למעט הגרועים שבגרועים) משתמשים בזכרון בעל זמן גישה של 3.6ns.

דן, אתה סותר את עצמך.

הלידטק 4200 מגיע עם זכרונות בעלי זמן גישה של 4 ננו שניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים