פורסם 2007 בינואר 1218 שנים שלום לכולם אז ככה יש לי מסך 17 של proview דגם 786NS זה מסך מאוד נפוץ עכשיו כל הבלגן התחיל שהכבל שיוצא מהמסך עושה בעיות עם הצבעים המגעים שם דפוקים ונסיתי ואי אפשר לסדר עכשיו אני רוצה לקחת כבל ממסך של LG FALTRON 17 השאלה שלי אם זה יתאים כי יש עם הכבל קונקטורים וגם הסיכוך של הכבל הוא מעין הארקה שמתחברת לגוף המתכת של המסך אני יכול להחליף בין שני הכבלים והקונקטורים בלי בעיה או שאני צריך ידע באלקטרוניקה?? תודה לכל העוזרים
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר הוא לא יצוק הוא מחובר עם קונקטורים כאלההבעיה שאני לא רוצה סתם לנסות אלא לנסות על בטוח כי חבל על המסך הזהאולי מישהו מכיר או ניסה? או מצא איזה אתר שמסביר כי אני לא מצאתי מידע
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אם אפשר לנתק אותו אין שום בעיה לקחת כבל אחר ממסך אחר או לקנות חדש ולחברזה משהו אחיד בכל המסכים
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר אם אפשר לנתק אותו אין שום בעיה לקחת כבל אחר ממסך אחר או לקנות חדש ולחברזה משהו אחיד בכל המסכיםאני מקווה שאתה צודק יש מישהו שאולי יכול להראות לא אתר או משהו שמראה אייך מחליפים או האם זה אותם מתחים והכל כי בכל זאת זה הרי 2 מסכים שונים אתה מביןבקיצור אם אני יחליף אני שום סיכון???
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר עידכון קצרצר אז ככה יש 2 קונקטורים והקונטקטור ה2 של הכבל של LG לא מתאים לproview מכיוון שיש בו 5 פינים ובproview יש 7 מי שיש לו מסך של proview שהוא לא תקין/שאין לו בו שימוש שיתן לי את הכבל בבקשה זה יציל אותי ממש הנה תמונה של הכבל: שוב תודה לכולם
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים נו זה כבל יצוק! היית צריך לפרק את המסך בשביל לנתק אותויש מסכים שאפשר לנתק את הכבל מהמסך בלי לפרק אותו ולהם יש קונקטור תקני
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אתה תמיד יכול לחתוך את הכבל, לחשוף את החוטים ולהלחים במקומם קונקטור של כבל אחר... זו לא כזו בעיה גדולה
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אתה תמיד יכול לחתוך את הכבל, לחשוף את החוטים ולהלחים במקומם קונקטור של כבל אחר... זו לא כזו בעיה גדולהזו בעיה רצינית גם אם תחתוך את הכבל ותלחים לא יתאים זה מניסיון ,אתה צריך לדעת איזה חותים להחליף,לפני זה תרשום לך לאן כל גיד מחובר בקצה של הקונקטור של ה7 גידים...
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים זו בעיה רצינית גם אם תחתוך את הכבל ותלחים לא יתאים זה מניסיון ,אתה צריך לדעת איזה חותים להחליף,לפני זה תרשום לך לאן כל גיד מחובר בקצה של הקונקטור של ה7 גידים... חחח כן נכון זואת אכן לא בעיה ... אלה שזה חתיכת סרט ! ניסיתה פעם להלחים קונקטור VGA ?... אתה יודע מזה העבודה הזואתי זואת עבודת נמלים אחושרמוטה ואתה צריך גם תדיאגרמה של הPIN AUT עזוב אותך מזה תזמין כזה כבל ממעבדה שמתקנת את המסכים האלה ... או תמצא את מעבדת השרות של המסך שלך ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.