עבור לתוכן

תנו עיצות ליציאה ביום שיש עם החברה שלי. לאן אפשר ללכת? מה אפשר לעשות בשישי בחורף

Featured Replies

פורסם

יאאלה אני מחכה ל12 בלילה בישביל להוציא את הרכב כבר :smile1:

• תגובות 59
  • צפיות 22.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם בצחוק, תגידו מה שבא לכם על בדויים.

דרך החיים שלהם משמרת מסורת ארוכה ויפה שחבל להרוס.

הבחור השרמנטי בתמונה הוא כמובן:

Frank Zappa על העטיפה של Sheik Yabouti :kopfpatsch:

ובקשר לפאב, הדבר היחידי ששווה לקנות בו הוא בירה מהחבית. :beerchug:

וגם היא לא משהו ברוב הפאבים בארץ.

פורסם

מי יוצא החוצה בימי שישי ב 7 בערב? :screwy:

שמע, לי לדוגמא אין שעת יציאה מוגדרת... אני יכול גם ב2 בצהורים לקפוץ לפאב להוריד איזה ג'ינס :nixweiss:

ומי קבע שלצאת חייבים בערב? :

סתם בצחוק, תגידו מה שבא לכם על בדויים.

דרך החיים שלהם משמרת מסורת ארוכה ויפה שחבל להרוס.

הבחור השרמנטי בתמונה הוא כמובן:

Frank Zappa על העטיפה של Sheik Yabouti :kopfpatsch:

ובקשר לפאב, הדבר היחידי ששוה לקנות בו הוא בירה מהחבית. :beerchug:

וגם היא לא משהו ברוב הפאבים בארץ.

P

זאפה :yelclap: ידעתי שהוא מוכר לי מאיפשהו ;)

ובפאבים טובים, שיש להם לקוחות מידי פעם בד"כ הבירות סבירות...

בבאר שבע, ליד האוניברסיטה, ברוב הפאבים הבירה באיכות טובה כי הם מלאים כמעט כול ערב ואנחנו לא מתפשרים על איכות :):beerchug:

פורסם

תשמע נכון שאין שעה מוגדרת של יציאה, אבל אני הולך לישון ב 6 בבוקר ואז מתעורר ביום שישי ב איזה 7 בערב ,אז אני רק יוצא באיזה 11-12 וזה בעצם ההרגל שלי, אני לא רואה את עצמי בשום פנים ואופן יוצא ליפני 8 מהבית.

פורסם

מי יוצא החוצה בימי שישי ב 7 בערב? :screwy:

מי שאין לו תקציב וממהר להספיק ל-haPPY hour

פורסם

מזל שלי יש איזה 6 פאבים במרחק הליכה של רבע שעה מהדירה ;D

אני יכול לצאת גם ב8 ולהספיק להאפי האוואר :yelclap:

פורסם

אני הייתי תומך בפאב, אין כמו לשבת בפאב כמה חברים+חברות ולשתות איזה שני ליטר ווינשטפן מהחבית, אחד הדברים.

פורסם

איזה בעסה שאני גרה בפתח-תקוה (עם ערסים, זקנות ובני-עקיבה). גם אין פה כלום, וגם מה שיש פתוח רק עד חצות כי איימו על ראש העיר או שיחדו אותו או שהוא סתם נקניק, אז הוא הוציא הוראה לכולם (חוץ מכמה מקומות ספציפיים - בילייארד של עבריינים ועוד 2 פיצוציות) לסגור הכל קיבינימאט בחצות. לנסוע לת"א יום שישי במונית שרות עולה לי 24ש"ח (ל-2 כיוונים) ובכסף הזה יכולתי לקנות כבר חצי וויינשטפאן (או 6 בקבוקים של חצי ליטר בפיצוציה ליד הבית - טובורג).

פורסם

לנסוע לת"א יום שישי במונית שרות עולה לי 24ש"ח (ל-2 כיוונים) ובכסף הזה יכולתי לקנות כבר חצי וויינשטפאן (או 6 בקבוקים של חצי ליטר בפיצוציה ליד הבית - טובורג).

את חייבת חבר שיאסוף אותך עם האוטו! ;D

פורסם

איזה בעסה שאני גרה בפתח-תקוה (עם ערסים, זקנות ובני-עקיבה). גם אין פה כלום, וגם מה שיש פתוח רק עד חצות כי איימו על ראש העיר או שיחדו אותו או שהוא סתם נקניק, אז הוא הוציא הוראה לכולם (חוץ מכמה מקומות ספציפיים - בילייארד של עבריינים ועוד 2 פיצוציות) לסגור הכל קיבינימאט בחצות. לנסוע לת"א יום שישי במונית שרות עולה לי 24ש"ח (ל-2 כיוונים) ובכסף הזה יכולתי לקנות כבר חצי וויינשטפאן (או 6 בקבוקים של חצי ליטר בפיצוציה ליד הבית - טובורג).

לנסוע לתא מהבית שלי ביום שישי בערב זה קצת פחות טוב 140 הלוך 140 חזור אין מוניות שירות רק פאקינג ספיישלס... עכשיו מהאנחנו אמורים לעשות עכשיו שבזכות משרד התחבורה אפילו אי אפשר להסיע את כולם במכונית אחת?

אנטישמיים כולם אני אומר לך! כולם!

פורסם

את חייבת חבר שיאסוף אותך עם האוטו! ;D

אני שומרת את עצמי לג'יימס בונד עם המסוק...

לחברי הטוב יש רכב והרבה פעמים אני נוסעת איתו אבל לא נעים לי. אין לי רשיון ואני לא יכולה להחזיר טובה בלהסיע אותו כך שאני תמיד משתכרת והוא שותה טיפה, אם בכלל ונראה לי הוא מבועס מזה.

140 שקל זה סיוט. יצא לי לגור כמה ימים אצל חברים בירושלים, בגילה. לצאת משם בשבת זה ס-ר-ט. 80 שקל הלוך-חזור.

פורסם

בעע המוניות בירושלים זה זוועה, הירושלמים הם כמו אנשי הרים [בעצם הם אנשי הרים]...

אצלי הליכה לים, שזאת הליכה של 15-20 דק' אני לפעמים עושה במונית מרוב עצלנות....

אבל הירושלמים ?!?!!?

הליכה של 3 שעות ! קטן עליהם :lol:

מניסיון [משפחה וחברים בירושלים]....

המרחקים שם גדולים ורוב הסיכויים זה להדפק עם מונית בלפחות 60 ש"ח :kopfpatsch:

פורסם

140 שקל זה סיוט. יצא לי לגור כמה ימים אצל חברים בירושלים, בגילה. לצאת משם בשבת זה ס-ר-ט. 80 שקל הלוך-חזור.

ירושליים... אני גר 20 דקות מתל אביב.... שוהם... בכל זאת דופקים אותנו במחיר כאילו אלוהים הרגע מצץ לי ויצא דולרים (בעצם יורו)

פורסם

בעע המוניות בירושלים זה זוועה, הירושלמים הם כמו אנשי הרים [בעצם הם אנשי הרים]...

אצלי הליכה לים, שזאת הליכה של 15-20 דק' אני לפעמים עושה במונית מרוב עצלנות....

אבל הירושלמים ?!?!!?

הליכה של 3 שעות ! קטן עליהם :lol:

מניסיון [משפחה וחברים בירושלים]....

המרחקים שם גדולים ורוב הסיכויים זה להדפק עם מונית בלפחות 60 ש"ח :kopfpatsch:

מה אתה דפוק?

בחיים שלי לא הלכתי יותר משעה אי פעם בירושלים, וגם זה כי לא היה לי ברירה (כוס עמק עם צעדת ירושלים, חסמו את כל הכבישים...)

ההרים האלה רוצחים אותך, אי אפשר ללכת כי אתה מת מעייפות תוך 10 דקות

שלא נדבר על זה שירושלים זה לא המקום הכי כיף להסתובב בו (פנייה לא נכונה והגעת לערבים של מזרח ירושלים. או יותר גרוע, לחרדים...)

אני שומרת את עצמי לג'יימס בונד עם המסוק...

לחברי הטוב יש רכב והרבה פעמים אני נוסעת איתו אבל לא נעים לי. אין לי רשיון ואני לא יכולה להחזיר טובה בלהסיע אותו כך שאני תמיד משתכרת והוא שותה טיפה, אם בכלל ונראה לי הוא מבועס מזה.

בהצלחה עם המסוק הזה...

תוציאי רישיון...? האמת, גם אני בדר"כ לוקח אוטו בשישי בערב ולוקח כמובן את חברה שלי. אני גם לא אוהב להשתכר (למרות שם אני ארצה אני יכול לבקש ממנה לקחת אוטו, היא פשוט מעדיפה שאני אנהג, ואז היא יכולה לשתות) ואז אני שותה איזה חצי ליטר-ליטר וזהו

הבעיה של ירושלים זה שהיא בנויה שכונות שכונות, וגילה תקועה בחור של החיים (אפילו יחסית לירושלים), אז להגיע משם לעיר זה זוועה

מאיפה שאני גר מונית הלוך חזור למרכז העיר בשישי בלילה עולה בערך 50 שקל (אומנם אני תמיד עם אוטו, אבל כשהייתי בלי אז היינו לוקחים מונית 3-4 אנשים אז זה ממש לא קריטי, היה יוצא איזה 15 שקל לבן אדם)

פורסם

אמממ...

א. אני לא דפוק.

ב. כנראה ההרריות הזאת גורמת להליכה של 10 דקות להראות כמו שעה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים