עבור לתוכן

תנו עיצות ליציאה ביום שיש עם החברה שלי. לאן אפשר ללכת? מה אפשר לעשות בשישי בחורף

Featured Replies

פורסם

פונדו גבינה מושקע, עם יין טוב. :biggthumpup:

אחר כך קצת קוניאק טוב ליד האח. :alcoholic:

קפיצה קטנה לג'קוזי. :aktion031:

נראה לי שבשלב זה הכל יהיה מסודר.

• תגובות 59
  • צפיות 22.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה חושב שהבחור מליין?^

פורסם

היית פעם במקום כזה בכלל?

כן, היינו הולכים למקום כזה בחיפה, בחוף דדו, עם חברים מהבסיס כמעט כל שבוע. זה נחמד עם החברה' אבל בשביל דייט זה זול ולא מושקע בשיט.

אוקיי ... ונניח שאת כבר עם מישהו חצי שנה , לצורך העניין , ובא לו ללכת לעשן נרגילה ?

עדיין היית נעלבת ?

כל דייט שלך זה נרות , מנות קטנות ומעוצבות ומלצר יין שקוראים לו צ'ארלס שמקרקר סביבך וממלא לך את הכוס כל כמה דקות ?

קצת גיוון ...

זה לא כזה נורא כמו שאת חושבת , ואם באים עם מצב רוח טוב , אפילו אפשר להנות מזה .

רוצה לעשן נרגילה? שיעשן בבית. אני לא מבקשת מסעדה 4 כוכבים אבל "מקום של נרגילות"? היי, תעשו מה שבא לכם. מצידי תביאו אותה לשבת על הברזלים עם החברה', תשכרו אותה לא ברוסקי סטנדרט אלא בקגלביץ' ואח"כ שהיא תבכה שניצלתם אותה. את עצתי אף אחד לא צרייך, כולם חכמים.

פורסם

אבל לא מדברים על דייט דייט .

מדברים על לצאת קצת מהבית .

אף אחד לא בא להרשים אף אחת .

פשוט לצאת ולהנות קצת .

זה עדיין לא בסדר ?

פורסם

בנות לא צרייך להרשים. איזה 100 גר' וודקה והן מתפשטות לבד. ::)

פורסם

^^^

ידוע ובדוק.

פורסם
  • מחבר

חברה תודה על ההצעות.

פונדו נשמע הכי נורמלי.

יש מצב שאני אעשה את זה!

:xyxthumbs:

פורסם

דריה, עזבי זול, זה לשבת עם החברה במקום שנראה כמו אוהל בדואי- בלי בדואים (אלא אם את בבאר שבע), בד"כ עם מוסיקה מזרחית של איזה "זמר" שמתבכיין על זה שהוא רוצה לחתוך וורידים והכלבה שזרקה אותו לא באה להציל אותו (או משהו כזה...), עם תערובת ריחות של טעמי נרגילה שונים, ולנגב חומוס (שעם כול הכבוד, הריח שנשאר בפה אחרי זה מתאים יותר ל- :puke: מאשר ל- :aktion031:)

פורסם

אוקיי .....

יש פה אנשים עם דיעות מקובעות ... בסדר .

טוב נו , תמיד אפשר להשאר בבית ולהוריד כמה ראשים , ולראות לאן זה מוביל :smile1: .

פורסם

מה אתה חושב שהבחור מליין?^

לעשות בבית תמיד יוצא יותר רומנטי, אישי וזול מבחוץ.

אני לא מכיר את החברה שלו אבל תאמין לי זה עובד. :-*

לא בהכרך צריך הכל, אבל כדי להשקיע. :xyxthumbs:

פורסם

דריה, עזבי זול, זה לשבת עם החברה במקום שנראה כמו אוהל בדואי- בלי בדואים (אלא אם את בבאר שבע), בד"כ עם מוסיקה מזרחית של איזה "זמר" שמתבכיין על זה שהוא רוצה לחתוך וורידים והכלבה שזרקה אותו לא באה להציל אותו (או משהו כזה...), עם תערובת ריחות של טעמי נרגילה שונים, ולנגב חומוס (שעם כול הכבוד, הריח שנשאר בפה אחרי זה מתאים יותר ל- :puke: מאשר ל- :aktion031:)

גם וגם וגם. האוהל הבדואי שישבתי בו דווקא השמיע דפש מוד ומשינה אבל עדיין, חוץ מלשתות שם בירה (מבקבוק, לא נוגעת בחביות שלהם) ולעשן אין מה לעשות שם.

אם כבר עושים בבית כדי לחסוך בכסף, אז לפחות תתאמצו ואל תחסכו במאמץ - תכינו משהו טעים לאכול. ולא, פסטה ורוטב מקופסא זה לא זה. אני יכולה להציע מתכונים למשקיענים...

פורסם

ובקשר לבדואים, תרגיעו (ראו תמונה) :nono:

פורסם

לעשות בבית תמיד יוצא יותר רומנטי, אישי וזול מבחוץ.

אני לא מכיר את החברה שלו אבל תאמין לי זה עובד. :-*

לא בהכרך צריך הכל, אבל כדי להשקיע. :xyxthumbs:

למה?

אתה יכול לשבת בפאב על חצי בירה (לא כל כך יקר), באווירה הרבה יותר טובה מהבית ולא פחות אינטימית אם אתה רוצה (מי מסתכל עליך בפאב אם אתה יושב עם מישהי?). ואם רוצים, אפשר לדבר עם אנשים אחרים (מה שאי אפשר לעשות בבית).

הכי טוב פאב :xyxthumbs:

גם וגם וגם. האוהל הבדואי שישבתי בו דווקא השמיע דפש מוד ומשינה אבל עדיין, חוץ מלשתות שם בירה (מבקבוק, לא נוגעת בחביות שלהם) ולעשן אין מה לעשות שם.

לי לא יצא לראות כאלה מקומות :nixweiss:

כנראה זה הייה משהו מיוחד... ערסים מתקדמים :smile1:;)

ובקשר לבדואים, תרגיעו (ראו תמונה) :nono:

מי זה? (נראה לי מוכר לאללה, אבל לא מצליח להיזכר בשם)

ונראה לי שפותח הדיון כבר יצא עם החברה שלו ולא נמצא איתנו יותר...

פורסם

מי יוצא החוצה בימי שישי ב 7 בערב? :screwy:

פורסם

לא יודע מה איתכם , אבל אני הולך להתקלח .

אפילו התנור חימום באמבטיה מוכן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים