פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה?תודה מראש... :'(
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים משונה כי ווינדוס XP הוא PLUG&PLAY , היכול להיות שהסלוטים של ה- PCI דפוקים?
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים מחבר משונה כי ווינדוס XP הוא PLUG&PLAY , היכול להיות שהסלוטים של ה- PCI דפוקים?מה זאת אומרת?
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים מחוברים לך כרטיסי Pci אחרים?שיחקת בהגדרות של הביוס בהגדרות שנוגעות לPci?נסה להוציא את כל הכרטיסים Pci שיש לך ולחבר כרטיס טלוזיה אחד ולראות עם Xp מזהה אותו
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים לפני הניסיון של חבר שליהמחשב לא מזהה את הfly video , אתה אמור להתקין את התוכנה של הכרטיס , להפעיל אותה והעסק עובד.לא יודע איך זה עובד בpinnacle."הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם"-תקן אותי אם אני טועה (ונראה לי שאני אכן טועה), אבל מדבריך יוצא שאני מבין ששני הכרטיסים בתוך המחשב? אם כן , הוצא אחד מהם כי הם בטח גורמים להתנגשות כתובות IRQ.
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים מחבר זאת לא הבעיה כל אחד מהם היה גם מותקן בנפרד ולא ביחד וגם התקנתי כבר את התוכנה וניסיתי את כל השלביפ אבל המחשב פשוט ךא מזהה את הכרטיס.מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.