עבור לתוכן

רציתי לדעת אם זה אפשרי לתת חשמל לרמקולים בעזרת מצבר של רכב על אופניים.

Featured Replies

פורסם

יש לי אופניים ואני פשוט חייב לישמוע מוזיקה בנסיעה כי אני נוסע דיי הרבה. אבל יש לי בעיה כמה שאני מנסה לימצוא פיתרון איך לתת לרמקולים מתח חשמלי נייד זה לא עובד אז אני רוצה להיתנסות במשהו חדש כמובן הרמקולים הם של מחשב 2 רמקולים בשביל התחלה נפרק את "המארזים" שלהם ונשאיר רק תרמקולים אני כבר יתקין אותם על הכידון של האופניים. את הקטע של הרמקולים פתרנו.

הרמקולים מיתחברים לנגן IAUDIO U3 .

עכשיו אני יכול להביא מחבר מצבר של רכב, וישים על האופניים מין סבל כזה מאחורה שהמצבר ישב עליו נעצב את האזור הזה כדי שיהיה אופנתי חח זה יהיה כבר מודינג.

אני לא מיקצוען באלקטרוניקה אבל צריך לתת למצבר מין סוויצ' כזה כדי שיתן מתח לרמקולים אני חושב בקיצור אני דיי מבולבל אני לא יודע אם זה יצליח אז רציתי לישאול פה אולי תצליחו לעזור לי או לימצוא דרך שתצליח .

תודה. :)

פורסם

WTF

:kopfpatsch:

למה לעזאזל מצבר של אוטו x_X

תקנה רמקולים ניידים, שים סוללות, וחסל סדר שטויות S:

או רעיון יותר טוב-

שים אוזניות

כל השכונה לא חייבת לשמוע את המוזיקה שלך ביחד איתך. חוץ מזה שלשים רמקולים רציניים+מצבר של רכב על האופניים יוציא אותך לגמרי משיווי משקל, יכביד בעליות, ובקיצור- מחסל את התכלית של הדבר הזה שנקרא "אופניים"- להיות כלי רכב קל ובטוח.

פורסם
  • מחבר

WTF

:kopfpatsch:

למה לעזאזל מצבר של אוטו x_X

תקנה רמקולים ניידים, שים סוללות, וחסל סדר שטויות S:

זה לא רעיון טוב

או רעיון יותר טוב-

שים אוזניות

הבעיה נהרסו לי האוזניות של הU3 ביגלל האופניים ואני כבר הרבה זמן מיתלבט איזה אוזניות כפתור ליקנות ואני עדיין לא קונה ונישאר אם אוזניות שמנות ביגלל זה פדיחה לינסוע איתם. בקיצור זה רעיון מצויין אבל אני מעדיף את הרמקולים הפתוחים

כל השכונה לא חייבת לשמוע את המוזיקה שלך ביחד איתך.

זה לא קשור לזה זה בשבילי כי אני נוסע כימעט 2 קילומטר ביום +- אני חייב משהו שיתן לי אתה יודע כוח לינסוע .

חוץ מזה שלשים רמקולים רציניים+מצבר של רכב על האופניים יוציא אותך לגמרי משיווי משקל, יכביד בעליות, ובקיצור- מחסל את התכלית של הדבר הזה שנקרא "אופניים"- להיות כלי רכב קל ובטוח.

זה לא כל כך מפריע לי גם קניתי לא מיזמן צמיגים 2.50 וג'נטים רחבים וגם הילוכים חדשים השקעתי מבין זה לא בעיה לי לשים מצבר מאחורה אני כבר יסתיר אותו אם משהו.

אני צריך עכשיו פיתרון איך אפשר לעשות את כל העיניין של הרמקולים אם מצבר אם מישהו יכול לעזור אני ישמח!

פורסם

הבעיה נהרסו לי האוזניות של הU3 ביגלל האופניים ואני כבר הרבה זמן מיתלבט איזה אוזניות כפתור ליקנות ואני עדיין לא קונה ונישאר אם אוזניות שמנות ביגלל זה פדיחה לינסוע איתם. בקיצור זה רעיון מצויין אבל אני מעדיף את הרמקולים הפתוחים

מה הקטע שלך ? קנה אוזניות חלופיות של IAUDIO, ב50 שקל. אחלה סאונד בשביל מחיר סביר לאללה.

פורסם

2 ק"מ ביום.. זה בדיוק 6 דקות נסיעה.. בשביל זה לעשות כל כך הרבה בלאגן :nixweiss: ?

אני זוכר שכבר מישהו שעל פעם על דבר כזה בפורום אלקטרוניקה...

פורסם
  • מחבר

2 ק"מ ביום.. זה בדיוק 6 דקות נסיעה.. בשביל זה לעשות כל כך הרבה בלאגן :nixweiss: ?

זה לא כזה מדויק.

אני זוכר שכבר מישהו שעל פעם על דבר כזה בפורום אלקטרוניקה...

מה הקטע שלך ? קנה אוזניות חלופיות של IAUDIO, ב50 שקל. אחלה סאונד בשביל מחיר סביר לאללה.

איפה אפשר ליקנות...

פורסם

איפה אפשר ליקנות...

בכל חנות באג, או בחנות שבה קנית את הנגן.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי

פורסם

אם אתה לא זוחל ונוסע לינסוע אפשר אפילו על 40 אבל כיוון שלא תמיד יש מישור או ירידה נניח שזה 19-21 קמ"ש 20 לחלק 60 ? =3

2 קילומטר = 6 דקות

פורסם

לא מצאתי

ברור, חיפשת 5 דקות שלמות ולא מצאת... ילד, אל תחרטט אותי. אם אתה לא רוצה - לא צריך.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים עדיין לוקחים אותו ברצינות.. פקה פקה ;D

פורסם

ברור, חיפשת 5 דקות שלמות ולא מצאת... ילד, אל תחרטט אותי. אם אתה לא רוצה - לא צריך.

עדיף לחבר שני מצברים של אופנועים או קטנוע ביחד ...

פורסם

עדיף לחבר שני מצברים של אופנועים או קטנוע ביחד ...

ולחרבן לכל השכונה את האוזניים עם רמקולים באיכות נמוכה ? חוץ מהעבודה שזה יוציא לו את האופניים משיווי משקל...

פורסם

ולחרבן לכל השכונה את האוזניים עם רמקולים באיכות נמוכה ? חוץ מהעבודה שזה יוציא לו את האופניים משיווי משקל...

עם אתה לא יודע מה אתה אומר עדיף שפשוט תשתוק .. :pissed:

פורסם

עם אתה לא יודע מה אתה אומר עדיף שפשוט תשתוק .. :pissed:

תסלח לי, אבל אני לא מוכן להקשיב לטיפים שלך אלא אם כן תיישם אותם על עצמך..

מה אתה מצפה שהוא ישים על אופניים ? מערכת רמקולים של BOSE עם מגבר וDVD ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים