עבור לתוכן

צריך המלצה על מסך LCD

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו AOC LM728 17 אינטצ'.. ואחרי חצי שנה יש לו איזה 5 פיקסלים שרופים :nixweiss:

אני מחפש מסך 17 או 19 אינץ' עד 1500 שקל.

יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT אם זה קשור.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תתקשר לסרבפרו בחולון -השירות של AOC ותגיד להם כי המסך לא נידלק הם לא בודקים והשירות ל3 שנים באתר הלקוח - הם ישלחו לך מסך חדש במקומו ויקחו את הישן על ידי חברת שליחיות (השליח אפילו לא בודק את המסך ) תמיד אתה יכול להגיד שאצלך המסך לא נידלק לעיתים קרובות....

TASCAM

פורסם
  • מחבר

המסך החדש אמור להיות בנוסף לזה.. אני פשוט לא רוצה לקנות עוד פעם מסך שישרפו בו פיקסלים בקצב כזה.

אני אולי אנסה מה שרשמת :xyxthumbs: ויש לך אולי מושג על כמה פיקסלים שרופים האחריות תופסת? כי אני זוכר אמרו לי עד 3 או מ3 או משהו כזה :screwy:

בקשר לLG L1970HR, יש מצב שיש מסך 17 אינטצ' עם נתונים דומים?

תודה!

פורסם

המסך לא באחריות?? :o כמה זמן אחריות קבלת עליו? מהם התנאים?

פורסם
  • מחבר

מצטער על התגובה המאוחרת לא הייתי הרבה בבית בשבועיים האחרונים אז לא יצא לי להגיב :-X

בקשר לאחריות אז הוא באחריות של שנה אני חושב אבל אפשר להחליף רק ממספר מסויים של פיקסלים שרופים או משהו כזה.. אני אבדוק מחר אם אפשר להחליף.

ובקשר למסך LG L1970HR אז הכי זול שמצאתי אותו באיזור פה זה 1700(בחנות.. לא רוצה להזמין דרך האינטרנט). יש מצב יש מסך דומה 19אינץ' שהמחיר שלו עד 1500? נניח המסך ?L1952TQ 19'' LCD 4ms אז יש ביניהם הבדל משמעותי? כי הוא זול ממנו ב350 שקל

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים