עבור לתוכן

אטלון 1200- אטלון אקס פי 2000

Featured Replies

פורסם

athlon 1200

athlon xp 2000

יש ממש הבדל ביצועים בין השניים?

אפשר המחשה או דוגמא?

כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200)

תודה לעוזרים..

פורסם

משחקים ההבדל לא גדול, שם הזיכרון וכרטיס המסך הם המשמעותיים ביותר.

אם אתה דוחס קבצים יהיה הבדל ענקי, אבל בהחלט אפשר להסתדר עם אטלון 1200 ואפילו לבנות מערכת לא רעה סביבו.

לזרוק בכל מקרה לא כדאי, מקסימום מוכרים או נותנים לחבר שיש לו עגלה אמיתית.

פורסם

לי היה Athlon 1200MHz ועכשיו יש לי AthlonXP 2000+.

נתחיל עם הטמפרטורות,

ב Athlon 1200MHz הטמפרטורות יותר גבוהות מאשר ה AXP 2000+, בשלב זה, ה AXP 2000+ מנצח.

מהירות (הבדל):

כשאני שידרגתי מ Athlon 1200MHz ל AthlonXP 1600+, הרגשתי הבדל ענקי בביצועים, יכול להיות בגלל כמות הקאץ' הגדולה שיש ל AthlonXP מאשר ל Athlon הרגיל, אחרי זה ששידרגתי מ AthlonXP 1600+ ל AthlonXP 2000+, לא ממש רואים הבדל בביצועים.

ביצועי משחקים:

בהחלט רואים שה-AthlonXP הרבה יותר טוב מה-Athlon הרגיל ומרגישים ממש את ההבדל - ווינדוס רץ יותר חלק, עולה יותר מהר, ומשחקים, המממ....בוא נגיד קיבלתי עוד 2000 נקודות ב 3DMARK 2001. עם Ti4600.

ואם אתה מתלבט אם לשדרג, שדרג.

AXP 2000+ עולה רק 580 שקל ;D

ורואים הבדלים עצומים.

פורסם

המעבד לדעתי לא משחק תפקיד מרכזי !(לא עד כדי כך)-תלוי בשימוש.

אלא אם כן אתה איש מקצוע - גרפיקה ומולטימדיה כבדים - פוטושופ - 3D MAX , דחיסות , המרות -

אז המעבד קובע את המהירות , כמובן שכרטיס מסך גם יעזור במקרה זה , אם זה משחקים -

אז כרטיס מסך הכי ישפיע על ביצועים , ועם מעבד 1200 לא צריכה להיות שום בעייה להריץ כל משחק בפריימים גבוהים

עם כרטיס מסך טוב.

לגבי העלאה של מערכת הפעלה , זה נכון , אבל גם דיסק קשיח מהיר יתן את אותו אפקט - 8M באפר...

לדעתי , לוח אם חדש שיאפשר לך בעתיד לשדרג למשהו כמו ה XP2800 המעולה של AMD לכשירד מחירו

עדיפה בהרבה על קניה עכשווית של XP2000 , המחירים יורדים מיום ליום , היום זה יקר ,בעוד חצי שנה מחירי מבצע

בעוד שנה מחיר מעולה למעבד מעולה וביצועים לעוד שנתיים לפחות. :smoke:

פורסם
  • מחבר

שניכם בהחלט צודקים ואני יקנה

xp1600

שווה לבינתיים לא?

פורסם

או שתשאר עם המעבד הנוכחי או שתקנה לפחות XP1800.

ההפרש בין ה 1600 ל 1800 במחיר פשוט מזערי מדי.

פורסם
  • מחבר

הממ נכון אתה צודק

1800 שיהיה ועוד שנה אני יחליף ל2400-2800 שווה לא?

פורסם

עוד שנה אתה תקנה את הברטון הכי מהיר שיהיה והוא לא יעלה הרבה.

נשמע כמו תוכנית טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים