עבור לתוכן

האם כרטיס מסך הנרכש כיום יתמוך בDX10?

Featured Replies

פורסם

ברצוני לרכוש כרטיס מסך והנני מעוניין לדעת אלו כרטיסי מסך המוצעים כיום תומכים בdX10?

פורסם

geforce 8800gtx

geforce 8800gts

אלו שתי הכרטיסים היחידים כרגע בשוק שתומכים ב dx10

פורסם

כיום יש רק שתי כרטיסים שמוצעים למכירה ותומכים ב- DX10 , אבל בסוף החודש הזה (ניראה לי ) ייצאו גם כרטיסי DX10 של ATI.

הכרטיסים שתומכים הם 8800GTS ו 8800GTX ואם תשאל אותי שניהם לא משתלמים בכלל מכיוון שהמחשק הראשון שיתמוך ב DX10 יהיה קרייסיס והוא ייצא רק בעוד 4\3 שנה ועד אז יהיו כרטיסים יותר חזקים בהרבה פחות כסף !

אם אתה רוצה לקנות היום מחשב בתקציב של מעל 8K עדיף לך לחכות אפילו שזה הרבה מאוד זמן...

כמובן שאת כל זה היית יכול למצוא אם היית עושה חיפוש

פורסם
  • מחבר

האם בעתיד יהיה אופציה לשדרוג כרטיסים כמו 1950xt לdx10?

פורסם

לא .

תמיכה חומרתית אף פעם לא תיהיה לך עם אין לך את החומרה עצמה אבל תמיכה תוכנתית כן תיהיה לך...

פורסם
  • מחבר

אז מה שבעצם אתם אומרים שהיום לא משתלם בכלל לקנות מחשב?

פורסם

לא ! את זה לא אמרתי !

אמרתי שלא שווה ליקנות כרטיסי HIGH END היום (תקציבים של מעל 8K) אם יש לך תקציב כזה אז הייתי ממליץ לקנות רק בעוד חצי שנה או לקנות

היום מחשב תותח אבל עם כ.מ בינוני (7600GS SONIC או משהו בסיגנון) ואז בעוד חצי שנה ליקנות כ.מ DX10 תותח !

פורסם

^^^

מחזק :xyxthumbs:

זה מה שאני עשיתי לפני שלושה חודשים (ראה מפרט) ואני נהנה מכל רגע עם המחשב הזה.

אם לפותח התרד יש תקציב של כרטיס DX10, אז אולי לא כדאי לקחת כרטיס כמו 7600GS אלא X1950 פרו שבהחלט יספק אותו מעל ומעבר...

פורסם

האם זה אפשרי לשדרג SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT בעתיד כך שיתמוך ב DX10 ?

הכוונה ע"י התקנת תוכנה/דרייבר מסויים ?

פורסם

לא,התמיכה בdx10 צריכה להיות בליבה של הכרטיס ואי אפשר להוסיף זאת לשום כרטיס DX9 בעזרת תוכנה.

פורסם

אז עם אני קונה משחב עם כרטיס DX9 ויוצא משחק X שצריך DX10 אז המשחק לא יעבוד בכלל או שהוא יעבוד אבל עם פשרות (לא על ההגדרות הכי גבוהות או שפילטרים מסויימים לא יעבדו...) ?

פורסם

אז עם אני קונה משחב עם כרטיס DX9 ויוצא משחק X שצריך DX10 אז המשחק לא יעבוד בכלל או שהוא יעבוד אבל עם פשרות (לא על ההגדרות הכי גבוהות או שפילטרים מסויימים לא יעבדו...) ?

המשחק יעבוד אם הוא יתמוך בDX9 בנוסף לDX10 אחרת באסה לפנים שום דבר לא יעזור רק כרטיס תומך DX 10

פורסם

אז בעקרון עוד 4-5 חודשים כבר כל המשחקים שיצאו יתמכו ב DX10 וכל כרטיס שנקנה עכשיו לא משנה כמה הוא טוב לא יהיה שווה כי הוא לא יתמוך במשחקים ?

ועוד שאלה קטנה ..

יש כרטיסים כיום שתומכים ב DX10 ? ואם כן אז כמה הם שונים מה RADEON X1950XT (מבחינת מחיר וביצועים...) ?

תודה רבה לעונים :):xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

כל משחק שיצא בשנה הזאת יתמוך גם ב10 וגם ב9,אז אין לך מה לחשוש כל משחק יעבוד,רק שלא תראה אותו עם אפקטים של DX10.

פורסם

8800 GTS או GTX הם הכרטיסים היחידים כרגע, בקרוב (החודש כנראה) AMD תוציא כרטיסים מתחרים כגון הR600 שיהיו טובים

יותר מה שיגרום לנווידיה להוריד מחירים...

דרך אגב ישנו דיון שאומר שנווידיה תוציא בקרוב כרטיסים תומכי DX10 ב1600-2000 ש"ח, ני לא יודע מה רמת הדיוק של הדבר, אבל

אני מעריך שהוא נכון, שוב כיום ממש לא משתלם לקנות כרטיס מסך תומך DX 10 עדיף לקנות איזה RADON 1600PRO. ב600-800

ואז לשדרג לכרטיס מסך אחר, דרך אגב 1600 PRO יחזיק לך נהדר משחקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים