עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה בנוגע לזכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין להמלמצה בנוגע לזכרונות יש לי לוח אם של P5ND2 SLiASUS

ואני מעוניין להוסיף זכרונות כרגע יש לי 2*512 של סמסונג במהירות DDR2-667 עם צלע קרור של טרמל-טק מנחושת עליהם

אני מ עוניין להוסיף אולי עוד 1 גיגה או 2*512 (תלוי בהמלצתכם) מיד שנייה או חדש..

אנא המליצו לי מה כדאי מבחינת זכרון טוב ותמורה מלאה למחיר..חובה גם צלע קרור (כי הבנתי שאם אני מוסיף זה מבטל אחריות)

התקציה הוא עד 800 שקלים

האם יפעל לי קיט כזה בנוסף לזכרונות שלי OCZ 1GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Enhanced Latency Platinum XTC Edition DC

או שחייה תדר שווה ותזמונים שווים..

פורסם

עדיף תדר ותזמונים שווים.

פורסם

ה זכרונות של ה OCZ שהם 800 יעבדו בתדר של ה זכרונות השניים כלומר ב 667 אבל ההבדל ביניהם אתה לא תרגיש ...חח .

אתה מתכנן OC לזכרונות ?אם לא תקנה משהו יותר פשוט .

פורסם

ה זכרונות של ה OCZ שהם 800 יעבדו בתדר של ה זכרונות השניים כלומר ב 667 אבל ההבדל ביניהם אתה לא תרגיש ...חח .

אתה מתכנן OC לזכרונות ?אם לא תקנה משהו יותר פשוט .

זה לא אם הוא ירגיש הבדל או לא, מדובר פה בסכום כסף גדול לזכרונות הספציפיים האלה של OCZ, אל תקנה אותם כי אתה לא תמצא את הפוטנציאל שלהם, בטח שלא עם זכרונות סמסונג 667MHZ שעובדים יחד איתם...

תנסה להשיג זכרונות של סמסונג עם אותו תדר ותזמונים, עדיף לך מאשר לקחת חברה אחרת שיש סיכוי שלא תעבוד לך גם עם תשים אותה עם תדר ותזמונים זהים לגמרי...

אם אתה מתכנן OC, הזכרונות של סמסונג לא ממש יועילו לך...

פורסם
  • מחבר

אני דווקא כן מתכנן OC לא ממש רציני משהו בקטנה ברמה של 10% ומתכנן קצת לשדרג את המחשב שלי בKSP בקרוב..

מפרט המערכת:

ASUS P5ND2-SLI

INTEL D 3.2

SAMSUNG DDR2 667 2*512?THEMALTAKE COOPER COOLER

SEAGTE 160 GB 8MB BUFFER

HIS X700 PR0 ICEQ2 256/256 MB/BIT

CREATIVE SOUND B 7.1

THERMAL TAKE VIKING MID TOWER 2*12 CM FAN

1*THERMAL-TAKE BIG TYPOON

רציתי לשאול גם אם עדיף להחליף את הזכרונות לDUAL CHANNEL מה שהם יושבים עכשיו בOCZ ולמכור את הסמסונג או לחלופין לשדרג לזכרון מאותו תדר..

או להישאר עם הסמסונג ומקסימום להוסיף עוד זכרון..פשוט אני רוצה לשדרג רק את הכ.מסך ואת המעבד ואולו ספק..אבל צריך מחירים טובים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים