עבור לתוכן

דעה אישית : DELL 2007WFP

Featured Replies

פורסם

מחר אני מזמין את המסך הזה בדיוק מ lcdtv , הם אמרו שיש אותו במלאי (אני מניח pva ולא S-IPS - לי זה לא כל כך משנה).

• תגובות 37
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

תוכל לנסות לשחק במשחקים על הרזולוציה הלא טבעית ולהגיד איך זה? 1440x900 1280x800 וכו'

ותבדוק איזה פנאל יש לך. :o

:P

פורסם

כן אני עדיין חושב כך. לשחק על רזולוציה נמוכה, כאשר המסך (או כרטיס המסך) מותח אותה זה פשוט מוריד מכל חווית המשחק. הדבר באמת נראה כמו רזולוציה נמוכה מאוד של משחק על CRT. בחלק מהמשחקים, התמונה נהרסת עד כדי כך שהצורה של הדברים היא לא כקודמתה, למשל אנשים ייראו נמוכים ורחבים, כאילו תפסו פלסטלינה ומתחו אותה.

מצד שני כבר הרבה יותר התרגלתי לעניין ה- ASPECT- שבו המסך (או כרטיס המסך) שומר על הרזולוציה האנכית, אבל מקטין את התמונה ברכיב האופקי האופקית כדי לספק את אותה כמות פיקסלים המתאימה לרזולוציה שבמשחק.

הדבר עוזר מאוד למשחקים כבדים שאין אפשרות להפעיל אותם גם ברזולוציה הגבוהה של המסך, וגם עם צללים, השתקפויות ופילטרים ברמה סבירה.

המסך הזה לא תומך ברזולוציות רחבות שונות מהרזולוציה הטבעית של 1680X1050 ואין שום משחק שנותן לבחור ברזולוציה הזו כך שאני לא יכול לבדוק את העניין הספציפי.

פורסם

כן אני עדיין חושב כך. לשחק על רזולוציה נמוכה, כאשר המסך (או כרטיס המסך) מותח אותה זה פשוט מוריד מכל חווית המשחק. הדבר באמת נראה כמו רזולוציה נמוכה מאוד של משחק על CRT. בחלק מהמשחקים, התמונה נהרסת עד כדי כך שהצורה של הדברים היא לא כקודמתה, למשל אנשים ייראו נמוכים ורחבים, כאילו תפסו פלסטלינה ומתחו אותה.

מצד שני כבר הרבה יותר התרגלתי לעניין ה- ASPECT- שבו המסך (או כרטיס המסך) שומר על הרזולוציה האנכית, אבל מקטין את התמונה ברכיב האופקי האופקית כדי לספק את אותה כמות פיקסלים המתאימה לרזולוציה שבמשחק.

הדבר עוזר מאוד למשחקים כבדים שאין אפשרות להפעיל אותם גם ברזולוציה הגבוהה של המסך, וגם עם צללים, השתקפויות ופילטרים ברמה סבירה.

המסך הזה לא תומך ברזולוציות רחבות שונות מהרזולוציה הטבעית של 1680X1050 ואין שום משחק שנותן לבחור ברזולוציה הזו כך שאני לא יכול לבדוק את העניין הספציפי.

אם אכן הדבר ככה,אז המסך לא שווה כלום, לפחות בשביל גיימר.

אני אבדוק את הנושא, אם כך הדבר אני אלך על ה viewsonic.

על איזה רזולוציות שיחקת בכלל? אילו משחקים?

פורסם

זה לא ממש נכון..יש אפשרות להוסיף רזולוציה בעזרת פקודה בקיצור דרך אוווו

יש משחקים שצריך להוריד להם מין פאטץ' כזה.

אבל אני לא יודע עד כמה זה איכותי

פורסם

זה פשוט לא נכון. אני שיחקתי על 1280x800 בהרבה משחקים.

פורסם

קשה לי גם להאמין שזה נכון, הבעיה נעוצה במשחקים ולא במסך.

עוד לא נתקלתי ברזלוציה מתחת ל 1920X1200 שה 2407 שלי לא הציג ואני בספק אם ה 2007 שונה.

פורסם

המשחקים החדשים תומכים ברזולוציות של מסך רחב לחלוטין, יש כאלה שאפשר לסדר עם ה "hack" ושטויות מה widescreengaming הזה

לדוגמא hl2 תומך באופן מוחלט.. הוא לא אמר לי באיזה משחקים הוא שיחק אז כנראה מדובר ב dave 1 או משהו :-*

בכל מקרה אם לא יצא יותר טוב מהמסך הזה עד סוף אפריל אני קונה ;D

פורסם

עוד לא ניסיתי להפעיל DAVE, אני אנסה בקרוב אבל ואעדכן אם אתה רוצה :lol:

המשחקים אותם ניסיתי בינתיים הם:

lineage2,NFS-carbon, Splinter cell, bet on soldier, marvel ultimate alliance, X3- , ועוד..

אם יש משחק שאתה רוצה שאני אבדוק תגיד.

היו משחקים כמו splinter cell לדוגמא, שהפעלתי אותם על ה-CRT היו לי אפשרות בחירה של מגוון רזולוציות, אבל כשחיברתי את הDELL הן פשוט נעלמו והייתה בחירה רק ברזולוציות 4:3.

לא הבנתי למה אם למסך אין תמיכה ברזולוציות רחבות אחרות הוא מסך גרוע לגיימרים?

כל מסך LCD שלא תפעיל אותו ברזולוציה הטבעית שלו יימתח (או יראה פסים שחורים בצידי המסך).

הסיבה היחידה שאני חושב עליה שהוא אולי לא יתאים זה בגלל הרזולוציה המאוד גבוהה שלו מול רזולוציה נמוכה יותר של 1280X1024

כך שהוא דורש כרטיס מסך חזק. מצד שני לגיימרים בד"כ יש ציוד חדיש ויקר בייחוד כרטיס מסך.

MCFLY, באילו משחקים הייתה האפשרות לשחק על רזולוציות רחבות אחרות?

בכל המשחקים ששיחקתי הייתה רק אפשרות לשחק ברזולוציות שהמסך תומך בהן לפי דפי הנתונים שלו:

http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/en/about.htm

בקשר לפאץ' מה שהוא עושה זה להפעיל משחקים שלא תומכים ברזולוציה הטבעית הרחבה שכן יופעלו ברזולוציה הזו.

מה שקורה במקרה כזה התמונה גם נמתחת מעט לצדדים, אבל האיכות נשארת זהה לאיכות של רזולוציה נאטיבית.

פורסם

משחק אחד שעולה לי לראש זה GTA SA, אבל יש עוד (אני פשוט לא ליד המסך אז אני לא יכול לבדוק איפה עוד יש תמיכה)

בכל מקרה לא צריכה להיות בעיה פשוט להוסיף את הרזולוציה בהגדרות של הכרטיס מסך ואז גם משחקים שבמקור לא הציעו את הרזולוציה הזו יציעו אותה, וגם יש בהרבה משחקים איזשהו "Hack" שמאפשר לקבוע רזולוציה ידנית (ואתה יכול למצוא הרבה כאלה ב-widescreengamingforum)

פורסם

אני משתמש ב 1024x768 ואין לי בעיה...

תנסה Hl2 , יש לו תמיכה מלאה במסך רחב

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה בכתיבת התרשמותך מהמסך רק חבל ששכחת לציין פרט חשוב - איזה פאנל קיבלת.

במקרה הספציפי הזה זה כמעט כמו לחוות דעה על מסך מבלי לציין איזה דגם :-\ .

פורסם

זה לא ממש נכון..יש אפשרות להוסיף רזולוציה בעזרת פקודה בקיצור דרך אוווו

יש משחקים שצריך להוריד להם מין פאטץ' כזה.

אבל אני לא יודע עד כמה זה איכותי

אכן......אתה עושה לחצן ימני על המשחק>מאפיינים ואז ביעד אתה מוסיף +szx 1280 +szy 1024

אני עובד ככה במשחקים של EA GAME זה עובד מציון ממש ממש טוב!

בשאר המשחקים אני מחתת קצת בתיקיות ומשנה איזה קובץ קטן...למי שיש בעיות שידבר איתי...... :xyxthumbs:

פורסם

NeNi, גם לי אמרו בדיוק את הקטע הזה לעשות למשחקים, כשאני יקבל את המסך אם אני יצטרך עזרה בזה אני יפנה אליך :)

פורסם

לא היתה לי שום בעיה לקבל רזולוציות של 1440x900 ו-1280x800 במשחקים כמו HL2, Gothic 3, Oblivion ועוד כל מני שברחו לי שמם, על ה-Dell 2005FPW שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים