עבור לתוכן

הצעת עבודה בצ'אק פוינט

Featured Replies

פורסם

הציעו לי לעבוד בצ'אק פוינט בתור q.a (מי שלא יודע מה זה ,זה חברה של פייר וואל ענקית בעצם היא זאת שהתחילה את כול העיניין הזה לפניי 10 שנים, אחד בשם ניר)

בכול אופן זה לא העיניין אני במקצוע mcse בן 24 בדיוק עכשיו מסייים ללמוד עוד 3 חודשים

כרגע אני עובד בסונול בתור helpdesk

השאלה שלי היא כזאת האם כדי לי לעזוב לטובת זה מישהו מכיר את החברה יכול לתת לי פרטים על התפקיד על החברה מישהו עובד שם ?

בכול אופן כול פרט מידע שיש אני אשמח לדעת

אל תיתנו לי קישור לאתר שלהם הייתי שם

פורסם

עבדתי כמה פעמים בתור עובד זמני בצ'קפוניט שבבורסה ברמת גן (יש להם 2 מוקמות די קרובים שבםה הם יושבים שם), הרושם שלי היה טוב מאוד יחסית...אנשים סבבה (אל תצפה למצוא כוסיות, כי פשוט אין שם...), אוכל מעולה בצהריים (אתה בוחר מתפריט ברשת הפנימית מה להזמין כל יום, כל יום יש מבחר אחר של משהו באזור ה-5 עד 10 מסעדות לבחור מהן מנות).

לגבי תנאי העבודה, לא יודע...אני מאמין שQA נחשב מקצוע עדיף על HELPDESK, לא? HELPDESK זה תמיכה נטו וQA דורש ממך יותר וגם יאפשר לך להתפתח יותר.

אבל אם יש לך איך להתקדם בסונול ואתה מרוצה מהאנשים שאיתך, הייתי אולי נשאר כי זה הכי חשוב.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

איך המשכורות שם ?

יש להם סניף בחיפה ??

מקבלים רכב פלאפון משהו?

פורסם

אין לי מושג, אם הציעו לך משרה אתה זה שאמור לדעת..לא?

פורסם
  • מחבר

אחד שמגייס שם עובדים לקח את הקורות חיים שלי

הוא חבר של חבר שלי ת'אמת חבר שלי סידר לי הכול

אני רק צריך להגיע אני מתקבל כאלו זה סגור כבר אבל אני רוצה לדעת שאני עובר למשהו טוב והאם זה גם בחיפה

פורסם

איך המשכורות שם ?

יש להם סניף בחיפה ??

מקבלים רכב פלאפון משהו?

משכורות טובות, אבל יכול להיות שתמצא משכורת יותר טובה בחברה יותר קטנה.

יש להם רק בניין במתחם הבורסה ברמת גן.

לא מקבלים רכב/פלאפון.

אני מכיר שתי בנות שעבדו שם ב-QA. אחת סבלה ממש, אבל היא גם לא ממש בקטע של מחשבים.

האחרת די נהנתה, אבל היא טחנה שעות מטורפות (ולא משלמים שעות נוספות, זה גלום במשכורת הגלובלית).

פורסם

אם אתה אוהב להיות QA (יש אנשים כאלו), זו יכולה להיות אחלה עבודה.

אם אתה יודע גם לתכנת, אז אתה יכול להתקדם למתכנת. (לעומת helpdesk שבדר"כ לא מקבלים קידום הלאה למנהלי רשתות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים