פורסם 2007 בינואר 1118 שנים כול רמקול יכול להיות סאב יש לי רמקול של S.R 60W ממערכת סטראיו יותר ישנה שלא בשימוש. ויש לי מערכת 5.1 ערוצים חדשה שקניתי ב300שקל והרמקול מתאים בול עכשיו אם אני יחבר אותו בתןר סאב אני ישמע יותר טוב את הבאסים
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני אעביר את זה לכיוון אחר לצורך השוואה.האם כל אוטו יכול להתחרות במרוצים?בעיקרון כן, אבל ברור שאוטו שמתוכנן למשפחות לא ינצח בתחרויות. ככה גם רמקול שלא תוכנן להיות סאב וופר לא יתפקד טוב בתור אחד כזה.Anatoli.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר זה הנתונים שלו (מה שרשום מאחורה)sun rise model; spk-0610imp;80hmfreq;60-6000hzmagnet;10ozhifi super woofer60watts אז אולי אפשר?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים ^^מחזק, ומסיבה פשוטה שסאבוופר נורמלי מפיק תדרים נמוכים ומה שאתה רוצה לחבר לא מפיק את אותם התדרים שסאבוופר נורמלי מפיקתקנו אותי אם אני טועה אבל תדרים של סאבוופר מתחילים מ25 ומטה לא?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים הרמקול הזה שלך בחיים אבל בחיים לא יהיה סאב ביגלל שהוא לא יכול נקודה!... ויש לזה שני גורמים משפיעים freq;60-6000hz magnet;10oz תדרים שלו פשוט ! לא מתקרבים לסאב , אז איך בדיוק אתה חושב שהוא יוציא צליל כזה כשהוא לא יכול בכלל ? :\... מה שכן אני יכול ליצור לך קובץ בקצב נמוך וניצול גבוה ולפוצץ לך את הרמקול אם אתה רוצה ... רק תגיד !. ואני קופץ עם מצלמה ! זה יכול ליהיות נחמד ...
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר הרמקול הזה שלך בחיים אבל בחיים לא יהיה סאב ביגלל שהוא לא יכול נקודה!... ויש לזה שני גורמים משפיעים freq;60-6000hz magnet;10oz תדרים שלו פשוט ! לא מתקרבים לסאב , אז איך בדיוק אתה חושב שהוא יוציא צליל כזה כשהוא לא יכול בכלל ? :\... מה שכן אני יכול ליצור לך קובץ בקצב נמוך וניצול גבוה ולפוצץ לך את הרמקול אם אתה רוצה ... רק תגיד !. ואני קופץ עם מצלמה ! זה יכול ליהיות נחמד ... נו תיצור לי משהו ואני לא חושב שאתה גר קרוב אלי
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים Asafalfa אם תוכל תעלה את הקובץ לכאן או שלח לי לפרטי בבקשה יש לי בדיוק רמקול שהיתי רוצה מאוד להתעלל בו ;D (ובהזדמנות אולי גם בשכנים )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.