פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים יש את המפרט בצד.אז חוץ מלהחליף גוף קירור, להוסיף צורב ואולי עוד 256MB, יש צורך בשיפור כלשהו?תודה.
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים כמה כסף נשאר לך בכלל?וחוצמיזה, אתה לא מריך כלום, אולי איזה הרד דיסק, רבל זה תלוי בצרכים שלך .
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים תגיד למה אתה צריך שדרוג בכלל? תסתכל על המחשב (הנייד) שלי... אני זה שצריך שידרוג/מחשב חדש! :'(
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים אתה תמיד יכול לקנות AXP 2700+...המחשב הנוכחי שלך הוא מצויין, חוץ מהכרטיס מסך הגרוע שלך..תתן אותו לי ואני אתן לך את הכרטיס סך המצויין שלי, שווה לך.לא כתוב איזה כרטיס קול יש לך..אני הייתי עולך על מערכת סאונד מפוצצת ביחד עם כונן DVD.
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים מחבר יש כונן DVD וכרטיס קול O\B.עכשיו, בגלל מיקום לא כ"כ חכם של המחשב, המקסימום שאני יכול לעשות זה לנסות לדחוף פה אולי 4 רמקולים משני הצדדים של המסך.
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים אני במקומך הייתי קונה את הפורטיסימו 3עם ATP 3 (לי יש אותם והם מצויינים)ואם יש עוד כסף אז עוד 256 זכרוןואם יש עוד מעבד ולוח...חחחחקיצר מחשב חדש
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים לפי דעתי אתה לא צריך שום שדרוגאולי מקס. לקנות צורב ב400+-יש לך מחשב פצץתשמור את הכסף ותקנה כשממש תצטרך (עוד שנה+) ולא יהיה לך ואז תתבאס ותכעס על עצמך שביבזת את האפשרות לשידרוג בקנייה של כרטיס קול ורמקולים...זו ההצעה שלי ואני ממליץ לך ליישם אותהאם אתה מרגיש איזה דחף פנימי לא מוגדר לבזבז אז אולי תתרום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.