פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים Rev 2 - נכון? כי ה- Rev 1.X ומטה עשו בעיות!והלוח קצת ישן... לא עדיף להוסיף איזה 100-200 ש"ח ולקנות 7VAX?
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים מחבר כרגע יהיה בו אטלון 1200 וחוץ מזה ההבדל הוא בתמיכה במהירות 333 לעומת 400 והבנתי שההבדל לא גדול.ד"א זה גרסה 2 מחנות הדובים ב-480 ש"ח
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים אתה מתכוון ל - OC? אז את זה אני לא יכול להגיד לך... יש כאן בטוח כמה אנשים עם הלוח הזה...
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים לדעתי כדאי מאוד להוסיף קצת כסף וללכת על דגם חדש יותר.ל 7VRXP יש כרטיס קול באיכות גרועה (שמעתם פעם חיבור דיגיטלי שמוציא זימזומים שונים?)הלוח הזה גם אינו נוח לאוברקלוקינג בגלל חוסר אפשרויות לשחק עם הזיכרון (פה ctrl-f1 בsetup של הביוס יוכל לעזור )לגרסאות 1 ו 1.1 יש צרות עם סדרת geforce4 על כל שבביה. מה קורה בגרסת 2 אני לא יודע , אבל שוב , לא מומלץ.לך על 7vax(P.נקודה נוספת וחשובה (לא לכולם אבל חשובה) שהדגם 7vrxp אינו תומך בfsb של 333מה"צ , להבדיל מ 7vA(xp שכן תומך.
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים לפני שבוע היתה השואה פה באתר (בחדשות ,ערמה של לינקים "ביקורות חדשות מהיום " או משהו כזה ) היתה שם השואה בין VRXP VAXP vjהחדש יותר ניצח בכמעת הכל בהפרשים קטנים אני יודע שהחליפו גם את הגשר בין הכרטיסים ביום שישי אני צריך לקבל את ה VA ויש לי כבר את הVR אז אני אוכל להגיד יותר . הvr הוא לוח מצוין, OC לא משהו יותר טוב בחדש קרא את הביקורת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.