עבור לתוכן

העתקת דף בעברית בצורה טובה ללא שגיאות , HTML

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי שאלה...

כשאני עושה דף כלשהו ורושם שם בעברית ולא עושה Br ים אז הטקסט ממשיך להיות בשורה אחת ארוכה...... איך אני עושה שאני ארשום טקסט והוא יכנס לי למקום מסויים ושלא יהיה שורה ארוכה אלא בתחום הריבוע שאני עושה, כמו פה בתגובה הזאת, כל פעם שאני מגיע לסוף השורה הוא יורד אוטומטית שורה, איך אני עושה את זה בכתבות באתר?

תודה לעונים!

זה דבר אחד.. אני רוצה להעתיק כתבה למשל מ YNET... אבל שאני מעתיק אותה אז זה לא מעתיק טוב.. יורד שורות בלי קשר, והכל מתבלגן.. כיצד ניתן להעתיק כתבות מהאינטרנט או סתם ממסמך מבלי שהכל יתבלגן לי , להעתיק אותם לתוך TABLE בגודל מסויים ושהם ירדו לפי הצורך בלי פקודה שלי. תודה רבה רבה לעונים.

פורסם

אתה יכול לקבוע גודל מקסימאלי לאובייקטים על המסך שלך.

בקשר לכתובת - תנסה לשנות את כיוון הטקסט.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לקבוע גודל מקסימלי? הכל מתבלגן לי...

ובקשר לצד ימין עשיתי את זה ... זה עוזר אבל זה עדיין מחורבש

פורסם

1) תעלה את קובץ הHTML ואוכל לדעת מה הבעיה יותר טוב.

2) בCSS יש אפשרות להגדיר max size.

פורסם

<div style="width:600px">
הטקסט שלך פה.
</div>

הכתב יהיה מוגבל לשש מאות פיקסלים רוחב.

ניתן לקבוע גודל אחר, ואפשר גם באחוזים מרוחב העמוד.

פורסם

אין שום טעם להשתמש ב max-width אלה אם הוא רוצה שבמקרה שיש פחות משורה מלאה של טקסט האלמנט שהוטקסט בתוכו יתאים את עצמו לאורך השורה.

מה גם התמיכה של אקסלורו שש ומטה בהגדרות האלה לא מהחזקות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על הניסיון לעזור.. הנה כמה דברים שיעזרו לכם לעזור לי

הנה התמונה עם התוצאות

http://img441.imageshack.us/img441/5458/5126en0.jpg

הנה הקוד

<table width=400 height=200 border=1> <tr> <td align=right> ".ההובגה הלכשהה תטרפהלו טחוש תדעוול די ונתי אל םיטנדוטסהש ןיבהל ךוניחה תרשל םורגתש הדיחיה ךרדה הארנכ וז: "ףיסוה ביבא לתב םיטנדוטסה תדוגאמ יקסבורופוט זעוב ".םיטנדוטסבו רקחמב השונא הרוצב םיעגופש ךוניחה תכרעמב םיצוציקה לשבו ךוניחה תרש לש תלשוכה תולהנתהה תובקעב 'ב רטסמס תא תיבשהל ונטלחה: "רמא ,הדרב יתיא ,תוללכמב םיטנדוטסה תא םיגציימה םיטנדוטסה ןוגרא ר"וי
 </td> </tr> </table>

פורסם

אני מקווה שהצורה שבה הכנסת את הטקסט היא לא באמת כמו שזה נראה.

בכל מקרה שים לב שהדף שלך מוגדר כ UTF-8. כלומר הגדרת META:

<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8">

ותוודא שאתה אכן שומר אותו כ-UTF-8. - צריכה להיות אפשרות כזו בעורך ברגע שאתה שומר. תבדוק שאכן העורך שלך תומך בזה. רוב העורכים שומרים כברירת מחדל ansi.

רק אחרי שעשית את אלה - תעתיק מynet את התוכן. (ynet הוא ב utf-8).

פרט לכך תכך את הפסקאות מה source של האתר ולא ב-copy paste (לא שזה דווקא כזה צריך לשנות).

ותעתיק לכאן את כל הhtml שלך. לא רק את החלק הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על התשובה.... שמע.. שאני עושה את הדף על UTF הוא לא מראה לי טוב את העברית...

פורסם

מה זאת אומרת לא מראה טוב? כמו קודם? או שהוא לא מציג תווים עבריים כמו שצריך?

יכול להיות שזו בעיה של ה editor שאתה עובד איתו.

בכל מקרה מאוד כדאי שהדף יהיה utf-8. ושים לב שאתה שומר אותו בעורך שלך כ - utf-8.

וצרף את הsource של כל העמוד או לפחות של כל מקטע ה-head שלך והחלק שאתה מנסה להכניס.

ועשה את זה ב screen shot. כי הקידוד של האתר הזה הוא לא utf-8. וגם אין לדעת איך הטקסט ישתנה בהעתקה.

פורסם
  • מחבר

שאני עושה את זה כ UTF 8 הוא לא מראה לי טוב עברית.. מראה לי ריבועים וצורות במקום עברית....

ומה זאת אומרת לשמור את הדף כ-UTF 8? איפה יש אפשרות כזאת?

תודה.

<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8">

פורסם

למה לו לשמור את זה ב-UTF-8 ?

אם הוא לא מתכוון לשלב מספר שפות (מעבר לעברית ואנגלית) במקביל באותו עמוד - אין לו שום סיבה הגיונית לעשות לעצמו את הסבל הזה.

בכל אופן, הבעיה שהוא מדבר עליה בכלל לא קשורה לקידוד שבו הוא מסתכל, אלא לעובדה שהוא מעתיק טקסט שנכתב בעברית ויזואלית (זה לפחות מה שאני רואה מהקוד שהוא נתן, שזה מוזר כי הוא דיבר על YNET והוא כתוב כמובן בעברית לוגית.. כנראה הדוגמה היא ממקום אחר).

תהפוך אותו לעברית לוגית (נורמלית) עם תוכנה כמו "הפוך על הפוך" (גוגל) ואני מאמין שזה יהיה בסדר.

מעבר לכך, הקוד שלך שגוי בבסיסו.

הגדרות פרמטרים צריך לעשות עם מרכאות:

<table width="400" height="200" border="1"> <tr> <td align="right">

לא קריטי, אבל תמיד כדאי לעבוד נכון.

פורסם
  • מחבר

למה לו לשמור את זה ב-UTF-8 ?

אם הוא לא מתכוון לשלב מספר שפות (מעבר לעברית ואנגלית) במקביל באותו עמוד - אין לו שום סיבה הגיונית לעשות לעצמו את הסבל הזה.

בכל אופן, הבעיה שהוא מדבר עליה בכלל לא קשורה לקידוד שבו הוא מסתכל, אלא לעובדה שהוא מעתיק טקסט שנכתב בעברית ויזואלית (זה לפחות מה שאני רואה מהקוד שהוא נתן, שזה מוזר כי הוא דיבר על YNET והוא כתוב כמובן בעברית לוגית.. כנראה הדוגמה היא ממקום אחר).

תהפוך אותו לעברית לוגית (נורמלית) עם תוכנה כמו "הפוך על הפוך" (גוגל) ואני מאמין שזה יהיה בסדר.

מעבר לכך, הקוד שלך שגוי בבסיסו.

הגדרות פרמטרים צריך לעשות עם מרכאות:

<table width="400" height="200" border="1"> <tr> <td align="right">

לא קריטי, אבל תמיד כדאי לעבוד נכון.

תודה על התשובה שלך...

למרות שהתשובה שלי הייתה משהו עם dir=rtl

יש לי שאלה בקשר ל UTF ובכלל לקידודים...

אני משתמש בתוכנה שקוראים לה HEBMASTER

הנה הקידוד של התוכנה.

<HEAD>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8">
<meta name=Generator content="HebMaster V1.50">
<TITLE>

זה הקידוד של התוכנה.. עכשיו יש לי שאלה..

האם הקידוד הזה יראה בכל מחשב בעולם? נגיד אם אני טס עכשיו לאמריקה, נכנס סתם למחשב, גולש באתר שלי, האם רואים עברית? האם רואים אנגלית?

עוד משהו..

איך אני עושה את ה UTF 8 הזה אחת ולתמיד? ולמה כשאני מגדיר שהדף יהיה קידוד UTF הוא לא מראה לי טוב את העברית.. הוא מראה ריבועים וסימנים שאלה במקום...

ועוד דבר...

רשמתי בטייטל של האתר שלי את הכתובת של האתר ועוד משהו בעברית וזה בחיפוש בגוגל רשום ברוסית!!!

פורסם

הקידוד יראה טוב, אם הוא מותקן במחשב(צריך להתקין את זה בהגדרות אזוריות שבלוח הבקרה).

למה לכל הרוחות אתה משתמש בHEBMASTER? תעבור לתוכנה חדשה ומתקדמת יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים