פורסם 2007 בינואר 1118 שנים באנדל זה כל העסק שמגיע באריזת retail עם כל רכיב אפשרי, לוא דווקא כרטיס מסךעסק= דיסקים שונים עם תוכנות-דרייברים (בתנאי שאותו רכיב דורש אותם להפעלתו), במקרה של כרטיס מסך יבואו גם משחקים ברוב המקרים (תלוי בחברה) וכל הכבלים והדברים החיוניים להפעלת אותו רכיב מסוים.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר באנדל זה כל העסק שמגיע באריזת retail עם כל רכיב אפשרי, לוא דווקא כרטיס מסךעסק= דיסקים שונים עם תוכנות-דרייברים (בתנאי שאותו רכיב דורש אותם להפעלתו), במקרה של כרטיס מסך יבואו גם משחקים ברוב המקרים (תלוי בחברה) וכל הכבלים והדברים החיוניים להפעלת אותו רכיב מסוים.תודה רבה
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים תוכן הקופסה שמגיעה לך אם הכרטיס מסך, חוץ מהדברים הבסיסיים שיש (דריברים, כבלים וכו'). הכוונה היא למשחקים, חולצות ואחריות.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר תוכן הקופסה שמגיעה לך אם הכרטיס מסך, חוץ מהדברים הבסיסיים שיש (דריברים, כבלים וכו'). הכוונה היא למשחקים, חולצות ואחריות. חעחעחע אתה מאוד מצחיק שואלים שאלה תענה אל תעשה מכול דבר צחוק
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים בנדל זה פנדל בערבית לא?חעחעחעאתה מאוד מצחיקשואלים שאלה תענה אל תעשה מכול דבר צחוק א: הוא ענהב: למה מה תעשה?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר בנדל זה פנדל בערבית לא?א: הוא ענהב: למה מה תעשה?א.הוא מסתלטבאומר חולצותומה אתה מתערב מה שאני יעשה זה לא חשוב
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אה?יש חברות שמביאות חולצות יחד עם כרטיס המסך שלהם, BFG עושה את זה בכל ספינת דגל.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר אה?יש חברות שמביאות חולצות יחד עם כרטיס המסך שלהם, BFG עושה את זה בכל ספינת דגל.רצני יש.?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים חברה היתי רציני, עניתי לך מה אתה רוצא ויש לי את החולצה הזאת תביתו במפרט בצד. תמונה:
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר חברה היתי רציני, עניתי לך מה אתה רוצא ויש לי את החולצה הזאת תביתו במפרט בצד. ואלה חשבתי אתה מסטלבט אחי טעות שלי :yelclap: :yelclap: ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.