עבור לתוכן

בעיה דחופה עם הכוננים אני חייב עזרה ...

Featured Replies

פורסם

אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה?????????????

תודה מראש

פורסם

אם ניתקת כבלים וחיברת אותם מחדש, ייתכן שאת כבלי הIDE לא חיברת כמו שצריך (אולי טיפה רופף). תנסה לנתק את הכבלים ולחברם מחדש.

תעבור טוב טוב על כל החיבורים.

פורסם
  • מחבר

מאחר ויתכן שכשחיברתי וניתקתי כמה כבלים, השתחררו להם כמה כבלים אז אני רוצה לרשום את הכבלים שמחוברים עכשיו ושתגידו לי אם כל מה שצריך להיות מחובר אכן מחובר.

לדיוידי מחוברים: כבל power כבל עם הרבה מאוד פיני וכבל שלחיבור שלו קוראים analog aodiu

לצורב מחוברים: כבל power ואותו כבל עם הרבה מאוד פינים וזהו.

לדיסק הקשיח מחוברים שני כבלים שאין לי מושג מה שמם אבל אני אנסה לתאר אותם ( אם למישהו יש אתר בו יש תמונות של כבלים ושמם אז זה מאוד יעזור לי.

כבל אחד אדום שרוחבו כסנטימר ועוד כבל דומה לpower אבל יותר קטן ויש בתוכו 4 חוטים בצע אדום שנים שחורים ואחד צהוב..

החיבור של הpower בכונן הקשיח ריק

ועוד משהו הכובע בדיוידי נמצא על מסטר ובצורב על slave

החיבורים במקום?

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לתגובה שלי לגבי הכבלים..?? אין לי מחשב!

פורסם

לא להקפיץ!החיבורים מהתיאור שלך במקום.האם נתקת וחיברת שוב?תבדוק שהכבל IDE (אם המון פינים ) מחובר טוב גם ללוח אם. בדוק זאת גם לגבי הדיסק קשיח שכבל הצר(SATA) מחובר גם הוא ללוח והכבל שתיארת בתור אדום שחור זה הPOWER של הSATA כך שאל תחבר גם את חיבור הPOWER על הדיסק הקשיח שאתה רגיל אליו מהCD בשום פנים ואופן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה כל החיבורים במקום, עד כמה שאני יודע.

משהו שאולי יוכל לעזור - המחשב עושה ריסטארט אחרי שהפס המקוקו של הווינדוס מסתיים וזה בא לעלות ואז פתאום יש מסך כחול לחלקיק של שנייה והמחשב מפעיל את עצמו מחדש

כשהרצתי את המחשב לפני כמה דקות ( וחיברתי רק את הדיוידי ) לחצתי על del כדי להגיע למקום שהרקע שלו כחול ובו ראיתי :

ide channel 0 master sony dvd-rom

ide channel 0 slave none

ide channel 1 master none

ide channel 1 slave none

ide channel 2 master wdc

ide channel 3 mater none

ide channel 4 mater none

ide channel 5 mater none

זה בסדר??

ועוד משהו - מבחינה תיאורטית אפשר להריץ מחשב גם בלי שיהיה כונן אחד אפילו ( הכוונה לכונן cd)???

הבעיה לא נפתרה אני חייב את עזרתכם...בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים