פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אולי אתה יכול להכין אחד אם תביא חיבורי USB כמו של המארז ותחבר אותו פנימית ללוח אם ואת הדונגל לאחד השקעים שלו!! זה יכול להיות מגניב אבל אני לא יודע אם המארז יפריע לקליטה שלו מקווה שעזרתי
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים ^ אם יהיה פנימי כמו שאתה מתאר, המארז המתכתי יפגע קשות בטווח השידור\קליטה (אם לא יחסום בכלל). זה שרוב הדונגלים הם לUSB מהסיבה שצריכים להיות חיצוניים.פותח הת'ראד, מה מבחינתך לא בסדר בדונגלים שן-כחולה USB?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים יש מה שאומרים בומבו, שילוב של תקן אלחוטי G ו של בלוטוט' של החברה MSI אבל זה לא יכול להיות פנימי לגמרי כי המארז יפריע לגלים לעבור: http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=608 תהנה, אבל לא נראה לי שזה הפתרון המושלם עדיף ב-40 שח בלוטוט USB
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר תודה לכולם פשוט בהתחלה חשבתי למה לשים חיבור חיצוני כי זה כזה מכוער... אבל אם זה יפריע לקליטה\שידור אז עדיף לי לעשות חיצוני...
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים גם אם תקנה כרטיס פנימי (כמו שהוצע ע"י HiTiT) עדיין יהיו לך את האנטנות החיצונית.מה כ"כ מכוער בדונגל USB? אם תקוע בפאנל האחורי, אפילו לא תראה אותו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.