עבור לתוכן

בערך 40 אלף מהסטודנטיות בצרפת עובדות בזנות

Featured Replies

פורסם

2. תעזוב שניה את השירותים הדתיים, אם איך לך דת בארץ אתה לא יכול להתחתן, צא מהסרט שלך.

3. אז אתה לא מכיר אפילו שבריר מהעובדות, לוקח חלק מזערי מהאוכלוסיה הרוסית ומכליל אותה על הכלל.

ועזאזל עשית לי כאב ראש.

הנושא הוא הזנות של סטונדטיות בצרפת... למרות שהוא ממזמן לא זה, נסו לשמור עליו.

• תגובות 117
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

snif snif, אני מריח משהו, קצת גזענות.

LOL :lol:

בקשר לנושא:

הכל עניין של גישה. בישראל זנות נחשבת בזויה ושקועה עמוק בעולם הפשע, כאשרזכויות האדם הבסיסיות לא קיימות בה.(וזה מה שקורה כאן במציאות).

בצרפת זה נחשב לעוד מקצוע, אמנם קצת חריג, אבל עדיין בתוך החברה ולא מחוצה כמו בישראל.(ואכן במציאות אין(לרוב) בעיות/ניצול/קשרים "אפלים".)

ד"א הייתי כמה פעמים בצרפת ויש שם הרבה בחורות/נשים יפות, כמו ברוב העולם כולל ישראל.

פורסם

snif snif, אני מריח משהו, קצת גזענות.

1. דבר ראשון זה לא יהיה חוק, אלא החלטה אם אני לא טועה, של ועדת שוחט ימח שמה.

2. למה שלא תציג את זה ככה? תן לי סיבה אחת למה לה לעבור את הסבל העילאי הזה של גיור למשהו שלא ממש ייתן לה הרבה?

3. אתה מונע ע"י סטיגמות, העליה הרוסית היתה אחת המגוונות איי פעם, ברור שיש גם נוכלים שעלו על הגל, אלו החיים.

4. כן היא באה לפה בגיל 7 (?) כדי לדפוק את המדינה ולעשות קופה!

5. אתה בור, אתה יודע כמה עולים מרוסיה באו בגלל ציונות וכן עם רצון להשתלב? שב בלול, זוהי רב רובה של העליה.

6. על חופש דת וחופש מדת שמעת? אמנם אנחנו מדינה יהודית, אבל לגרש לא יהודים... אתה דיי שרוט, בוא נגיד ככה, אפילו בתורה כתוב לכבד את הגר החיי בתוככך.

7. נכון, סוף סוף יש הסכמה, כל אחד מרגיש בטוח לאן שהוא מרגיש שהוא שייך, טבע החיים, אני חושב שאני מרגיש בטוח למשל בנתניה וחדרה הרבה יותר מאשר בחו"ל.

Vitnir לא יהודייה?

איני מצדד בדבריו של הבחור(לפחות בחלקם הגדול), אבל אני באמת חושב שזאת חוצפה שאין כדוגמתה שלא יהודים עולים לארץ ומתלוננים על החוקים הקשורים ליהדות\למדינה. איני מדבר על כאלו שמנסים להתגייר ונתקלים בקשיים, או על כאלה שעלו לפה בגיל קטן בגלל ההורים(או נולדו כבר כאן).

פורסם

Mad Season, אם כל היהודים היו כמוך, הייתי פעילה ב-NPD. חבל לך על הזמן איזו קופה עשיתי פה על המדינה המסכנה והמנוצלת שלך (כן, זאת שחולבת מיליארדים כל שנה מכיסו של משלם המיסים האמריקני שאין לו אפילו ביטוח בריאות נורמאלי). אני לא בת של "מהגרים", אני בת של עולים. אבא שלי יהודי ובשביל המשרפות באושוויץ אני "כשרה" בדיוק כמו הקטן הנימול שלך. וואי מה ראית בכלא? אתה סוהר או ששמו אותך שם כי אתה חריון קטן? זה בסדר, אני ראיתי בטלויזיה יהודים כשרים למהדרין זורקים בלוקים וחומצה על חיילים וחרדים שמשתמטים או סתם חילונים שבורחים לחו"ל כדי לא להתגייס - אבל אני עושה הכללה... הם בטח אנשים מזה נפלאים ובא לי לעשות איתם על האש ביום האצמעות על אי תנועה ליד איילון. חבל לך על הזמן כמה סמים וזונות הברחתי לפה, וכמה קיוסקים שדדתי ולקחתי פרוטקשן. אני התגלמות המאפיה הרוסית וברוסיה בטח הייתי שותה את המיץ מתפ"א רקוב, כן? כן, אני יכולה להתגייר - ואתה, אתה יכול ללכת לה****ן כי נראה לי שזה מזה חסר לך כי הרוסים גנבו לך את הנשים ומכרו אותן לזנות, נכון?

אתה צודק, אף אחד לא אוהב מהגרים אז אתה תבין אותי אם כשאני ארד מן הארץ אני אדקור איזה תייר ישראלי, נכון? :pissed:

(כן עמרי, תביא לי באן, אני יודעת שמזמן מגרד לך, see if I care).

פורסם

מה אף אחד לא למד על המהפכה הצרפתית??

מאז שהיא קרתה האוניברסיטאות בצרפת זה חינם לכולם!!! הכל ממומן על ידי הממשלה

כנראה שיש להן סיבות אחרות לפתוח רגליים...

וכמו שאמרו זה לא כזה הרבה יחסית לצרפת

פורסם

איני מצדד בדבריו של הבחור(לפחות בחלקם הגדול), אבל אני באמת חושב שזאת חוצפה שאין כדוגמתה שלא יהודים עולים לארץ ומתלוננים על החוקים הקשורים ליהדות\למדינה. איני מדבר על כאלו שמנסים להתגייר ונתקלים בקשיים, או על כאלה שעלו לפה בגיל קטן בגלל ההורים(או נולדו כבר כאן).

גם ככה היה לי יום מעפן, ועכשיו רק עצבנת אותי עוד יותר.

אמנם, החוקים היהודיים של המדינה אינם צריכים להתשנות, אבל אני חושב שזו חוצפה ממעלה ראשונה, לאפשר למישהו לעלות ארצה מתוקף חוק השבות, ואז שהוא חיי פה כאזרח שווה זכויות וחובות, לא להתיר לו לחיות חיים נורמלים (הכוונה היא לחיתון ועוד שירותים שבארץ ניתנים רק ע"י המוסדות הדתיים).

וחלאס, אתה לא חייב להעתיק משפטים שלי.

פורסם
  • מחבר

טוב לכל מי שזיהם תדיון פתחתי לכם זירה לריב בה-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232196.new#new

בבקשה תישארו קרוב לנושא הדיון

מהגרים שעלו לישראל לא בדיוק קשור לזונות סטודנטיות צרפתיות

פורסם

אמנם, החוקים היהודיים של המדינה אינם צריכים להתשנות, אבל אני חושב שזו חוצפה ממעלה ראשונה, לאפשר למישהו לעלות ארצה מתוקף חוק השבות, ואז שהוא חיי פה כאזרח שווה זכויות וחובות, לא להתיר לו לחיות חיים נורמלים (הכוונה היא לחיתון ועוד שירותים שבארץ ניתנים רק ע"י המוסדות הדתיים).

וחלאס, אתה לא חייב להעתיק משפטים שלי.

תרגע... זה היה בטעות. ההודעה נכנסה לתוך הציטוט וכשערכתי השתרבב משפט מההודעה שלך.

פורסם

ועזאזל עשית לי כאב ראש.

הנושא הוא הזנות של סטונדטיות בצרפת... למרות שהוא ממזמן לא זה, נסו לשמור עליו.

האם סטודנטית בצרפת שהגיעה כמהגרת מרוסיה בגל ההגירה האחרון זה נחשב אותו דבר? האם מדובר במהגרת רוסיה או בסטודנטית צרפתיה?

טוב, לא חייבים לענות.

זה לא באמת ברצינות.

פורסם

...כן, זאת שחולבת מיליארדים כל שנה מכיסו של משלם המיסים האמריקני שאין לו אפילו ביטוח בריאות נורמאלי....

רק בקשר למשפט הזה - האמריקאים הם העם הכי לא פראיר בעולם , אולי התכונה שהביאה אותם להצלחה כזו. כשמישהו שם מעז להעלות מחירים כמו שעושים בארץ הוא פושט את הרגל (ולא בגלל עולם תחתון :) ), וזה למה ? כי האמריקאים לא פראירים.

אז בקשר למשפט, אמנם ישראל נהנת מהכסף ובהחלט רוצה אותו ודואגת שימשיך להגיע - אבל בעולם קיימים דברים שנקראים אינטרסים הדדיים , ואם ארה"ב מביאה לישראל הרבה כסף - זה כי זה טוב לה להביא לישראל הרבה כסף , והסיבות נכנסות להמון גורמים עד מעגלים מאוד רחבים. לפעמים קשה מאוד להבין אינטרסים - אבל שוב - האמריקאים לא פראירים וברגע שמדובר על כסף - זה לא משנה כמה בוחרים יהודים יהיו למפלגה בארה"ב, הם יעשו מה שטוב להם דבר ראשון.

רק על קצה המזלג - את יכולה לנחש מה ניקנה ברוב הכסף האמריקאי שאנו מקבלים, - כן כן סחורה אמריקאית (אלו התנאים). לאמריקאים חשובה מאוד תעשייה ביטחונית שתהיה המובילה בעולם, תעשיה שזקוקה לקונים בשביל להמשיך להתפתח ולא להתנוון ביכולות שלה. - עכשיו: (1) המדינה יכולה להביא לתעשייה זו יישירות כסף בכדי להחזיק אותה , או (2) להביא לה את הכסף בעקיפין, ז"א לדאוג לקונים (כמו ה"חליבה" שתיארת) וזאת גם בכדי שהתעשייה הזו תעבוד קשה בכדי לזכות בקונים ותעמוד בתחרות (פנימית וחיצונית - גם בשוק הזה יש תחרות בארה"ב), ותיקרע את התXX בשביל לייצר את המטוסים הכי טובים , המערכות הכי מתקדמות וכו' כי יש לה קונים פוטנציאלים עם מליארדי דולרים (והצורך בתעשייה ביטחונית משופשפת ומחודדת הוא אינטרס אמריקאי מובהק). זה הסבר מאוד כללי ועל קצה המזלג - אך הוא נועד להמחיש טיפה לגבי המשפט הבנאלי: "זאת שחולבת מיליארדים כל שנה מכיסו של משלם המיסים האמריקני ".

ככה זה - את הכלכלה האמריקאית מנהלים בין היתר פרופסורים לכלכלה מהמובילים בעולם - לא שניים כמוני וכמוך מהפורום :) , ככה שבעיניים עצומות את יכולה לסמוך על זה שבנושאים אלו - האמריקאים לא פראירים , ולהיות טוב לב ("שאין לו אפילו ביטוח בריאות נורמאלי") לא תמיד מוביל לתוצאות שטוב הלב(kindness) נועד להן - ועלול להוביל גם לתוצאות הפוכות.

פורסם

^^^^^

אחלה הסבר, נהנתי לקרוא

פורסם

צר לי לאכזב, אך לדעתי הכלכלה האמריקאית בסכנה, משקיעים בורחים וחלק ניכר מהונה שייך לסעודים. ישראל אינה המדינה היחידה שמקבלת סכומי עתק על מנת להישאר בחיים, אבל לדעתי, מצבה של ארה"ב בעולם היה טוב בהרבה אם היו יורקים לנו בפרצוף ושמים עלינו זין וחוברים לערבים במקום ומקבלים נפט בהנחת חבר. ידוע לי שלפחות 70% מה-FMS (כספים שהם נותנים לנו) הולכים לתעשייות אמריקאיות, מה שאומר שבעצם אמריקאים עובדים בשביל לקבל את כספי המיסים שלהם בחזרה ורבים מוטרדים ונזעמים מכך. נושא התעשיה הצבאית האמריקאית מעט נחלש לפני כמה עשורים כשהצתמצמו המלחמות בעולם (או כשהנלחמים העדיפו לקנות בזול מרוסיה או בשוק השחור). ישנה חקירה עכשיו על נושא המלחמה בעירק - חושדים שצ'ייני ואחרים, שקנו המון מניות יצרני נשק, נכנסו למלחמה מאינטרס כלכלי אישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים