עבור לתוכן

בערך 40 אלף מהסטודנטיות בצרפת עובדות בזנות

Featured Replies

פורסם

בארץ המצב רחוק מלהיות אופטימלי...רוב הזונות לא עובדות מרצונן.

• תגובות 117
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או אנוסות, או נרקומניות, או טרנסווטיטים (venus with a penis).

פורסם

הרמסאפרודיט... :P

פורסם

איך לעזאזל מייצרים כזה דבר??

פורסם

סיליקון מחלב עמיד של תנובה

פורסם

אני מבין שאת בקיאה בחומר, ספרי לנו על זה בבקשה. :smile1:

פורסם

כשאתה עושה רולרבליידס בשביל האופניים ברמת אביב (כי בשאר המדינה אין) אתה פוגש שם כל מיני יצורים ברחוב. אני עושה בד"כ מאיזור תל-ברוך (שם מתחיל השביל) ומסיימת או בפארק ליד אוסישקין או בכיכר דיזינגוף, אם יש כוח. נסענו פעם עם חברה והיא החליטה להסתלבט על הבנות שם "יו, איפה את עושה גבות?" ושטויות כאלו. בסוף היא קולטת שזה גבר עם סיליקון, קיבלה חרארא. :lol:

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מבינה למה אתה בתול - יש לך מצפון ועל זה אני מצדיעה לך אבל אעמיד אותך על טעותך - בארה"ב הזנות איננה חוקית, אלא שכ"כ הרבה חסרי מזל מתפרנסים מזה, שלאף אחד אין זין להלחם נגד התופעה. במרבית המדינות באיחוד האירופי הזנות היא חוקית ולוקחים עליה מס הכנסה, בודקים את ה"פועלות" פעם לחודש עד שלושה חודשים ל-HIV (תלוי במדינה) והן עובדות מרצונן החופשי, לא מאונס.

זה לא רק מצפון

אני רוצה בחורה שבאמת תירצה אותי ולא תכסף

מה לעשות אני פרימיטיבי יחסית לעולם קפיטליסטי :'( :'( :'(

עריכה-

ויתכוונתי שיש מדינה אחת בארצות הברית שהזנות בה חוקית

אני לא זוכר איזה אבל יש אחת

פורסם

טוב לי לדעת שיש אנשים שיש להם מצפון, כאלו שלא הולכים לזונה בידיעה שהיא יכולה להיות מנוצלת, אנוסה או מה לא. כל פעם שמגלים סיפור חדש על בנות שהבריחו דרך גבול מצריים ומה הן עוברות, עוברת בי חלחלה. כן, יש שבאות בידיעה שהן הולכות למכור את גופן - מה שהן לא יודעות זה שהן הולכות להיות נעולות בחדר מטר על מטר עם מזרן מלוכלך ולעבוד 18 ש' ביממה והולכים לקחת מהן "כספי עונשין" כשהן במחזור ועל כל "ג'וב" הן יקבלו 10 שקל. לפני כמה שנים היתה כתבה, סיפור שגוללה בחורה שאבא שלה היה חייב כסף למאפיה. היא היתה בת 14 או 15, חטפו אותה כשהיא חזרה מהבי"ס, הביאו אותה לנמל תעופה והושיבו אותה ועוד כמה עשרות נשים על הרצפה, בגילאי 13 עד 50, לקחו את המסמכים (למי שהיה), היו שם שומרים עם נשק שלא נתנו להן לעשות צעד, העלו אותן על מטוס והטיסו למצריים. 3 ימים הן טעו במדבר וחצו את גבול מצריים ואז הסיעו אותן ומכרו אותן כמו שק תפ"א ,בב"ש או בת"א. מכות, אונס, כיבוי סיגריות... ותחשוב שלא כל לקוח רוצה "מיסיונרי", יש שבאמת רוצים להתעלל והשבחורה תסבול... בעיתונים רוסיים יש פחות צנזורה ואתה קורא שם דברים שאתה רוצה לנקב לעצמך את העיניים ולא לראות יותר כתבות כאלו. שתבין, לא רק כל מיני סוטים וחולים בראש הולכים לזונות. היה מקרה שאבא הביא את הבן שלו, בן 16 או 17, לזונה "כדי שידע". באים לשם מלא דתיים (למרבה ההפתעה...), מלא אנשים רגילים לגמרי, לא משהו מיוחד, גם כאלו נשואים עם ילדים, ואף אחד לא העלה בדעתו, או לא רצה להעלות, או ששם זין, שיש שם נשים שלא עושות את זה לפרנסה, יש שעושות את זה כי הן פוחדות שירו להן בראש ויזרקו את הגופה בנחל חדרה. לפחות אתה לא כזה.

פורסם

עכשיו אני מבינה למה אתה בתול

:o :o :o

פורסם

אני יגיד לך מה הבעיה

הייתה מוכן שרופאה שאמורה לנתח אותך עבדה שנים בזנות?

הייתה רוצה שאנשים בכירים במשק עבדו בזנות בעברם ופיתחו קשרים אם אנשים מפוקפקים?

תחשוב על מצב שסוחטים זונה לשעבר ובכירה בפרקליטות בהווה

תבין אני בעד זנות חוקית והכל

אבל לדעתי צריך להגביל עובדות מין לשעבר מליתקבל לעבודות מסוימות

קודם כל, אנו מדברים על המתרחש בצרפת, לא בישראל (ארץ שבה המפוקפקים ביותר איתם אסור לאדם ישר שיהיה קשר הם חברי מרכז מפלגה מסוימת).

ולשאלתך בענין הרופאה: מה הקשר? היא מוכשרת? מיומנת? מקצועית? ראויה למקצועה? אז מה הבעיה? רצוי כמובן שגם יהיה לה מה שמכונה bed side manners בנוסף ליכולת המקצועית הטכנית ברפואה.

אנשים בכירים בממשל שלא רק פיתחו אלא גם מחזיקים ומטפחים קשרים עם אנשים מפוקפקים זה המצב הקיים בישראל, בלי קשר לעבודה קודמת בזנות. מה הקשר לזנות? (אני מתכוון לא הזנות הפוליטית המקובלת...)

מה הקשר לסחיטה? אם בחברה בה היא חיה זה לא בעיה והיא לא מסתירה את עברה, אז איך אפשר לסחוט אותה?

ולמה צריך להגביל בעיסוק בעתיד מי שעסקה בזנות לפרנסתה? מה הקשר? אתה רוצה שתתמיד בעיסוק הזנות?

פורסם

מה קורה עם החוק הזה שרוצים לחוקק בכנסת ?

יהיה חוק שיקבע שהשכר לימוד לשנה באוניברסיטה יעמוד על 30 אלף שקל ??

vintir , אל תציגי את זה כאילו שהמדינה שלנו קלטה אותך , ניצלה אותך ואחרי שתמותי גם לא תקבור אותך בבית עלמין.

אם מקום הקבורה שלך חשוב לך , את יכולה להתגייר.

אם את לא יהודיה - ובאת למדינה הזאת רק מטעמים כלכליים וכדי להרוויח יותר כסף ותנאי מחייה ממה שהיה לך ברוסיה ,

זאת בעיה שלך , או יותר נכון בעיה שנוצרה בגלל שאת בת מהגרים.

חוץ מזה - אם את לא יהודיה ולא מאמינה בדת היהודית למה לך להקבר בבית עלמין יהודי ? או להתחתן ולהתגרש לפי הדת היהודית ?

העם שלך הרוסי ( הרוסים הלא יהודים שעלו לפה רק ממניעי רווחה ) - באו לישראל לעשות כסף - או אפילו להמשיך מישראל הלאה לקנדה וארצות הברית , סגורים בתוך עצמם

לא לומדים עברית ולא קשורים בכלל למדינה , ולפעמים אפילו מזיקים עם רמת הפשיעה , הזנות ההימורים , המאפיות וכל החרא שהם הביאו מהשלג של רוסיה , אבל אני מניח שזה מתאזן +- עם העובדה שהרבה מהם הם גם רופאים וסנטירים בבתי חולים ומנקים וכל מיני.

, לעומת

עולים אחרים שבאו לפה כמו האתיופים והארגנטינים שכן מנסים להשתלב בתרבות הישראלית , ובאו בגלל היהדות שלהם והציונות.

אני בעד שכל מי שלא יהודי , יהגר מפה , ולא יעשה לנו טובות.

והכי גרוע זה שהם עוד מעבירים ביקורת על היהודים שחיים פה..

תראי מה "גברת " אנסטסיה מיכאלי , אומרת פה ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349384,00.html

ובאופן כללי , אני רוצה להגיד שלכל אחד הכי בטוח וטוב רק במדינה שלו ,

רק פה בן אדם יכול ללכת ברחוב ולא לפחד ,

מישהו פה ניסה פעם ללכת ברחובות של שיקגו בלילה ?

בכל מקום בעולם תמיד תהיה גזענות כלפי יהודים , או מהגרים.

ובגלל זה אני חושב שלכל בן אדם הכי טוב לחיות "בבית" שלו , ולא להגר למקומות זרים , גם אם המצב קשה.

פורסם

snif snif, אני מריח משהו, קצת גזענות.

1. דבר ראשון זה לא יהיה חוק, אלא החלטה אם אני לא טועה, של ועדת שוחט ימח שמה.

2. למה שלא תציג את זה ככה? תן לי סיבה אחת למה לה לעבור את הסבל העילאי הזה של גיור למשהו שלא ממש ייתן לה הרבה?

3. אתה מונע ע"י סטיגמות, העליה הרוסית היתה אחת המגוונות איי פעם, ברור שיש גם נוכלים שעלו על הגל, אלו החיים.

4. כן היא באה לפה בגיל 7 (?) כדי לדפוק את המדינה ולעשות קופה!

5. אתה בור, אתה יודע כמה עולים מרוסיה באו בגלל ציונות וכן עם רצון להשתלב? שב בלול, זוהי רב רובה של העליה.

6. על חופש דת וחופש מדת שמעת? אמנם אנחנו מדינה יהודית, אבל לגרש לא יהודים... אתה דיי שרוט, בוא נגיד ככה, אפילו בתורה כתוב לכבד את הגר החיי בתוככך.

7. נכון, סוף סוף יש הסכמה, כל אחד מרגיש בטוח לאן שהוא מרגיש שהוא שייך, טבע החיים, אני חושב שאני מרגיש בטוח למשל בנתניה וחדרה הרבה יותר מאשר בחו"ל.

גם ככה היה לי יום מעפן, ועכשיו רק עצבנת אותי עוד יותר.

פורסם

1. ימח שמה.

2. סבל עילאי ? לא יודע מה הגיור דורש , אבל היא לא מרוצה מזה שהיא לא יכולה להתחתן ולהתגרש ברבנות ,

ולהשתמש בשירותי הקבורה היהודיים.

3. אני לא מונע על ידי סטיגמות , אני מונע על ידי עובדות , ברור שישנן הכללות.

אבל יש דברים בגו , שמעת על ערוץ טלווזיה לעדה האתיופית ? על מלכת היופי של המגזר הגרוזיני ?

על פרסומות מיוחדות למגזר מסויים ? למה לא שמעת ? כי אותם עולים ישר סיגלו את עצמם למדינה ,

ולא התעקשו להמשיך לדבר בשפה שלהם ולהיות סגורים בתוך עצמם.

ברור שהעליה הרוסית גם הביאה חיילים טובים ועובדים למשק , אבל יש גם דברים נורא שליליים כמו , סמים , אלימות ,

זנות.

אני אישית ראיתי , בכלא הצבאי אגף שלם של רוסים שמסרבים לשרת את המדינה ומסרבים לעלות על מדים.

אני עושה פה הכללה גדולה , אבל אם רואים שיש בעלייה מסויימת כל כך הרבה חסרונות , אז למרות היתרונות עדיף לנו בלעדיה.

הרי אני ואתה נוכל לאייש את העבודות שאותם המהגרים עושים בשבילנו.

ואני לא גזעני או משהו , ככה זה בכל העולם - אף אחד לא אוהב מהגרים.

4. לא אמרתי היא , היא בת מהגרים , זו לא אשמתה. ,

אבל מצד שני היא גם נהנית ממדינה דמוקרטית , משמש וים , מחיבור אינטרנט ומחשב..שמי יודע אם היה לה ברוסיה

אז שלא תתלונן.

5. אני לא יודע , וגם אתה לא יודע - אף אחד לא יודע.

6. אני בעד חופש הגר !!!!!!!!!!!!!! אני בעד לכבד זרים במיוחד סינים ותאילנדים ולעזור להם ולשמור על הזכויות שלהם

ולתת להם אפילו יותר כסף על מה שהם עושים פה - כי הם תושבים זמניים אחרי שהם מסיימים את העבודה שלהם הם הולכים מפה ,

הם לא מתיישבים פה בצורה קבועה.

7. יש הסכמה.

פורסם

^^^

GOOD POST :xyxthumbs: (שני פוסטים מעל, הפוסט של RK).

אפילו בלי להיכנס למהות הדברים , צריך לדעת איך לדבר והלתבטא בפורום ציבורי , לכבד את הפורום ולכבד את קוראיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים