עבור לתוכן

בערך 40 אלף מהסטודנטיות בצרפת עובדות בזנות

Featured Replies

פורסם

והוא מספיק אהבל לקחת כינוי מסדרת ילדים מפגרת במיוחד.

• תגובות 117
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם מסתכלים על זה לא נכון

אולי במקום להסתכל על זה ככה (בערך 40 אלף מהסטודנטיות בצרפת עובדות בזנות) תסכלו על זה בצד היותר טוב - בערך 40 אלף מהזונות בצרפת לומדות באונברסיטה

פתאום זה נשמע הרבה יותר נחמד לא? איזה מדינה נהדרת שאפילו לזונות יש תואר

:kopfpatsch:

נו באמת.

אתה מבין שאתה לא יכול להגדיר סטודנטיות כ"זונות", מהסוג שברחו מהבית בגיל שש ומסניפות כל היום סמים נכון?

מדברים פה על מעמד בינוני שנאלץ "לרדת" (אהמ..) באופן זמני למעמד נמוך בכדי להשלים לימודים\פרנסה.

פורסם
  • מחבר

והוא מספיק אהבל לקחת כינוי מסדרת ילדים מפגרת במיוחד.

אם היית צופה בפרקים היפנים של DB המקורי

לא היית קוראת לזה סידרת ילדים...

חוץ מזה לפחות לי אין מחלות...

פורסם

מה יהיה איתך בן אדם?

תתחיל להתנהג בהתאם לגיל שלך

פורסם

בן אדם בן 30 ככה שרואה אנימה.... הייתי מתייחס אליו כאל ילד ::) 8)

או מהאנשים הממש מוזרים שהולכים למפגשים של הסדרה המצוירת האהובה עליהם ומתחפשים לדמויות שם... אין לי כוח ללינקים אז....

JUST GOOGLE IT

פורסם
  • מחבר

אל תגזים אני אולי ילד בחשיבה המוחית

אבל אני לא מהמתרוממים שהולכים למפגשים

פורסם

**עריכה**

חח טעות שלי.

חשבתי דיברו על הכינוי שלי :kopfpatsch:

פורסם

אפשר לשאול ... על מה אתה מדבר? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

**עריכה**

חח טעות שלי.

חשבתי דיברו על הכינוי שלי :kopfpatsch:

מישהו יתבלבל בפורום ?

פורסם

תראה, אני מבינה למה סטודנטיות בארץ עושות את זה ואני מתפלאת שהמצב לא גרוע ממה שהיו באמת, אבל כמו שאמרתי, שכ"ל באירופה נמוך שבעתיים מבארץ, לעומת זאת שכר המינימום שם הרבה יותר גבוה כך ש-הן באמת סתם פדלאות.

שכ"ל בהרבה מיקרים הוא אפילו לא חצי מההוצאות , צריך לחיות תוך כדי (שכ"ד אוכל חשבונות) ויש המון הוצאות נילווד על ציוד , ספרים , שיעורים פרטיים , נסיעות ועוד ים דברים. אם אני עושה ממוצע שנתי למה שאני משלם על לימודים אז השכר לימוד תופס אצלי פחות מ 40 אחוז (יש דירה , אוכל , נסיעות , צילומים , ציוד , ספרים , שיעורים וכו..).

לכן השכ"ל הנמוך באירופה לא משנה את העובדה שציינתי ובהחלט לא מעיד על הסטודנטיות הנ"ל שהן עצלניות. כשתואר עולה בין 100- ל 150 אלף והשכ"ל הוא 11 אלף לשנה - זה מסביר מה הן ההוצאות האימיתיות ולמה כל הסטודנטים רודפים אחרי כסף. (ושכר מינימום גבוה יותר באירופה מצתמצם בטיעון עם הוצאות מחייה יקרות בהרבה).

פורסם

מישהו יתבלבל בפורום ?

מה אתה רוצה גוקו?

פורסם
  • מחבר

יתכוונתי לפני העריכה

עזוב :nixweiss:

פורסם

יופי גולם, אולי עכשיו גם אתה תוכל לעשות צרפתיה. תשבור את החסכונות לדירה?

מה? כאילו בארץ אין כאלו? תלכו לשוק של ב"ש בלילה, סטודנטיות מהאוניברסיטה המקומית פותחות שם רגליים לבדואים כדי לממן את התואר. 40 אלף זה מספר מאד גדול אבל ביחס לאוכלוסיה בצרפת זה דיי צפוי. שכר הלימוד בצרפת לא יכול להיות כל כך גבוהה, מצד שני. שכ"ל הלימוד בין הגבוהים באיחוד האירופי הוא באיטליה והוא עומד על כ-500 יורו לסמסטר שזה כלום לעומת המחירים בארץ (רק אוניברסיטאות יוקרתיות באנגליה עדיין גובות סכומי עתק) כך שממש לא ברור לי למה הצרפתיות ירדו לזנות - חוץ מעובדה שהן פדלאות ולא רוצות להחזיק במשרה יותר מכובדת ובחרו להרוויח מהר ובלי מאמץ.

די לבלבל את המוח. קחי את ארה"ב - השכר לימוד שלנו בארץ אפילו לא מספיק לstate college.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה state college ?

פורסם

23K$

או משהו בסגנון

שאנילמדתי בזמנו זה עלה "רק" 16K$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים