עבור לתוכן

בערך 40 אלף מהסטודנטיות בצרפת עובדות בזנות

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי כתבה בעיתון הארץ

שיהיה כתוב בה שבערך 40 אלף סטודנטיות צרפתיות עובדות בזנות

לפי הכתבה הנתון נילקח מעיתון צרפתי ידוע

אם אני כותב נכון אל פיגרו או משהו דומה

אני לא מבין שיט בצרפתית ככה שאני מבקש שמישהו ימצא תכתבה לצורך הדיון

בכל מיקרה כתבו שבגלל קשים כלכלים של גם ללמוד וגם לדאוג למחיה

הרבה סטודנטיות מחליטות לעבוד בזנות

ואני ינסה לחפש תכתבה ולתת לינק כרגע

כי למרות שהכותרת ניראת הזויה ולי היה פה פעור שקראתי תכתבה

לפחות הכתבה בהארץ הייתה אמתית

עריכה-

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?more=1&itemNo=810739&contrassID=2&subContrassID=16&sbSubContrassID=0

אף שרוב הסטודנטים הנאלצים לעבוד בתקופת לימודיהם מתפרנסים מעבודות מזדמנות כמלצרות, חלוקת עלוני פרסומת, או מתן שיעורים פרטיים, נראה שקבוצה גדלה והולכת של סטודנטיות בחרה בדרך מהירה יותר לעשות כסף: מכירת שירותי מין.
  • תגובות 117
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הרבה?

בצרפת יש 60M אנשים,

בערך פי עשר מישראל,

אז נניח שהיו 4000 סטודנטיות ישראליות שעוסקות בזנות זה לא כזה הרבה...

(ואי-אפשר להשוות את התנאים בכלל, הם לא מנוצלות/סובלות)

אני מניח שמה שאתה רוצה להראות זה ששכר הלימודים יותר מדי גבוה, עם זה אני מסכים...

פורסם

בגלל זה אני אוהב את העם הצרפתי :la: :la: :la:

פורסם

יופי גולם, אולי עכשיו גם אתה תוכל לעשות צרפתיה. תשבור את החסכונות לדירה?

מה? כאילו בארץ אין כאלו? תלכו לשוק של ב"ש בלילה, סטודנטיות מהאוניברסיטה המקומית פותחות שם רגליים לבדואים כדי לממן את התואר. 40 אלף זה מספר מאד גדול אבל ביחס לאוכלוסיה בצרפת זה דיי צפוי. שכר הלימוד בצרפת לא יכול להיות כל כך גבוהה, מצד שני. שכ"ל הלימוד בין הגבוהים באיחוד האירופי הוא באיטליה והוא עומד על כ-500 יורו לסמסטר שזה כלום לעומת המחירים בארץ (רק אוניברסיטאות יוקרתיות באנגליה עדיין גובות סכומי עתק) כך שממש לא ברור לי למה הצרפתיות ירדו לזנות - חוץ מעובדה שהן פדלאות ולא רוצות להחזיק במשרה יותר מכובדת ובחרו להרוויח מהר ובלי מאמץ.

פורסם
  • מחבר

זה הרבה?

בצרפת יש 60M אנשים,

בערך פי עשר מישראל,

אז נניח שהיו 4000 סטודנטיות ישראליות שעוסקות בזנות זה לא כזה הרבה...

(ואי-אפשר להשוות את התנאים בכלל, הם לא מנוצלות/סובלות)

אני מניח שמה שאתה רוצה להראות זה ששכר הלימודים יותר מדי גבוה, עם זה אני מסכים...

אם 4000 סטודנטיות היו עובדות בזנות בארץ זה היה הרבה מאוד

תחשוב על זה שסטודנטיות הולכות להיות רופאות\עורכות דין\מנהלות \וכו

ותחשוב שבחורה שמוכנה לעבוד בזנות למה שלא תיתן הטבות מניות למרצים כדי לעבור קורסים או לקבל ציונים יותר גבוהים והמלצות

אתה מעדיף רופא שלמד באמת או רופא שלמדה רק לפתוח רגלים?

יכול להיות לזה השלכות מאוד מזיקות

ככה שאני לא הייתי מזלזל

לדרך אגב אני לא סטודנט ולא מתכנן ללמוד לימודים גבוהים

אני פתחתי תדיון כי חשבתי שזה חשוב לדבר על זה

יופי גולם, אולי עכשיו גם אתה תוכל לעשות צרפתיה. תשבור את החסכונות לדירה?

בטח את בבסה שיש לך תחרות גדולה בצרפת ;D

פורסם

ברוך הבא למועדון

פורסם

Damn, כל כך לא איכפת לי מה המצב הסוציו-אקונומי של הסטודנטיות הצרפתיות, כי לא משנה מה הוא, הוא לא יכול להיות יותר גרוע מאלו של ישראל זה בטוח.

פורסם

פדלאות ולא רוצות להחזיק במשרה יותר מכובדת ובחרו להרוויח מהר ובלי מאמץ.

זה טיעון לאישה שעוסקת בזנות לפרנסה לא לסטודנטית.

כעיקרון - סטונדט זה מצב שבו יש הרבה הוצאת בלי הכנסות, לכן צריך כסף ולכן אנשים עושים הכל בשביל הכסף הזה. אין לסטונדטית שאת מדברת עליה את הזמן להרוויח את הכסף בצורה מכובדת יותר, כשסטודנט לומד מקצוע רציני שמחייה הרבה השקעה (כמו המון מקצועות) הכסף שהוא יכול להרוויח בעבודה סטנדרטית לא מכסה את ההוצאות - לפעמים אפילו לא קרוב לזה, לכן חובה לעבוד במקצועות בהם עושים כסף טוב בזמן קצר - ולרוב מדובר בקריעה (קשה מאוד למלצר ועוד כשצריך ללמוד - אבל הטיפים לפעמים מספקים הרבה כסף בזמן קצר), ומכיוון שקשה מאוד למצוא עבודה עם כסף טוב בזמן קצר - אנשים נתקעים.

מה שראים בכתבה זו זה אילוץ - לא עצלנות.

תחשוב על זה שסטודנטיות הולכות להיות רופאות\עורכות דין\מנהלות \וכו

ותחשוב שבחורה שמוכנה לעבוד בזנות למה שלא תיתן הטבות מניות למרצים כדי לעבור קורסים או לקבל ציונים יותר גבוהים והמלצות

אתה מעדיף רופא שלמד באמת או רופא שלמדה רק לפתוח רגלים?

מה שרשמת לא נכון , פשוט אין קשר בין שני הדברים, ושחיטוט מהסוג שציינת קוראת בלי שום קשר לתופעה של "הזנות בשביל לממן לימודים", והיא בהיקף הרבה יותר גדול ממה שאתה מדמיין.

פורסם
  • מחבר

מה שרשמת לא נכון , פשוט אין קשר בין שני הדברים, ושחיטוט מהסוג שציינת קוראת בלי שום קשר לתופעה של "הזנות בשביל לממן לימודים", והיא בהיקף הרבה יותר גדול ממה שאתה מדמיין.

לי אין יכולת לדעת עד כמה זה נפוץ

אבל אם זה מאוד נפוץ זה מאוד מצער

פורסם

אתם מסתכלים על זה לא נכון

אולי במקום להסתכל על זה ככה (בערך 40 אלף מהסטודנטיות בצרפת עובדות בזנות) תסכלו על זה בצד היותר טוב - בערך 40 אלף מהזונות בצרפת לומדות באונברסיטה

פתאום זה נשמע הרבה יותר נחמד לא? איזה מדינה נהדרת שאפילו לזונות יש תואר

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי כתבה בעיתון הארץ

שיהיה כתוב בה שבערך 40 אלף סטודנטיות צרפתיות עובדות בזנות

לפי הכתבה הנתון נילקח מעיתון צרפתי ידוע

אם אני כותב נכון אל פיגרו או משהו דומה

אני לא מבין שיט בצרפתית ככה שאני מבקש שמישהו ימצא תכתבה לצורך הדיון

בכל מיקרה כתבו שבגלל קשים כלכלים של גם ללמוד וגם לדאוג למחיה

הרבה סטודנטיות מחליטות לעבוד בזנות

ואני ינסה לחפש תכתבה ולתת לינק כרגע

כי למרות שהכותרת ניראת הזויה ולי היה פה פעור שקראתי תכתבה

לפחות הכתבה בהארץ הייתה אמתית

עריכה-

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?more=1&itemNo=810739&contrassID=2&subContrassID=16&sbSubContrassID=0

מי קורא : "הארץ"? :nixweiss:

פורסם

קרירין , מה אתה חש שמעניין את מישהו שהיית : "גולם לשעבר" ? :s05: ,מה אתה מרגיש "פופלארי" בקרב אנשי הפורום? :nixweiss:

למי אכפת כמה סטודנטיות צרפתיות עובדות בזנות?,היה נעים לך עם היו מתערבים לך בחייםהפרטיים שלך? :nono:[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 20:19:05

אנשים :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לאחי יש מנוי :nixweiss:

קרירין , מה אתה חש שמעניין את מישהו שהיית : "גולם לשעבר" ? :s05: ,מה אתה מרגיש "פופלארי" בקרב אנשי הפורום? :nixweiss:

למי אכפת כמה סטודנטיות צרפתיות עובדות בזנות?,היה נעים לך עם היו מתערבים לך בחייםהפרטיים שלך? :nono:[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 20:19:05

אנשים :kopfpatsch:

מה הקשר חיים פרטים

נתתי שמות?

פורסם

זה טיעון לאישה שעוסקת בזנות לפרנסה לא לסטודנטית.

תראה, אני מבינה למה סטודנטיות בארץ עושות את זה ואני מתפלאת שהמצב לא גרוע ממה שהיו באמת, אבל כמו שאמרתי, שכ"ל באירופה נמוך שבעתיים מבארץ, לעומת זאת שכר המינימום שם הרבה יותר גבוה כך ש-הן באמת סתם פדלאות.

פורסם

נראה לי זה ההוא בן 14.9 עם משתמש חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים